Idre Fjäll 900E, Inga-Lills väg 8E,

Idre Fjäll, Älvdalens kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
2003
Förening
BRF BjörnNästet
Om föreningen
Avgift
5 303 kr/mån
Pris/m²
38 043 kr/m²

I ett perfekt ski in/ski out-läge mellan Pernillabacken och Stugbybacken finner ni denna rymliga lägenhet som nu skall säljas.
Här bor ni på en lugn gata utan genomfartstrafik med gångavstånd till allt som Idre Fjäll har att erbjuda såväl sommartid som vintertid.

Bostaden ligger i markplan med uteplats vid entrén i sydvästligt läge. Här kan man njuta av solens strålar och blicka ut över fjällen.
Boendet är i bra skick och värms upp via vattenburen golvvärme. Här får den större familjen plats då boendet innehåller 3 sovrum med hela 11 sängplatser. Allrum med öppen planlösning mot köket som gör det till en trevlig social plats att umgås på efter en dag ute. Bostaden inrymmer två badrum. I det större badrummet finns två torkskåp och bastu.
Till bostaden finns även ett förråd vid uteplatsen, perfekt för gästerna att nyttja vid uthyrning, då man även har ett privat förråd i förrådsbyggnaden på andra sidan huset. Det finns även en gemensam tvättmaskin som enbart får nyttjas av föreningens ägare.
Vid sidan av huset finns det en mysig grillplats och slogbod som är trevlig att nyttja året om.

I avgiften så ingår VA, uppvärmning, el, försäkring, snöskottning, renhållning.
Bostaden hyrs idag ut via Idre Fjäll och uthyrningskontrakt följer med bostaden vid försäljning. Uthyrningen har gett ca 150 000 kr de senaste åren efter att Idre Fjäll har tagit sin del. Inventarierna ingår.

På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt.
Här är man alltid först ut med både alpin- och längdskidåkning när vintersäsongen drar igång. Stora satsningar kommer att göras både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern.
Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Svart Karin Karlsson

HusmanHagberg Idre Älvdalen
Mäklare Svart Karin Karlsson, HusmanHagberg Idre Älvdalen
070 427 01 00