Fjärås Vallbyn, Tomt 2

Fjärås, Kungsbacka kommun Se på karta

1 760 000 kr

5 352 400 kr -67 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
801 m²

Drömmer du om att bo mellan hav och skog med närhet till både fritidsanläggning och skola? Låt Vallbyn bli din trygga punkt, där barnen springer mellan husen och gemenskapen flödar.

I grannskapet är det alltid någon hemma, här finns plats för hela livet. Med närhet till service och det stora utbudet av fritidsaktiviteter är det enkelt att få ihop vardagen här. I Fjärås centrum, som du har på cykelavstånd, finns matbutik, vårdcentral, bibliotek och restaurang.

Vi på VarbergHus anpassar huset efter dig och din familjs behov. Till tomterna i Vallbyn kan du välja och vraka bland alla våra husmodeller!

I Vallbyn bygger Derome nyproduktion av ca 150 bostäder. Villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla.

Varbergshus är en del av Derome och i Derome ingår även Derome Bostad och A-hus. Det är vi tillsammans som kommer att bygga området Vallbyn. Varbergshus erbjuder villatomter där du kan bygga ett eget hus.

Kontaktperson på Varbergshus är Rustan Stockman, 0300-56 23 80.
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Kontakta mäklaren

Mats Wahlbäck

Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Mäklare Mats Wahlbäck, Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
0708-822 222