Lilla Ässkogvägen 25A

Norra Bro, Örebro kommun Se på karta

2 400 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
114,8 m²
Byggår
2021
Avgift
8 541 kr/mån
Driftkostnad
22 800 kr/år
Pris/m²
20 906 kr/m²

Välkommen till Norra Bro och detta nybyggda radhus i 2-plan fördelat på 115 m² med 6 rok varav 4 sovrum. Radhuset har ett gavelläge vilket gör att man smidigt kan ta sig mellan fram-/ och baksida. Här kan du nyttja och njuta av gräsytor runtom radhuset, staket/häck är uppsatt för avgränsning samt gränsar tomten på baksidan mot grönområde i soligt söderläge.

Här erbjuds verkligen funktion och utrymme för barnfamiljen med 4 sovrum, 2 helkaklade duschrum/wc och en separat tvättstuga. Entréplanet har en öppen och social planlösning, här kommer du ut till altanen och trädgården på baksidan. På entréplanet finns även ett sovrum/gästrum, duschrum och separat tvättstuga. Övre plan med allrum, 3 sovrum och duschrum/wc.

Radhuset är välplanerat och stilrent inrett med genomgående ljusa materialval, här kan du bara flytta in och börja njuta av ditt nya boende.

Parkering finns på framsidan av radhuset och på baksidan finns ett separat förråd.

Här bor du i ett lugnt, familjärt område omgiven av härlig natur, men endast ca 6 km till citykärnan. Närhet till busshållplats, lekpark och i närområdet finns flertalet förskolor.

Välkommen på visning - anmälan krävs!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Örebro

Kontakta mäklaren

Magnus Olofsson

Mäklarhuset Örebro
Mäklare Magnus Olofsson, Mäklarhuset Örebro
0707586209

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas