Råsundavägen 51

Råsunda, Solna kommun Se på karta

3 100 000 kr

2 850 000 kr +9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1939
Förening
BRF Råsundavägen 51
Om föreningen
Avgift
2 297 kr/mån
Driftkostnad
6 480 kr/år
Pris/m²
60 784 kr/m²

***Accepterat pris, vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!***

Varmt välkommen till denna charmiga gaveltvåa med låg avgift och fönster i två olika väderstreck! Här bor du i en lägenhet med stora och charmiga fönsterpartier med fina originaldetaljer i två olika väderstreck som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde. För dig som uppskattar och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder är detta perfekt. Bostaden präglas genomgående av fina golv, fräscha ytskikt, generös takhöjd, stora fönsterpartier, bevarade originaldetaljer, väl tilltagna ytor och gott om plats till förvaring.

Brf Råsundavägen 51 är en stabil förening som äger marken och består av 23 bostadsrättslägenheter, 5 hyresrättslägenheter (dolt kapital) samt 2 lokaler. De stora renoveringar som är gjorda i huset är fasadrenovering, renovering av balkonger, stambyte samt renovering av badrum & kök, elektriska installationer i lägenheterna renoverade, bytt till säkerhetsdörrar, renoverat tvättstugan, målat yttertaket samt VVS arbeten i källaren. Gemensamma utrymmen är tvättstugan i källaren samt uteplats på baksidan av huset. I området råder boendeparkering.

Välkommen till Råsunda och ett område som erbjuder alla möjligheter inom såväl kommunikationer som service och nöjen. Bussarna går precis intill och Solnas pendeltågsstation samt tvärbana ligger bara några minuter bort. På Dalvägen ett stenkast bort finns även gula linjens tunnelbana som beräknas stå klar 2025-2026. Fortsätter man till fots mot Haga Norra når du Hagaparken på blygsamma 10 minuter. Följer du Råsundavägen i motsatt riktning når du Råsundas knutpunkt, Stråket, med smakfull sekelskiftesarkitektur, mysiga restauranger, caféer och butiker. Sist men inte minst når du Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia på knappa 5 minuter till fots.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Aleidon Adam

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Aleidon Adam, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-423 18 10