Sandlyckans väg 49

Kullavik, Kungsbacka kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 068 m²

Dags att förverkliga husbyggardrömmen? Nu har du chansen att förvärva en högt belägen naturtomt i populära och omtyckta Kullavik. Här kan du bygga ditt framtida hem i ett lugnt villaområde med närhet till såväl skolor och fritidsaktiviteter som västkustens salta bad. Med ett eftertraktat söderläge och minimal insyn tack vare det höga läget ovanför en skogsdunge finns här inte mycket kvar att önska.

Ritningarna är klara för att starta en bygglovsansökan för en fastighet om ca 160 kvm där arkitektbyrån Tvärsnitt Studios tagit fram en stilfull och modern Villa i suterräng, noga utformad för att smälta in i omgivningens vackra landskap. Under dokument finns presentationer för planskiss av Tvärsnitt Studios. Tomten är inte bunden till en specifik arkitektbyrå eller husleverantör, men vid intresse kan arkitektritningar följa med vid köp.

Vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns för smidig anslutning till det kommunala systemet. Vid köpt av tomt är det viktigt att köpare själv tar kontakt med Kungsbacka kommun för att på så vis bilda sig en uppfattning om vad som gäller inom detaljplanen för just denna fastighetstomt.

Välkomna till Sandlyckans väg 49 för att på plats uppleva tomtens fantastiska läge och potential.

Vänligen kontakta ansvariga fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Fredrik Hartman

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Fredrik Hartman, Erik Olsson Fastighetsförmedling