Gyhultsvägen 43

Mariastaden, Helsingborgs kommun Se på karta

3 495 000 kr

3 895 000 kr -10 %
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
96,4 m²
Tomtarea
1 129 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
42 633 kr/år

På stor hörntomt om över 1100 kvadratmeter finner vi detta hemtrevliga friköpta boende. Ett mysigt parhus från 1930 i vackert Helsingborgs-tegel som inrymmer sex rum med möjlighet till tre sovrum.

På entréplan finner vi goda sociala ytor med matplats intill köket, vardagsrum och två sovrum. Badrummet är helkaklat och här finns både dusch och badkar samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Från matsalen når man det trevliga uterummet som vetter åt den lugna baksidan. Intill huvudingången finns praktisk gästtoalett. Ovanvåningen inrymmer två rum, ett lämpligt som allrum och ett som sovrum exempelvis.
Bostaden renoverades ca 2013 med nytt kök och ny luft/vattenvärmepump. Fiber finns indraget i huset.

I den uppväxta och lummiga trädgården finner vi flera fruktträd. Här finns också ett generöst dubbelgarage (där ena halvan idag hyrs ut till grannen och det är även därifrån halva garaget nås).

Läget är helt perfekt i väldigt familjevänligt område. I närområdet finns alla bekvämligheter man kan önska i form av grönområden, lekplats, livsmedelsbutik, skola/förskola samt goda kommunikationer med närmsta busshållplats knappa hundra meter från dörren.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister samt möjligheten för att åberopa säljarens ansvar för dolt fel i fastigheten. Säljaren ansvarar i normalfallet annars för dolda fel i 10 år. Mäklaren berättar gärna mer om vad detta innebär för dig som köpare.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Helsingborg

Kontakta mäklaren

Gustav Borgström

Fastighetsbyrån Helsingborg
Mäklare Gustav Borgström, Fastighetsbyrån Helsingborg
070-836 60 64
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas