Sänkhagsvägen 6B

Häggvik, Sollentuna kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Uteplats
Ja
Våning
0 av 4, hiss finns
Byggår
2022-2023
Förening
BRF Häggviks Dunge
Om föreningen
Avgift
3 446 kr/mån
Driftkostnad
6 800 kr/år
Pris/m²
49 907 kr/m²

Vill du ha en lägenhet som är helt ny och ingen annan som bott i den tidigare (inflytt 2023-09-19) har du hittat rätt! En trevlig och välplanerad 2:a med en uteplats om 8 kvm i söderläge. Möjlighet för juridisk person att köpa.

Bostaden säljs på ritning då lägenheten beräknas vara klar i slutet av oktober. Tills dess finns möjlighet att besöka nybyggnadsprojektets visningslägenhet där nästa visning är 4 juni kl 11:00-12:00.

Lägenheten har Säsong som inredningslinje, men har dessutom utrustats med följande tillval:
-Hall/Sovrum/kök/vardagsrum: 3-stavs vitpigmenterad ekstavsparkett
-Kök: infällda spottar under köksskåpen, bänkskiva och stänkskydd i ljusgrå kompositsten, rostfri kyl/frys/ugn/Micro
-Sovrum: skjutdörrsgarderob Opal i sovrummet
-Badrum: infällda LED spottar i tak, vitgrått kakel, takdusch Mora MMIX Shower System.

Läs mer om inredningslinjen Säsong samt de tillval som gjorts under Dokument & Länkar nedan.

Trevlig, gemensam gård med gräsytor, planteringsytor och ytor för samvaro. Här finns en grillplats med bänkar och bord, ett växthus/orangeri att nyttja, en mindre lekplats och cykelställ.

Endast några minuters promenad till pendeltåget - Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särskilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum.

Med bara några minuters promenad bort finner du sjön Norrviken, pendeltåg och natur. Här är det bara att flytta in och skapa ditt egna hem! Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Norrviken är fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nedförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna

Kontakta mäklaren

Anders Backman

Fastighetsbyrån Sollentuna
Mäklare Anders Backman, Fastighetsbyrån Sollentuna
070-879 82 00
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas