Nicolaus väg 7

Idre, Älvdalens kommun Se på karta

2 950 000 kr

3 300 000 kr -11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Våning
1 av 2
Byggår
2021
Avgift
2 886 kr/mån
Pris/m²
42 143 kr/m²

Lodge 872 - Panorama & Pool erbjuder ett fantastiskt Ski in/Ski out läge i Himmelfjäll! Med fantastisk utsikt mot skidbackar och fjäll blir detta en fritidsdröm för alla årstider!

Den arkitektritade Lodgen ger en direkt känsla av avkoppling. Här kan vänner och familj samlas och njuta av en magisk vistelse i fjällen tillsammans.
Detta välplanerade boende inrymmer öppen planlösning mellan kök och allrum. De stora fönstren ger inte bara ett magiskt ljusinsläpp utan också en storslagen utsikt över Himmelfjälls pister och vackra natur. Från allrummet tar man sig vidare ut till den trivsamma uteplatsen med närhet till föreningens uppvärmda pool.
I boendet finns tre sovrum fördelade på åtta bäddar samt två badrum varav det ena med bastu. Genomgående är lodgen påkostad med noga utvalda material för att skapa en lugn och genuin fjällkänsla.
Bostaden har 2 st parkeringsplatser belägna vid entrén samt en "carport" för snöskoter eller cyklar. Här finns även 2 st utvändiga förråd. Perfekt förvaring för utrustning och liknande när man kommer hem från skidbacken.

Med pisten precis vid tomtgränsen samt längdspår och skoterled nedanför området tar du dig lätt ut till fjällets aktiviteter.
Områdets infrastruktur planeras omsorgsfullt för att bevara naturen i största möjliga mån och skapa ett område som är grönt på sommaren och vitt på vintern - precis som det ska vara.
Nedfart till området anläggs och lift vid området byggs under 2022 för att stå klar inför öppning vintersäsong 2022/2023

Poolen - En extra exklusiv touch!
En uppvärmd pool med soldäck placerad vid tomtgräns ger extra guldkant. Här får du känslan av att simma rakt ut i pisten!
Ett fantastiskt komplement för fritidsboendet som används året om och helt unikt för Idre Himmelfjäll.
Det här blir barnens favorit under sommaren och ger en extra möjlighet till uthyrning.

Lodge 872 - Panorama & Pool är ett perfekt område för den aktive som söker naturupplevelser året runt. Ett unikt tillfälle att investera i Sveriges yngsta fjällanläggning!
För lodgen finns gällande obligatoriskt avtal om uthyrning i enlighet med Idre Himmelfjälls regler.
Månadsavgiften är baserad på en finansiering om 1,75% i ränta samt 1% amortering enligt kostnadskalkyl.

Idre Himmelfjäll - Sveriges yngsta skidanläggning med höga ambitioner för framtiden!
Med 22 nedfarter och åtta liftar får du här en varierad skidåkning för hela familjen. På toppen befinner du dig hela 872 meter över havet.
Här har man nyligen öppnat fyra nya nedfarter och fler planeras mycket omsorgsfullt för att bevara en härlig fjällkänsla med slingrande nedfarter i "Colorado-stil"
Förutom skidåkningen så utvecklar man hela destinationens utbud med service och restauranger väl anpassade för familjen.

Området kring Idre är en sann pärla under årets alla årstider! Här finns mängder av aktiviter att välja mellan och många fina platser att besöka.
Här njuter du vintertid bland annat av skidåkning på längden eller utför , skoterleder inom SONDs område som är mycket välpreparerade och håller hög standard och fina vatten för vinterfiske.
Sommarsäsongen håller samma höga nivå som vintern och erbjuder mycket fina leder för cykling, och vandring.
Paddling och fiske är en given sommarsysselsättning och den populära höghöjdsbanan utmanar alla åldrar.
Ett komplett fritidsparadis för den aktiva familjen under årets alla årstider helt enkelt!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Kontakta mäklaren

Alexandra Kristofic

Svensk Fastighetsförmedling Sälen
Mäklare Alexandra Kristofic, Svensk Fastighetsförmedling Sälen
0761311555