Kommande

Faktorsgatan 13

Högaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Förening
HSB BRF Sjöstjärnan i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
7 547 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
10 056 kr/m²
Kommande

Med gångavstånd till centrum finner ni denna välplanerade och rymliga trea om 89 kvm. Välkomna till Faktorsgatan 13 som även har två balkonger!

In i denna lägenhet möts ni utav en fin och ljus hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. I anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet utrustat med dusch. Två väldisponerade sovrum erbjuds i denna bostad där bägge rymmer säng och förvaring och i det ena sovrummet har man utgång till en utav lägenhetens två balkonger som är fullt möblerbar.

Placerat i lägenhetens mitt finner ni detta stilrena kök där ni arbetar praktiskt tack vare de stora ytorna som köket erbjuder där ni även har plats till ett stort matbord. Här hittar ni även den andra balkongen som är beläggen mot innergården, följ solens timmar och njut av sällskapet. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som kan inredas med en stor soffgrupp. Förutom förrådet på källarplan som tillhör bostaden har man en rymlig klädkammare.

På Faktorsgatan 13 bor man med närhet till kommunikationer och service. Allt från livsmedelsbutiker till bussförbindelser som förenklar er vardag. Har man bil finns det gott om fria parkeringar längs gatorna i området. Vill ni ner till stan är ni där på några minuters promenad, ett fantastiskt läge!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Arber Hasani

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Arber Hasani, Mäklarhuset Helsingborg
0760146222

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas