Funäsdalshöjden 1

Funäsdalen, Härjedalens kommun Se på karta

4 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Biarea
7 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Förening
BRF Vy Funäsdalen
Om föreningen
Avgift
3 808 kr/mån
Driftkostnad
18 636 kr/år
Pris/m²
52 188 kr/m²

INFLYTT I DECEMBER 2023. Soligaste läget i byn har man i Brf Vy Funäsdalen. Här bor man högst upp på höjden med sol från morgon till kväll och utsikt mot både Anåfjällen, Funäsdalberget och Skarvarna. Skidspåren går bokstavligen vid tomtgränsen och till skidbackarna går man på ett par minuter. På gångavstånd finns också restauranger, affärer, förskola, grundskola, gym, skidbuss, busstation etc - ja man har faktiskt gångavstånd till all service i byn. Här är det dessutom enkelt att kombinera familj och ett rikt friluftsliv med jobb på distans eller på plats. Att bo i Funäsdalen är helt enkelt ett gott liv - oavsett om det är permanent eller då och då!

Bygglov är beviljat och bygget har påbörjats. Samtliga lägenheter tillträder i december 2023.

Redan nu kan man teckna förhandsavtal vilket innebär att man är garanterad att få precis den lägenhet man önskar! Betänk gärna att detta är det sista projektet under överskådlig framtid med så här centralt och vackert läge.

Vad gäller betalningen kommer inga förskott att tas ut utan man betalar en handpenning på 10% av köpeskillingen först hösten 2023 och resterande 90% när man tillträder, dvs i december 2023.

Brf Vy Funäsdalen består av 8 stycken 2-planshus placerade så att det bildas små trevliga gårdar. Totalt finns 30 st lägenheter; 16 st om 80 m² och 14 st om 55 m². Varje hus innehåller 4 st lägenheter med både en stor och en mindre lägenhet på varje plan - så här finns alla möjligheter att hitta sin favoritlägenhet. För ordningens skull bör tilläggas att hus 1 bara har 2 lägenheter, båda 80 m². Alla lägenheter har bastu, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, balkong eller uteplats samt fiber installerat och klart. Lägenheterna på de övre planen har möjlighet att installera kamin som tillval. Till varje lägenhet hör ett bra förråd och varje lägenhet har tillgång till en P-plats. Dessutom finns laddplatser och gästparkeringar. Föreningen kommer att ha en vallabod och cykeltvätt som delas med de två grannföreningarna.

Det finns alltså en storlek av varje på nedre plan och en storlek av varje på övre plan. Strukturen gäller hus 2-8 hus. Likaså gäller att lägenhet A alltid ligger till vänster på nedre plan sett från entrésidan och B till höger, på övre plan ligger C till vänster och D till höger. Lägenhetsnumren står även i en liten ruta på Situationsplanen och på Planritningar, ungefär i entrén.

I månadsavgiften ingår föreningens gemensamma kostnader som t.ex: VA, sophantering, fastighetsförsäkring, gemensam el, vägunderhåll och snöröjning.

För detaljerad information om avgifter, andelstal, lägenhetsnummer, våningsplan, och husnummer mm, se sid 15 i "Kostnadskalkyl" under "Dokument".

Läs mer hos mäklaren
Fjällviddens Fastighetsmäklare AB

Kontakta mäklaren

Åsa Rutfjäll

Fjällviddens Fastighetsmäklare AB
Mäklare Åsa Rutfjäll, Fjällviddens Fastighetsmäklare AB
070-298 27 28