Enbärsvägen 5

Klevfjällsbyn, Bergs kommun Se på karta

300 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 854 m²
Driftkostnad
1 950 kr/år

Välkommen till Gräftåvallen och Klevfjällsbyn, närmare bestämt Enbärsvägen 5! Nu finns möjligheten att bygga ert drömställe i fjällen. På stor tomt med insynsskyddande träd får ni en privat och avskild plats att njuta på. Tomten har ett högt läge som erbjuder fin utsikt mot fjällvärlden. Här tillåter detaljplanen ett enbostadshus i ett plan på max 100 kvm + 40 kvm komplementsbyggnad.
Idag finns ingen el eller v/a på tomten. Vatten via samfälligheten finns vid tomtgräns och är kostnadsfritt att ansluta sig till. Grävning står tomtägaren själv för. Elanslutning med 16-25A kostar i dagsläget 44 375 kr inkl moms. Avlopp löses enskilt på den egna fastigheten.

Gräftåvallen är ett fjällparadis för hela familjen året om. Här finns ett välutbyggt skidspårsystem och skoterleder inpå knuten och i Gräftåvallen finns även en slalomanläggning för er som gillar att åka utförs. Vid anläggningen ligger Fjällgården med restaurang och liten butik. För fler nedfarter ligger Bydalen ca 20 minuter med bil från Gräftåvallen.

Vid barmark erbjuder Gräftåvallen fina vandringsleder, bär- och svampplockning i vacker fjällnatur.

Webbplats Gräftåvallens samfällighetsföreningar: www.graftan.se. Här kan ni läsa vad som är på gång i samfällighetsföreningarna. Klicka er vidare till Lillgräftåns samfällighetsförening som Enbärsvägen ligger inom.

Välkommen att besöka tomten när det passar er. Kontakta mäklaren vid ytterligare frågor.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Sofia Andersson

Storsjömäklarna AB
Mäklare Sofia Andersson, Storsjömäklarna AB
072-7156556