Allarp etapp III, tomter för villor och parhus

Allarp, Laholms kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
600 m²

Varmt välkommen till Allarp Etapp III och chansen att förvärva en tomt på fantastiskt läge i attraktivt område. Tomterna är avsedda för bebyggelse av villa, fritidshus eller parhus.

Tomter för villor och parhus är idag slutsålda i Etapp I respektive Etapp II och nu fortsätter försäljningen i områdets sista fas, Etapp III. Området är indelat i tre faser och Etapp I samt Etapp II är alltså slutsålda och innefattar redan idag förskola, lägenheter, villor, parhus samt vårdcentral, bank, kontorsverksamhet etc.

Tomt 1-24: 1 595 000 kr + anslutningsavgifter. Dessa tomter mäter ca 20x30 meter, med vissa undantag.
Tomt 25-51: 1 395 000 kr + anslutningsavgifter. Dessa tomter mäter ca 25x25 meter, med vissa undantag.

OM ALLARP
Med närhet till hav och salta bad har ett helt nytt samhälle vuxit fram — Allarp! Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur skapar många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde. I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation samt ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad...

Läs mer hos mäklaren
Danfors Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Elin Svala

Danfors Fastighetsförmedling
Mäklare Elin Svala, Danfors Fastighetsförmedling
070 672 82 32