Äspholmsvägen 17

Skärholmen, Stockholms kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
1968
Förening
BRF Harholmen 3
Om föreningen
Avgift
2 643 kr/mån
Pris/m²
34 375 kr/m²

För privatvisning eller frågor kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65.

Varmt välkommen Skärholmens just nu finaste etta! Möjlig 2a!
På en av Skärholmens populäraste adresser finner du denna stilrena gavel bostad med ingen insyn, optimal planlösning och härligt ljusinsläpp. Stora sociala ytor med ljusa ytskik och ljust parkettgolv samt marmor klinker. Arbetsvänligt kök med full maskinpark. Delvis kaklat badrum med badkar. Badrummet kommer genomgå ett stambyte vilket innebär ni får gratis renoverat badrum! Utmärkta förvaringsmöjligheter genom stor garderob i hallen samt ett källarförråd. Den stora balkongen med gott om plats för möbelgrupp.

Låg månadsavgift och där föreningen äger marken. Dessutom har föreningen ett stort dolt kapital med många hyresrätter kvar!
Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden och Sätrabadet vid Mälaren. Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmens Centrum med cirka 200 butiker, restauranger och caféer. I närheten ligger det stora nöjescentret Heron City och den välkända handelsplatsen i Kungens Kurva. I Heron City finns biografer och caféer med mera. I Kungens kurva finns exempelvis IKEA, City Gross och Elgiganten. I Skärholmens Centrum finns goda kommunikationer i form av bussar och tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Ninos Simonsson

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
Mäklare Ninos Simonsson, Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
070-9166665