Mäklare Ian Collett

Ian Collett

Om mig

Utmärkelser genom åren: - Topp 3 Årets Rookie - Mest rekommenderade Fastighetsmäklaren i Järfälla tre år i rad (2020, 2021, 2022) - Topp 3 flest publicerade och sålda bostäder i Järfälla tre år i rad. - Topp 3 mest anlitade Fastighetsmäklaren Järfälla tre år i rad. Vi tror starkt på rekommendationer via kunder som verifierar sig med BankID. Se vad över 250 verifierade kunder tycker om mitt arbete på reco.se https://www.reco.se/fastighetsbyran-jarfalla/ian-collett

Mäklarens försäljning på Hemnet
GITARRVÄGEN 62, Viksjö, Järfälla kommun
 • Sön 1 okt kl 11:00

GITARRVÄGEN 62

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
4 650 000 kr
164 + 4 m²
7 rum
429 m² tomt

Välkommen till Gitarrvägen 62! Ett väldisponerat och välskött gavelradhus på hela 164 kvm i populära och barnvänliga Viksjö med villakänsla och fungerande braskamin. Större friköpt tomt om 429 kvm som vetter mot allmänning med två uteplatser, fruktträd samt plan gräsmatta. Bostaden präglas av öppna och sociala ytor. Stort och praktiskt kök med gott om plats för matbord invid fönster. Ljust och luftigt vardagsrum tack vare stora fönsterpartier samt direktaccess ut till altanen på baksidan som övergår till gräsmatta med plats för både gungställning och studsmatta om så önskas. Trädgårdens baksida vetter mot grönskande allmänning fritt från insyn. På entréplan finns även ett sovrum, matsal som vid behov enkelt kan göras om till ett sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, en praktisk tvättstuga, walk-in-closet samt klädkammare för praktiskt förvaring. På det övre planet finns tre rymliga sovrum, möjlighet till fyra, helkaklat badrum samt ett allrum. Lummig och uppväxt omgivning i skydd av buskar och uppväxt allmänning gör baksidan insynsskyddad och helt perfekt för barnen att leka på samt trevliga middagar med nära och kära på den trädäckade altanen. Garage i länga. Bra besiktningsprotokoll. Låga driftkostnader. Beläget på i lugnt område fritt från trafik med lekplats på innergården. Perfekt läge mellan Sandviksskolan (F-6) samt Fjällenskolan (F-9). Barnen kan gå själva till båda skolorna utan att korsa bilvägar. Naturreservatet Hummelmora äng som ligger en kort promenad bort är perfekt för utflykter med familjen och vill du ha mer äventyr så går ni upp på Gåseborg och njuter av den vackra utsikten över Mälaren, Ekerö och Färingsö. Blir det dags för ett dopp i Mälaren ligger Lövstabadet nära till hands. Bussen på Viksjöleden går både höger- och vänstervarv och pendeln till Stockholm C tar bara 20 min.

 • Plus
 • Uteplats
KALENDERVÄGEN 2, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Imorgon

KALENDERVÄGEN 2

Villa
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
6 295 000 kr
97 + 97 m²
7 rum
1 086 m² tomt

+ Luftvärmepump 2018 + Dränerat 2017 + Nytt tak 2016 + Ny träpanel 2016 + Omdragen el samt ny el-central 2015 + Nya badrum 2015 och 2019 + Källare renoverad 2015 + Nya fönster och altandörrar 2013 + Öppen spis + Friköpt tomt. Välplanerad villa med många renoveringar utförda i insynsskyddat läge på en lugn gata i populära och barnvänliga Västra Jakobsberg. Huset står på en friköpt tomt om 1 086 kvm. En plan och insynsskyddad trädgård med härlig altan (2018) och stor gräsmatta med gott om plats för barnen att leka på i soligt sydväst-läge. Trädgården omges av nytt staket från 2020 samt buskage för ett insynsskyddat läge. Fristående garage samt uppfart med plats för två bilar. På entréplan väntar rymliga ytor med vardagsrum i vinkel i öppen planlösning mot rymligt kök med matplats och utgång till altanen, tre stora sovrum, varav ett med utgång till altanen, samt ett renoverat helkaklat badrum från 2019. Hela nedre plan renoverades 2015 och disponeras idag som ett stort TV-rum/sovrum med öppen spis samt nivellgolv (ventilerat golv), ytterligare två rymliga sovrum som kan användas som kontor/gästrum, ett stort kök, förråd, tvättstuga samt ett helkaklat badrum. Möjlighet till uthyrningsdel och/eller kontor. Väggarna på nedre plan är målade med silikatfärg. Fiber finns. Fristående garage samt uppfart med plats för två bilar. Optimalt läge med närhet till förskola, skola och gymnasium. Närmaste skola är Olovslundskolan (F-6). Kommunikationer och butiker finns i närbelägna Jakobsbergs C. För fler butiker finns Barkarby handelsplats. Det finns även simhall, sporthall, badplats, skidbacke och golfbana på bekvämt avstånd. Några kvarter från huset finns Arlaparken med lekplats och fotbollsplan.

 • Plus
 • Uteplats
JAKTVÄGEN 2, Barkarby, Järfälla kommun

JAKTVÄGEN 2

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2
3 286 kr/mån
36 042 kr/m²

+ Totalrenoverat + Låg avgift + Helkaklat stambytt badrum 2020 + Insynsskyddat läge + Bredband ingår i avgiften + Parkering utanför porten + Nära till matbutik och restauranger + Gångavstånd till pendeltåg/bussar och centrum. Unik möjlighet att förvärva en helt nyrenoverad 3:a på 72 kvm med påkostade materialval som andas perfektion. Lägenheten genomgick en totalrenovering under 2021-2022 där ingenting är lämnat åt slumpen. Bostaden är belägen i huslängan närmast centrum och kommunikationer, förmodligen föreningens bästa läge! Lägenheten erbjuder ett stilsäkert kök med och matsalsdel invid fönster samt utgång till balkongen som vetter mot soligt sydost läge med utsikt mot lummig grönska. Två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter, helkaklat stambytt badrum och TM (nyinstallerad 2022) samt stor välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Genomgående ekparkettgolv. Förråd och tvättstuga i källaren. Stabil och eftertraktad förening med god ekonomi. Pågående installation av solceller på taken. 19 st hyresrätter finns kvar i föreningen vilket är en fantastisk dold tillgång. Solceller på tak planeras samt även att utöka antalet parkeringsplatser med möjlighet till elladdning. I föreningens byggnader finns bland annat restaurang, kiosk, apotek, frisör, tandläkare och förskola vilket tillför ett bra kassaflöde. Vårdcentral, bibliotek, livsmedelsbutik finns i närliggande Barkarby Centrum. Gångavstånd till pendeltågsstation och bussterminal som erbjuder utmärkta förbindelser. Pendeltåg in till Stockholm City på cirka 18 minuter. 2026 kommer även tunnelbana. Området har anslutning till naturen, med naturreservatet Järvafältet. För den som gillar promenader eller hästar finns Säby gård i närheten. Närhet till skolor och förskolor. För den bilburna är det enkelt att ta sig ut på E4an. För mer information om utförda renoveringar se klicka vidare på "Läs mer hos mäklaren" under "Lägenhet".

 • Balkong
ALLMOGEVÄGEN 4, Jakobsberg, Järfälla kommun

ALLMOGEVÄGEN 4

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 395 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2
4 962 kr/mån
27 688 kr/m²

+ Inglasad balkong i västerläge + Badrum OCH gäst-WC + Bredband ingår i avgiften (1 Gb/s) + Populär förening med betyg A + Hiss finns + Separat förråd tillhör lägenheten + Garage Mycket ljus och fräsch hörnlägenhet om 3 rok med inglasad balkong centralt belägen i populära Brf Jakob. Lägenheten erbjuder ett ljust och väl tilltaget kök med plats för stort matbord invid fönster. Rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som blir som ett extra rum större delen av året. Tack vare hörnläget i huset får man ett till fönster i vardagsrummet vilket ger ett mycket bättre ljusinsläpp än många övriga lägenheter. Två stora sovrum med bra förvaringsmöjligheter varav det ena ar en lyxig walk-in-closet. Rymligt badrum samt extra gäst-WC. Ytterligare en klädkammare/arbetsrum nås från hallen samt ett externt förråd i källaren. Fina genomgående ekparkettgolv. Här bor du centralt och bekvämt intill Jakobsbergs centrum med närhet till butiker, galleria, pendeltåg, bussterminal mm. Trevlig förening med god ekonomi, grön, lugn och välskött innergård. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Tvättstuga och hiss finns i huset. Här bor ni bekvämt med pendeltåget runt knuten och Jakobsbergs affärsutbud precis utanför porten. Tåg till Stockholm City på cirka 18 minuter. I närheten finns även Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud med bl.a. ICA Maxi, IKEA, Plantagen. Närmare kommer man inte kommunikationerna. Varmt välkommen på visning önskar Ian på Fastighetsbyrån!

 • Balkong
 • Hiss
STÄNGSELVÄGEN 26, Viksjö, Järfälla kommun

STÄNGSELVÄGEN 26

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
5 290 000 kr
128 + 25 m²
6 rum
488 m² tomt

Välkommen till Stängselvägen 26 - ett av de absolut bäste lägena på populära Rävkullen i Viksjö! Högt och insynsskyddat gavelläge med utsikt mot allmänning samt grönskande tomt, uteplats och stor tillbyggd balkong, allt beläget i perfekt sydvästläge, perfekt för barnfamiljen! Bostaden omfattar sex rum varav fyra sovrum med en totalyta på 153 kvm och hela bostaden präglas av en härlig rymd med bra planlösning och flödande ljusinsläpp genom stora nya fönster. Stilrent och ljust kök med goda förvaringsmöjligheter och flyttbar köksö i anslutning till rymlig matplats invid fönsterparti. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum med härligt genomgående ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Från köket har du direkt access ut till husets utbyggda balkong om ca. 31 kvm i ostört soligt sydväst läge på baksidan. Arbetsrum som även kan användas som gäst-/sovrum, helkaklat badrum med golvvärme samt rymlig hall med bra förvaring bakom inbyggda garderober. På det nedre och mer privata planet finns tre (möjlighet till fyra) rymliga sovrum, klädkammare för bra förvaring samt ett helkaklat badrum och tvättstuga med golvvärme. På det nedre planet har du även en egen utgång till trädgården på husets baksida. Fiber finns! Utomhus väntar en insynsskyddad, underbar trädgård vackert inramad av uppväxt allmänning. Härlig trädäckad uteplats med gott om plats för utemöblemang, gräsmatta för barnen att leka på. Det oslagbara läget i sydväst innebär sol från lunchtid till eftermiddag. Garage samt asfalterad uppfart med plats för två bilar. Läget är attraktivt med närhet till allt man kan önska av bad och friluftsliv, service och kommunikationer. Här bor ni i en fantastisk bostad i lugna och barnvänliga Rävkullen i Viksjö, endast en kort promenad från populära Fasteboskolan (F-6) och Fastebo förskola som förenklar vardagspusslet. Promenadavstånd till Viksjö centrum med prisbelönta ICA Viksjö, gym, Systembolaget och annat stort serviceutbud. Det finns även simhall, sporthall, fotbollsplan, badplats och skidbacke på bekvämt avstånd. Även Viksjö Golfklubb nås med en kort promenad. Där erbjuds även pulka- eller längdskidåkning vintertid. Bussen på Viksjöleden går både höger- och vänstervarv och pendeln till Stockholm C tar bara 20 min. Välkommen att boka in dig för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
NYBERGSVÄGEN 3, Jakobsberg, Järfälla kommun

NYBERGSVÄGEN 3

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2
4 025 kr/mån
32 636 kr/m²

+ Stor balkong i soligt söderläge + Stilrena materialval + Gott om förvaring + Öppen planlösning + Separat källarförråd tillhör lägenheten Fantastisk lägenhet med 2 rok om 55 kvm med en härlig balkong i soligt söderläge. Bostaden karaktäriseras av generösa ytor och härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående ekparkettgolv och ett välutrustat kök samt stilrent helkaklat badrum med separat tvättdel. Stort insynsskyddat sovrum med garderober för bra förvaring. I lägenheten finns även ett praktiskt förråd/klädkammare som också går att nyttja som sitt hemmakontor. Lägenheten är belägen på bekvämt gångavstånd till pendeltåg och Jakobsbergs centrum med bl.a. affärer, apotek, bibliotek, serveringar, banker, vårdcentral och torghandel. Pendeln in till Stockholm city tar endast ca. 20 min med flera avgångar varje timme. Nära finns också det natursköna Järvafältet och Barkarby handelsplats med rikligt shoppingutbud. Missa inte denna möjlighet att förvärva din drömlägenhet samt bo både centralt och naturnära!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
TORNÉRPLATSEN 30, Jakobsberg, Järfälla kommun

TORNÉRPLATSEN 30

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 695 000 kr
69 m²
2 rum
vån 5
4 566 kr/mån
24 565 kr/m²

+ Balkong i soligt söderläge + Flera hissar i huset med möjlighet till utgång direkt i gallerian + Bra förvaringsmöjligheter + Ljust och rymligt + Separat förråd i källaren Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier i insynsskyddat läge på 5:e våningen finner ni denna rymliga tvåa med balkong i härligt solläge och fantastisk utsikt över närområdet. Optimal planlösning. Lägenheten erbjuder ett vitt stilrent kök med matplats invid fönster, rymligt och ljust vardagsrum med utgång till balkongen i soligt söderläge, badrum med tvättmaskin samt ett stort sovrum med rymlig klädkammare i anslutning för praktisk förvaring. Stor välkomnande hall med förvaringsmöjligheter samt inre hall med garderobsvägg bestående av fyra garderober för ytterligare förvaring. Separat förråd i källaren tillhörande lägenheten. Fiber finns. Separat källarförråd tillhör lägenheten. Tvättstuga i samma port. Mer centralt än såhär kan du inte bo, belägen mitt i Jakobsbergs centrum, allt lättillgängligt med hiss rakt ner i gallerian med butiker, restauranger, caféer, kommunikationer och all annan tänkbar service. Välskött förening med många stora renoveringar utförda, dessutom finns dolda tillgångar i 9 st hyresrätter som vid försäljning ger goda tillskott i ekonomin. Lägg därtill hyresintäkter från flertalet kommersiella lokaler. Varmt välkommen att uppleva denna fantastiska lägenhet på plats!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
MASKINISTVÄGEN 9, Bolinder Strand, Järfälla kommun
 • Idag

MASKINISTVÄGEN 9

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
3 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3
5 164 kr/mån
41 615 kr/m²

+ Stor inglasad balkong i bästa västerläge med Mälarutsikt + Nytt och fräscht + Stilrena och exklusiva materialval + Nära till Mälaren och dess badstränder + Separat källarförråd tillhör lägenheten + Bra förvaringsmöjligheter + Naturnära Alldeles intill Mälarens stränder ligger denna fantastiska fyrarummare på 96 kvm med inglasad balkong i bästa västerläge med utsikt över Mälarens glimrande vatten. Du välkomnas in i en rymlig hall med skjutdörrsgarderob för ytterkläder. Härifrån når man även gästtoaletten och direkt in till höger från hallen har du det största sovrummet med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. När man kommer in i bostaden slås man av dem generösa sällskapsytorna och det fina ljusinsläppet från två väderstreck. Vardagsrummet är ljust och rymligt och här finns även utgången till den inglasade balkongen som vetter mot väst över den trevliga gården och Mälarens glimrande vatten. På balkongen har du sol från ca. 13-tiden till solnedgång och här kommer du få uppleva otroligt vackra solnedgångar. Tack vare inglasningen blir balkongen ett extra rum som du kan nyttja från tidig vår till sen höst. Köket som är från Vedum har gråa luckor som går fint ihop med den marmormönstrade bänkskivan. Gott om plats för matbord med plats för 6-8 personer invid fönster. Intill köket finns det andra sovrummet med plats för säng och skrivbord och utanför i den inre hallen finns även här en skjutdörrsgarderob med inredning från elfa för praktiskt förvaring. Det tredje sovrummet ligger intill vardagsrummet med fönster mot Mälaren och plats för säng och skrivbord. Badrummet är modernt och helkaklat och har tvättställ med kommod och spegel, toalettstol, duschhörna med glasvägg och separat tvättdel med tvättmaskin samt torktumlare med bänkskiva och förvaringsskåp ovan. Till lägenheten hör ett källarförråd. Lägenheten är vackert belägen vid Mälaren med bl.a. badplats, marina, grönområden, Friskis & Svettis samt Extremfabriken runt knuten. Närmsta badplats är 5 min promenad bort! Ur kommunikationssynpunkt ligger Kallhäll och Bolinder Strand mycket strategiskt till med både E18 och E4 på bekvämt avstånd. Med bil tar man sig t ex till såväl Stockholm City som Arlanda på ca 25 min. På kort promenadavstånd finns även Kallhälls Centrum med pendeltågsstation. Här går pendeln till Stockholm C och resan tar endast 24 min. I rusningstrafik går pendeln var sjunde minut.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
KOMETVÄGEN 8, Skälby, Järfälla kommun

KOMETVÄGEN 8

Villa
Skälby, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
9 695 000 kr
193 m²
7 rum
714 m² tomt

+ Nybyggt + Låga driftkostnader + Fri från fastighetsavgift i 15 år + Vattenburen golvvärme på båda plan + Vitvaror från SMEG och exklusiva materialval + Carport med förråd Välkommen till Kometvägen 8 där ert nya drömboende står redo för inflytt. Arkitektritad villa om 197 kvm med hög standard, exklusiva och stilsäkra materialval på stor och plan trädgårdstomt på en av Skälbys mest attraktiva adresser. Villan erbjuder generösa sällskapsytor, stora vackra ljusinsläpp, altan i soligt söderläge samt vattenburen golvvärme på både entré- och övre plan. Här bor du i ett barnvänligt område nära naturen med ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Ett boende med genomtänkt design för familjen med högt ställda krav! Endast en kort cykeltur bort finns Mälaren och dess glittrande vatten med fina promenadstråk samt badmöjligheter sommartid och skridskoåkning vintertid. Här finns flera förskolor och skolor i närområdet samt idrottsplatsen Strömvallen runt knuten. Här bor du nära vackra naturområden samt alla bekvämligheter i form av restauranger, shopping och matbutiker. Välkomna på visning!

 • Uteplats
AVSTYCKNINGSGRÄND 4C, Viksjö, Järfälla kommun

AVSTYCKNINGSGRÄND 4C

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 895 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 383 kr/mån
35 421 kr/m²

Svårslagen 2:a om 53,5 kvm med genomgående hög standard och öppen planlösning. Bästa läget i föreningen med balkong i ostört och soligt sydvästläge och utsikt mot grönskande natur utan insyn. Modernt kök med bra arbetsytor i öppen planlösning mot rymligt vardagsrum. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till den mysiga balkongen. Stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderobsvägg, helkaklat stilrent badrum med golvvärme renoverat 2019 med TM och TT. Huset är från 2008 och samtliga rum är nyligen ommålade. Här bor du i ett lugnt och idylliskt område med skolor och förskolor runt hörnet och närhet till både Viksjö och Jakobsberg centrum med all tänkbar service och kommunikationer som tar dig till Stockholm C på ca. 20 min. Busshållplats inom 100 m från ytterdörren. På andra sidan gatan finns härliga grönområden och Mälaren och dess badstränder inom räckhåll. Även närhet till Görvälns slott med mysiga promenadstråk.

 • Balkong
HÖGBYVÄGEN 127, Viksjö, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

HÖGBYVÄGEN 127

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
4 495 000 kr
133 m²
5 rum
238 m² tomt

+ Dubbla badrum från 2020 + Nya fönster baksida 2020, även nyare fönster framsida. + Luftvärmepump 2018 + Krypgrunsavfuktare och inplastad grund 2018 + Entréplan renoverades då golvkonstruktion mot krypgrund ersattes med ett Nivellgolv Välkommen till detta renoverade radhus med baksida i soligt söderläge i barnvänliga och populära Viksjö. Med ett av områdets absolut bästa lägen fritt från bilar med lummig baksida och två uteplatser. Huset disponeras i två plan och på entréplan finns ett ljust, stilrent välskött kök med direktaccess till uteplats. Köket är beläget i öppen planlösning mot matsal med plats för större sällskap samt till ljust och luftigt vardagsrum, tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Från köket når ni uteplats och trädgården på baksidan i soligt söderläge. På entréplan finns även en rymlig hall med bra förvaring samt nytt badrum med separat tvättdel. På framsidan finns ett stort förråd för praktisk förvaring. På övre plan finns tre rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter varav två har utgång till solig balkong med utsikt över trädgården. För praktisk förvaring finns klädkammare med uppgång till vinden där möjlighet till ytterligare förvaring finns. Renoverat och påkostat helkaklat badrum med bastu. I badrummet finns gott om förvaring samt dubbla handfat samt dubbeldusch! Garage i närbelägen länga. Fiber indraget. Fantastisk trädgård inramad av lummiga buskar och träd vilket gör att ni får en privat och insynsskyddad trädgård med villakänsla. Läget i området är svårslaget, mitt i idyllen fritt från bilar och perfekt för barnen med massa grönområden att leka i, förmodligen ett av områdets bästa läge! Gångavstånd via promenadstigar till Högbyskolan (F-3) utan att korsa bilvägar. Promenadavstånd till Viksjöskolan (7-9) och Fasteboskolan (F-6). Mysiga Görvälnsbadet är perfekt för ett kvällsdopp eller en dag på stranden, även Lövstabadet och Sandviksbadet ligger nära till hands. Vid Görvälnsbadet finns cafe/restaurang, volleybollplaner, grillplatser och toaletter. Promenadavstånd till Viksjö centrum med prisbelönta ICA Viksjö, gym, Systembolaget och annat stort serviceutbud. Även Viksjö Golfklubb för den som vill spela golf. Där erbjuds även pulka- eller längdskidåkning vintertid. Bruket som ligger vid Görväln slott har skidanläggning med skidlift vintertid. Bussen på Viksjöleden går både höger- och vänstervarv och pendeln till Stockholm C tar bara 20 min.

 • Balkong
 • Uteplats
TENNRINGEN 21, Kallhäll, Järfälla kommun

TENNRINGEN 21

Villa
Kallhäll, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
6 195 000 kr
136 + 12 m²
7 rum
629 m² tomt

Välkommen till Tennringen 21! En välplanerad och nyrenoverad villa med plan och friköpt tomt om 629 kvm, perfekt för barnfamiljen. Bostaden präglas av öppna och sociala ytor. Stort och praktiskt kök med köksö, i direkt anslutning till matplats i öppen planlösning mot vardagsrum. Ljust och luftig sällskapsdel tack vare stora fönsterpartier samt direkt access ut till trädgården. På entréplan finns även tre sovrum, modernt helkaklat badrum med golvvärme och en praktisk tvättstuga. Garaget är omgjort till en separat bostad som går att använda som uthyrningsdel/kontor/generationsboende, perfekt för den som arbetar hemifrån eller driver egen verksamhet. På det övre planet finns två bra sovrum, övre hall samt helkaklat modernt badrum med golvvärme. Det fantastiska västerläget innebär sol i stort sett hela dagen. Lummig och uppväxt omgivning i skydd av buskar gör baksidan helt perfekt för barnen att leka på samt trevliga middagar med nära och kära. Rejäl uppfart med plats för fyra bilar. Låga driftkostnader tack vare bergvärme. Med naturen runt knuten samt promenadavstånd till pendeltågsstation och centrum är området populärt för den som vill ha både lugn, avkoppling och ett aktivt friluftsliv. I närområdet finns både skolor och förskolor och i Kallhäll C finns Coop, ICA, apotek, restauranger, bibliotek, pendeltåg och bussar. Restid med pendeltåg till Stockholm C på ca. 23 min. På bekvämt avstånd finner man även Kallhälls finaste strandpromenad längs Mälaren med bad och grönområden. Kort biltur bort finns IKEA och Barkarbystadens rikliga butiksutbud.

 • Plus
 • Uteplats
ALLMOGEVÄGEN 20, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

ALLMOGEVÄGEN 20

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 295 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 3/6
4 016 kr/mån
33 022 kr/m²

+ Inglasad balkong + Bredband ingår i avgiften + Populär förening + Hiss finns + Separat förråd tillhör lägenheten + Garage Centralt belägen hittar vi denna välplanerade och yteffektiva hörnlägenhet om 2 rok, renoverad 2016 som tack vare ett generöst förråd kan disponeras som en 3:a. Lägenheten erbjuder ett ljust modernt kök med matplats, trevlig inglasad balkong i soligt söderläge, lättmöblerat vardagsrum med fransk balkong, stort sovrum, klädkammare, helkaklat påkostat badrum med nytt bubbelbadkar samt ett större förråd som kan disponeras som arbetsrum, förråd eller sovrum beroende på behovet. Här bor du centralt och bekvämt intill Jakobsbergs centrum med närhet till butiker, galleria, pendeltåg, bussterminal mm. Trevlig förening med god ekonomi, grön, lugn och välskött innergård. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Tvättstuga och hiss finns i huset. Här bor ni bekvämt med pendeltåget runt knuten och Jakobsbergs affärsutbud precis utanför porten. Tåg till Stockholm City på cirka 18 minuter. I närheten finns även Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud med bl.a. ICA Maxi, IKEA, Plantagen. Varmt välkommen att uppleva denna fantastiska lägenhet på plats.

 • Balkong
 • Hiss
GRIPENGATAN 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

GRIPENGATAN 30

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 650 000 kr
34 m²
2 rum
vån 4
1 366 kr/mån
77 941 kr/m²

+ Ägarlägenhet med fri uthyrning + Juridisk person får köpa + Låg månadskostnad + Nyproducerad 2022 + Välplanerad + Balkong + Separat förråd tillhör bostaden + Bra förvaring Ägarlägenhet med balkong i samfällighetsförening utan lån. Eftersom det är en ägarlägenhet kan du som ägare välja att hyra ut lägenheten om du inte har för avsikt att bo i den. Välplanerad, toppmodern och stilren 2:a med balkong som stod klar 2022. Ljust kök med allt du kan önska dig i öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till balkongen. Rymligt sovrum med inbyggda garderober längs ena väggen för praktisk förvaring. Helkaklat badrum med golvvärme och separat tvättdel. Bra hall med inbyggda garderober. Till lägenheten hör ett separat förråd. Kvarteret Fyrklövern har en solig innergården med möjlighet till egen odlingslåda. I kvarteret finns även cykel- och bilpool att kunna nyttja. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. ICA Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 06.00-23.00 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, kort promenadavstånd till pendeltåget som tar dig till Sthlm City på ca 20 min och snart (2026) även tunnelbana. Uppgång ett stenkast från bostaden vilket gör att läget på bostaden hamnar i perfekt läge mellan T-bana och köpcentrum. Nära till E18 som tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke och Viksjö golfbana.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
VIGGENGATAN 10 - vån 5/5, Barkarbystaden, Järfälla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

VIGGENGATAN 10 - vån 5/5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 795 000 kr
66 m²
3 rum
vån 5/5
4 954 kr/mån
42 348 kr/m²

+ Högst upp i huset + Separat källarförråd tillhör lägenheten + Stor balkong med sol på dagen + Som högst 3 m takhöjd! + Möjlighet till garage för både bil och elbil + Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften Välkommen till denna välplanerade trerummare i populära och expansiva Barkarbystaden. Här hittar du en öppen och stilren lägenhet högst upp i huset med mycket dagsljus tack vare sin fantastiska takhöjd på 2,5-3 m. Toppfräsch och välplanerad 3:a högst upp i huset med balkong mot innergården. Öppen planlösning som består av två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter varav ena sovrummet har utgång till balkongen som vetter mot innergården, kök och vardagsrum med öppen planlösning samt rymligt badrum med separat tvättdel med TM och TT. Här finns genomgående vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar. Köket är fullt utrustat med vitvaror i rostfritt stål och det finns gott om förvaring och arbetsyta. Rymlig hall med platsbyggda garderober för smidigt förvaring. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. ICA Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 06.00-23.00 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, kort promenadavstånd till pendeltåget som tar dig till Sthlm City på ca 20 min och snart (2026) även T-bana. Nära till E18 som tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke och Viksjö golfbana.

 • Balkong
 • Hiss
ULVSÄTTRAGRÄND 7 , Kallhäll, Järfälla kommun

ULVSÄTTRAGRÄND 7

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 895 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 619 kr/mån
35 421 kr/m²

Välkomna till Ulvsättragränd 7! Modern och yteffektiv 2:a med stor möblerbar balkong om 10 kvm. Detta mitt i idylliska och fridfulla Kallhällsparken. Optimalt planerad och stilren lägenhet med snygga materialval och vackert ljusinsläpp från två olika väderstreck. Välutrustat kök från Marbodal i öppen planlösning mot vardagsrum, fräscht helkaklat badrum med separat tvättdel, generöst sovrum med garderober och stor balkong på ca. 10 kvm! Dessutom har bostaden fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter i separat klädkammare/förråd. En bostad att bli förälskad i! Lägenheten är en del av Brf Kallhällsparken 1 som är en välskött förening med god ekonomi. I föreningen finns en Odlargrupp för den trädgårdsintresserade. Här bor du med visionen om hur hus smälter samman med vacker parkmiljö. Närhet förskolor och skolor samt till idrottsanläggningar i form av Bolindervallen och utegym, Kallhälls 4H gård, Mälaren med bad- och båtplatser samt även vackra promenadstråk. Naturreservatet Järvafältet är bara 10 min promenad bort. Bekvämt gångavstånd på ca. 10 min till Kallhälls Centrum och den nybyggda pendeltågsstationen som tar dig till Odenplan på 21 minuter. 5 min till närmsta busstation. För dig som jobbar i Kista tar bussen dig dit på 15 min. Med bil eller buss tar ni er enkelt till populära Barkarby handelsplats med bland annat Ikea och Barkarby Outlet.

 • Balkong
 • Hiss
TORNÉRPLATSEN 14 - vån 5/5, Jakobsberg, Järfälla kommun

TORNÉRPLATSEN 14 - vån 5/5

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
3 100 000 kr
101 m²
4 rum
vån 5/5
6 610 kr/mån
30 693 kr/m²

+ Gavellägenhet högst upp i huset med härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck + Insynsskyddad + Hiss finns i huset + Sällan till salu + Dolda tillgångar i 7 st hyresrätter + Vindsförråd + Styrelsen har valt att lämna avgifterna oförändrade år 2023 och gjorde ingen höjning för 2022. + Föreningen har betyg A enligt allabrf.se Med ett attraktivt läge mitt i centrum finner ni denna 4:a om hela 101 kvm! Mycket väldisponerat boende med tre rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober, smakfullt renoverat kök med påkostad bänkskiva i sten samt stambytt helkaklat badrum med golvvärme och gäst-WC. Stort och ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i perfekt läge med eftermiddags- och kvällssol. Rymlig hall med stor garderob med spegelskjutdörrar. Denna planlösning är ytterst sällan till salu och passar perfekt för den stora familjen. Ny säkerhetsdörr. Bra spridning på löptiderna på lånen mellan 2024-2026. Belägen mitt i Jakobsbergs centrum med butiker, restauranger, caféer, kommunikationer och all annan tänkbar service. Mycket välskött förening med många stora renoveringar utförda, dessutom mycket dolda tillgångar i 7 st hyresrätter som vid avyttring inbringar stora belopp. På bekvämt avstånd finner vi även Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud. Varmt välkommen att uppleva denna fantastiska lägenhet på plats.

 • Balkong
 • Hiss
KARLSLUNDSVÄGEN 15, Barkarbystaden, Järfälla kommun

KARLSLUNDSVÄGEN 15

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
3 150 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/5
5 037 kr/mån
43 750 kr/m²

Mycket välplanerad 3:a med stor uteplats på ca 19 kvm i fint läge mot mysig innergård! Lägenhet i modern och stilren inredning. I anslutning till hallen finns en klädkammare med hyllplan och klädstång, perfekt för förvaring. Helkaklat wc / badrum med wc-stol och kommod med spegel och belysning ovanför samt handdukstork. Badrummet är utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare. Det större sovrummet är på ca 13 kvm och har en inbyggd dubbelgarderob. Centralt i bostaden ligger kök och vardagsrummet intill varandra i ett ljust, genomgående läge. Från vardagsrummet är det utgång till en väl tilltagen uteplats på ca 19 kvm i öster-läge med blick över den mysiga innergården. I förlängningen av vardagsrummet finner du köket som har gott om plats för matgrupp. Köket är inrett med vita släta köksluckor och mörkgrå bänkskiva av laminat samt vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spis med induktionshäll och ugn samt diskmaskin. Det är även förberett för micro. I köket har man en fransk balkong, perfekt för vädring. Det mindre sovrum på ca 10 kvm är också försett med två inbyggda garderober. Bostaden har genomgående mattlackerat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Till lägenheten hör ett källarförråd. I husets källarplan finns även möjlighet att hyra en garageplats. Dessa hyrs ut enligt separat kö. Här bor du bekvämt med centralt läge i Barkarbystaden nära ett stort utbud av butiker och restauranger. Området är en del av en levande stadsmiljö som håller på att växa fram, samtidigt som du har naturen runt knuten. Järvafältet är ett av Stockholms största grönområden, perfekt för dig som uppskattar rekreation och friluftsliv. Bra kommunikationer med bussar och pendeltåget som tar dig till Stockholm på 15 min. Tunnelbanans blå linje till Barkarby beräknas tas i bruk 2026.

 • Uteplats
 • Hiss
ENGELBREKTSVÄGEN 41A - våning 8/8, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Sön 1 okt kl 15:15

ENGELBREKTSVÄGEN 41A - våning 8/8

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 100 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 8/8
3 522 kr/mån
37 838 kr/m²

+ Högst upp! + Gavelläge med magiskt ljusinsläpp + Stor balkong om 7 kvm i bästa solläge (söder) + Stilrena materialval + Gott om förvaring + Välplanerad + Separat källarförråd tillhör lägenheten Fantastisk gavellägenhet högst upp i huset om 55,5 kvm med en balkong i soligt söderläge. Bostaden karaktäriseras av generösa ytor och härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående ekparkettgolv från Kährs och ett välutrustat kök från Vedum samt stilrent duschrum med separat tvättdel. Stort insynsskyddat sovrum med garderober för bra förvaring. I lägenheten finns även ett praktiskt förråd/klädkammare som också går att nyttja som sitt hemmakontor. Externt förråd ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder även ett barnvagnsrum, cykelrum och rullstolsförråd. Lägenheten är belägen på bekvämt gångavstånd till pendeltåg och Jakobsbergs centrum med bl.a. affärer, apotek, bibliotek, serveringar, banker, vårdcentral och torghandel. Pendeln in till Stockholm city tar endast ca. 20 min med flera avgångar varje timme. Nära finns också det natursköna Järvafältet och Barkarby handelsplats med rikligt shoppingutbud. Missa inte denna möjlighet att förvärva din drömlägenhet samt bo både centralt och naturnära!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
ENGELBREKTSVÄGEN 41B - vån 4/4, Jakobsberg, Järfälla kommun

ENGELBREKTSVÄGEN 41B - vån 4/4

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 895 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/4
2 944 kr/mån
42 584 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** Högst upp i huset finner du denna optimalt planerade ljusa gavel 2:a med fönster i två väderstreck och med en stor balkong om 7 kvm med eftermiddags- och kvällssol! Välplanerad bostad med genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar med ett välutrustat kök från Vedum samt stilrent helkaklat duschrum! Fiber finns indraget i lägenheten! Belägen på bekvämt gångavstånd till Jakobsbergs pendeltågsstation och centrum med all tänkbar service. Pendeltåg in till Stockholm city på ca 20 minuter. Även närhet till Barkarby Handelsplats och Stockholm Quality Outlet dit tunnelbanan kommer inom kort. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 20