Gitarrvägen 62

Viksjö, Järfälla kommun Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
164 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
429 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1980
Driftkostnad
17 100 kr/år

*** ACCEPTERAT PRIS ***

Välkommen till Gitarrvägen 62! Ett väldisponerat och välskött gavelradhus på hela 164 kvm i populära och barnvänliga Viksjö med villakänsla och fungerande braskamin. Större friköpt tomt om 429 kvm som vetter mot allmänning med två uteplatser, fruktträd samt plan gräsmatta. Bostaden präglas av öppna och sociala ytor. Stort och praktiskt kök med gott om plats för matbord invid fönster. Ljust och luftigt vardagsrum tack vare stora fönsterpartier samt direktaccess ut till altanen på baksidan som övergår till gräsmatta med plats för både gungställning och studsmatta om så önskas. Trädgårdens baksida vetter mot grönskande allmänning fritt från insyn. På entréplan finns även ett sovrum, matsal som vid behov enkelt kan göras om till ett sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, en praktisk tvättstuga, walk-in-closet samt klädkammare för praktiskt förvaring. På det övre planet finns tre rymliga sovrum, möjlighet till fyra, helkaklat badrum samt ett allrum.

Lummig och uppväxt omgivning i skydd av buskar och uppväxt allmänning gör baksidan insynsskyddad och helt perfekt för barnen att leka på samt trevliga middagar med nära och kära på den trädäckade altanen. Garage i länga. Bra besiktningsprotokoll. Låga driftkostnader.

Beläget på i lugnt område fritt från trafik med lekplats på innergården. Perfekt läge mellan Sandviksskolan (F-6) samt Fjällenskolan (F-9). Barnen kan gå själva till båda skolorna utan att korsa bilvägar. Naturreservatet Hummelmora äng som ligger en kort promenad bort är perfekt för utflykter med familjen och vill du ha mer äventyr så går ni upp på Gåseborg och njuter av den vackra utsikten över Mälaren, Ekerö och Färingsö. Blir det dags för ett dopp i Mälaren ligger Lövstabadet nära till hands. Bussen på Viksjöleden går både höger- och vänstervarv och pendeln till Stockholm C tar bara 20 min.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Järfälla

Kontakta mäklaren

Ian Collett

Fastighetsbyrån Järfälla
Mäklare Ian Collett, Fastighetsbyrån Järfälla
072-557 15 00