Brinkgatan 5

Borstahusen / Norra Borstahusen, Landskrona kommun Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Avgift
5 320 kr/mån
Driftkostnad
19 200 kr/år
Pris/m²
46 553 kr/m²

Nyproducerat radhus i hjärtat av expansiva Norra Borstahusen som färdigställdes under 2021. På detta utmärkta läge bor man på kortare promenadavstånd till såväl underbara badplatser, fantastiska golfbanor och härlig natur som Engelska skolan och välrenommerade restauranger. Dessutom härlig uteplats i söderläge med sol från morgon till kväll samt parkeringsplats i direkt anslutning till bostaden.

Inflyttningsklart skick där genomgående, enhetliga ytskikt och påkostade materialval i sober färgskala bidrar till en skandinavisk, avskalad och rofull känsla. Här utnyttjas varje kvadratmeter på ett förtjänstfullt sätt och erbjuder generösa sällskapsytor, möjlighet till fyra sovrum samt dubbla badrum i stilfullt, helkaklat utförande. 2,7 meter i takhöjd på entréplanet, vattenburen golvvärme samt ventilation via mekaniskt till- och frånluftssystem med återvinning.

Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på en ljus, välkomnande entré i anslutning till ett helkaklat badrum med dusch, en väl tilltagen vardagsrumsdel som övergår i kök med utrymme för stor matplats samt en tvättstuga med kompletterande förvaringsutrymme bakom skjutdörrsparti.

På ovanvåningen samsas 2 sovrum med ett ljust, öppet allrum som kan delas av i ytterligare två sovrum samt två praktiska klädkammare.

Uteplatsen i anslutning till köket har avskiljts med plank och erbjuder utrymme för såväl loungegrupp som matplats. Dessutom möjlighet till mindre uteplats på husets entrésida där något svalkande kan avnjutas i skuggan med vy mot havet om sommarsolen skulle bli för varm.

Fiber indraget, parkeringsplats i anslutning till bostaden samt rymligt förråd om ca 8 kvm.

Underbar natur, badplatser, golfbanor, utegym och motionsslingor strax utanför dörren. Dessutom välsorterad COOP-butik, Engelska skolan, Montessori F-9 samt utmärkta bussförbindelser och närhet till motorväg mot Helsingborg, Lund och Malmö.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona

Kontakta mäklaren

Rickard Lind

Mäklarhuset Landskrona
Mäklare Rickard Lind, Mäklarhuset Landskrona
0727-12 50 45
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas