Johan Richters gata 17

Jakobsberg, Karlstads kommun Se på karta

2 825 000 kr

3 225 000 kr -12 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2023
Avgift
6 720 kr/mån
Driftkostnad
12 012 kr/år
Pris/m²
34 036 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till en snyggt designad bostad på Johan Richters gata 17! Här bor ni i ett lugnt läge med direkt närhet till trivsamma strövområden i Jakobsbergsskogen. Bostaden ligger på högsta våningen och ger en trevligt utsikt i flera väderstreck.

Här finner ni ett välplanerat hem med trivsamma sällskapsytor. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket och i anslutning hittar vi den rymliga inglasade balkongen i västerläge . Modernt kök med snickerier i vitt som snyggt kompletteras med kakelplattor i terrazzo. Genomgående parkettgolv i vitlaserad ek. Två sovrum i bra storlek med modern färgsättning samt gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare. Ett helkaklat duschrum med egen tvättavdelning samt gäst WC.

Jakobsberg är beläget i ett oerhört naturskönt område i nära anslutning till Karlstads stadskärna. I skapandet av de två etapper som HSB ansvarar för, varav den första etappen har byggstartats, ville vi ta vara på de kvalitéer som naturen ger och samtidigt låta byggnaderna smälta in i den grönskande omgivningen.
Tillsammans med etapp 1 bildas tre punkthus, som enligt detaljplanen byggs med 5+2 våningar, och placeras för att kunna ge siktlinjer in mot skogen. Byggnaderna gestaltas i grunden på liknande sätt med en variation av både material och kulörer. Från Knud Dahls gata ser man tegel i varma, något dämpade toner med barr- och lövträd som fond. Från motsatta sidan, med skogen i ryggen, kläs fasaden i fasadskivor i en ljust grå ton, med staden som fond.

Bostadsrättsföreningen blev färdigställd 2023. Föreningen är ansluten till Karlstad Stadsnät för moderna medialösningar. Föreningen har ett kollektivt upphandlat avtal tillsammans med Sappa. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd.

Föreningens byggnader är certifierade byggnaderna med miljöbyggnad silver. Solceller på taken bidrar till en lokal och hållbar elproduktion och en lägre energikostnad för bostadsrättsföreningen.

Bostaden är stylad i samarbete med Moio-store: https://www.instagram.com/moiostore/?hl=sv

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Karlstad

Kontakta mäklaren

Adam Hertzberg

Bjurfors Karlstad
Mäklare Adam Hertzberg, Bjurfors Karlstad
073-320 41 06

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.