Kommande

Storsegelvägen 2, uteplats

Gröndal, Stockholms kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Balneum
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
3 094 kr/mån
Pris/m²
71 339 kr/m²
Kommande

Varmt välkommen till en helt unik 2:a belägen i det omåttligt populära och vattennära området - Gröndals Stand. Här bor du granne med Mälarens sjöliv och badplatser! På andra sidan huset har du grönområde - inbäddad av lummig grönska natur med bastanta betong pelare som ramar in uteplatsen, ett arkitetoniskt konstverk! Uteplatsen ligger sydväst vilket innebär många soltimmar och ett fantastiskt ljus in till lägenheten. Här erbjuds förutom detta, mysigt sovrum, badrum fönster och tvättmaskin+torktumlare, kök med diskmaskin och öppna ytor som faller samman med lägenhetens egna terrass. Välkommen till en helt unik bostad!

I föreningen har du bastu och pool som kan bokas för att njuta av, både sommartid och vintertid för den som uppskattar ett uppfriskande vinterbad med en bastu efteråt. Utöver detta har föreningen en egen båt som medlemmarna kan ta ut i Mälaren för en dag på det blå! Detta är en förening utöver det vanliga, mycket hög standard och alla bekvämligheter du önskar dig - det finns!

Gröndal Strand är en egen oas nära stan. Här har man närhet till Mälarens vatten och underbar natur samtidigt som man har nära till Stockholmspulsen. Några meter från porten ligger den nya fina bryggpromenaden som tar dig längst med den glittrande vattenlinjen i Gröndal samt till klippbad. I Gröndals lilla centrum är känslan av småstad påtaglig med den lokala blomsterbutiken, frisören och klassiska café Lundbergs. I området finns flera populära caféer och restauranger så som Vintervikens trädgårdscafé, restaurang Winterviken, Thelins och Café Cul-de-sac. Hela området myllrar av idylliska stigar längs vatten och skog. Mycket bra kommunikationer med b.la. färjan som tar dig till Stadshuset (på 20 minuter), Mälarhöjdsbadet och Drottningholm. Från samma kaj, som är belägen precis i närheten, går pendlarbåt mellan Ekerö och stan, som du kan på åka med ditt SL-kort. Både bussar och tvärbanan går i närheten av bostaden. 2 km bort ligger Liljeholmen och där du hittar kompletterande bussar, t-bana och stor galleria med ca 90 butiker, gym, restauranger och övrig service.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen

Kontakta mäklaren

Olivia Raaé

SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
Mäklare Olivia Raaé, SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
0707541365

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.