Nyproduktion

Tegelverksvägen 1

Lilla Foss, Munkedals kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Tomtarea
384 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Nyproduktion

Bohuslänsvillan utökar sitt område. Då åtta enheter nu är sålda har Bohuslänsvillan endast två tomter kvar till salu. Konceptet är desamma som tidigare, för prisuppgifter ber vi er kontakta ansvarig mäklare, Peter Bjurström.

Status tomter för Bohuslänsvillan
Tegelverksvägen 1 – TILL SALU (pågående byggnation)
Tegelverksvägen 3 – SÅLD (pågående byggnation)
Tegelverksvägen 5 – SÅLD
Tegelverksvägen 7 – SÅLD
Tegelverksvägen 24 – SÅLD
Tegelverksvägen 22 – SÅLD
Tegelverksvägen 20 – SÅLD
Tegelverksvägen 18 – SÅLD
Tegelverksvägen 16 – SÅLD
Tegelverksvägen 14 – SÅLD
Tegelverksvägen 12 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen)
Tegelverksvägen 10 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen)

Vi presenterar det nya bostadsområdet vid Lilla Foss i Munkedal. Området som är beläget mellan brandstationen och Munkeland har fått namnet Tegelverket. Vi har nu glädjen att få presentera att Bohuslänsvillans fina parhus kommer byggas på fler tomter i området.

Bohuslänsvillan är ett parhus om 99 kvadratmeter, fördelat på fyra rum, i modernare tappning. Den höga takhöjden med ljusinsläpp skapar en luftig och rymlig känsla. Vardagsrummet är beläget i en öppen planlösning med köket, och erbjuder utgång till altan om ca 37 kvadratmeter med uterum på gjuten betongplatta. Carport om 15 kvadratmeter och entré är båda belägna under tak så man lugnt kan ta sig mellan bil, varmförråd och bostad oavsett väder. Bohuslänsvillan har stilrena materialval där vissa möjligheter finns att påverka. Ansvarig byggare för Bohuslänsvillan är Byggnadsfirma Claes Dahlqvist i Munkedal. Bilderna som finns är exempelbilder från byggnationen av Tegelverksvägen 22 & 24 som är sålda. Välkomna att anmäla ert intresse och ta del av ytterligare information!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Munkedal

Kontakt

Peter Bjurström

Fastighetsbyrån Munkedal
Mäklare Peter Bjurström, Fastighetsbyrån Munkedal
073-416 02 58