Kommande

Sjöblads väg 3

Rosengård, Malmö kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 9, hiss finns
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Ida i Malmö
Om föreningen
Avgift
5 562 kr/mån
Driftkostnad
552 kr/år
Pris/m²
17 547 kr/m²
Kommande

Välkommen till Sjöblads väg 3, där denna fantastiska lägenhet erbjuder dig en perfekt kombination av rymd, stil och bekvämlighet. Detta är den perfekta platsen att kalla ditt hem!

När du kliver in genom dörren hälsas du av en stor och välkomnande hall, som omedelbart ger dig en känsla av rymlighet och elegans. Här finns gott om plats för att hänga av dig jackor och skor, och du kommer att bli imponerad av det genomtänkta och fina skicket på hela lägenheten.

Denna lägenhet har två rymliga sovrum, perfekta för både avkoppling och privatliv. Oavsett om du behöver ett extra rum för gäster, ett kontor eller bara ett utrymme för att följa dina intressen, finns det gott om utrymme att anpassa efter dina behov. Det stora vardagsrummet är ett imponerande rum som badar i naturligt ljus. Stora fönster släpper in solljuset och skapar en härlig atmosfär som inbjuder till avkoppling och samvaro. Här finns gott om plats att inreda med bekväma möbler och skapa din egen personliga oas.

Badrummet i denna lägenhet är funktionellt och praktiskt, med bekvämligheter som gör din vardag enklare och mer bekväm. Dessutom har du fördelen av en extra gäst-WC, vilket är perfekt när du har besök. Köket i denna lägenhet är både praktiskt och elegant. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för att laga mat och experimentera med dina kulinariska färdigheter. Det är verkligen ett utrymme där du kan uttrycka din kreativitet och samtidigt njuta av praktiska lösningar som underlättar din vardag.

Sjöblads väg 3 är belägen i Rosengård, ett område nära kollektivtrafik i Malmö, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av staden eller till andra städer. Området är också nära till ett antal parker och grönområden, vilket gör det till en perfekt plats att njuta av naturen och motionera utomhus. Rosengård är känt för sin mångfald och kulturella rikedom, med en mängd olika matställen, affärer och kulturella sevärdheter att utforska. Föreningen brf Ida har också ett aktivt föreningsliv, med många olika föreningar och aktiviteter för alla åldrar.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Wilhelm Gisow, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Tarik Dizdar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Tarik Dizdar, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
0727449867

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.