Birkavägen 2

Kullavik, Kungsbacka kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 013 m²

Vill ni bo med havet som närmsta granne? Nu finns en möjlighet att förvärva en underbar fastighet för att bygga ert drömboende i de underbara omgivningarna i Kullaviks Hamn. Fastigheten har ett attraktivt läge vid Kullaviks Hamn och inkluderar dessutom en reserverad båtplats. Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör men säljaren Herlitz Properties har skapat ett unikt och smakfullt förslag till en villa som är skräddarsydd för just denna tomt. Dessutom kan detta förslag köpas till ett fast pris. Läs gärna mer på www.herlitzproperties.se och låt dem hjälpa er att förverkliga er husdröm!

Här bor ni med nära tillgång till en fin skärgård med många skyddade naturhamnar och badvikar. Stort utbud av aktiviteter och naturupplevelser finns att välja på. Det finns även trevliga restauranger, caféer, bagerier, småbutiker och livsmedelsaffärer i närområdet. I samhället ligger grundskolorna Kullaviksskolan, Kullaviks Montessoriskola och Fullriggaren Malevik. Här finns alla bekvämligheter på nära avstånd i en fantastisk boendemiljö!

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för mer information om fastigheten!

BEFINTLIG DETALJPLAN
Den befintliga detaljplanen innebär att fastigheten är planlagd för bostadsändamål med möjlighet till att uppföra en friliggande villa med tillhörande komplementsbyggnad t ex garage, carport eller förråd.
Största exploatering är 200 kvm byggnadsarea med en maxhöjd på 3,8 meter. Största byggnadsarea för komplementsbyggnad är 50 kvm. Endast en huvudbyggnad och en komplementsbyggnad får uppföras på fastigheten.

EL
Ledningar för el finns utbyggt till området. Separat avtal tecknas mellan exploatören och ledningshavaren för rättigheter till ledningar samt ansvar och kostnader för utbyggnad och anslutning.

TELE/FIBER
Ledningar för fiber finns utbyggt till området. Berörd fastighetsägare kontaktar kommunen för beställning av fiberanslutning samt får anvisas förbindelsepunkt. Fastighetsägare bekostar anslutning till kommunala fibernätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället.

VATTEN/AVLOPP
Det finns kommunala vatten- och spilledningar i anslutning till planområdet och de nya fastigheterna kan koppla på sig på det nätet. Kommunen ansvarar för att utföra arbetet och exploatören bekostar anslutning till det kommunala va-nätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället.

De ny fastigheterna inom planområdet kan koppla på sig på det kommunala dagvattennätet. Fastighetsägare bekostar påkoppling på det kommunala dagvattennätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Andréas Jeppsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Andréas Jeppsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0709-20 93 00