Radarvägen 1

Hägernäs, Täby kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
9 av 10, hiss finns
Byggår
1960
Förening
BRF Hytten
Om föreningen
Avgift
3 607 kr/mån
Driftkostnad
2 696 kr/år
Pris/m²
36 754 kr/m²

Denna lägenhet är en välskött och charmig 2-rumslägenhet belägen i en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening. Lägenheten ligger på våning 9 av 10, vilket ger den en imponerande utsikt och med en lugn boendemiljö högt upp i byggnaden. Hissen är nyrenoverad och rymlig, vilket gör det enkelt att ta sig upp till lägenheten. På den insynsskyddade balkongen har du en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Balkongen ger också en känsla av privatliv och avskildhet.

Invändigt har lägenheten renoverade ytskikt som har utförts av en professionell firma. Golvet pryds av vacker ekparkett, och väggarna är släta och i en neutral färgton, vilket ger en modern och stilren atmosfär.

Föreningen har genomfört stambyte och installerat 3-glasfönster, vilket ger en förbättrad energieffektivitet och ljudisolering. Det är ett utmärkt exempel på att föreningen tar hand om fastigheten på ett ansvarsfullt sätt.

Lägenheten har även gott om förvaringsmöjligheter, med en praktisk klädkammare samt ett förråd. Det är lätt att hålla ordning och organisera dina tillhörigheter.

Läget är mycket fördelaktigt, med närhet till Hägernäs centrum där du hittar en nyrenoverad mataffär, pizzeria och andra bekvämligheter. Roslagsbanan finns inom bekvämt avstånd och tar dig snabbt och smidigt till Stockholm Östra på cirka 20 minuter. För naturälskare finns det vackra naturområden runt hörnet, inklusive Rönningesjön och Värtan med strandbad, lekpark och fina promenadstråk. Du kan också ta en trevlig promenad till restauranger vid Hägernäs strand och njuta av utsikten över vattnet.

Det finns också bra bussförbindelser i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av staden med bland annat buss till Mörby centrum och Danderyds sjukhus, där du har tunnelbanans röda linje direkt in till Stockholms central. Sammantaget är detta en lägenhet som erbjuder både bekvämt boende och en livsstil som passar den som uppskattar både stadens bekvämligheter och naturens skönhet.

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning och intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Anton Stegarås, Husfoto
HusmanHagberg Täby

Kontakta mäklaren

Fredrica Glatstein

HusmanHagberg Täby
Mäklare Fredrica Glatstein, HusmanHagberg Täby
0790661662

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.