Rialavägen 12

Roslags Kulla, Österåkers kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
5 602 m²

Rialavägen 12 - dryga 5 600 kvm potential för att bokstavligen bygga upp ditt drömliv. Här bor du i det bästa av två världar med bara 150 meter till närmaste sjö med badplats och närhet till idylliska Wira Bruk. I de lugna omgivningarna har barnen alltid nära till skola och förskola (150 m gångväg) samtidigt som smidiga kommunikationer med direktbuss finns från Åkersberga Centrum. För den bilburne tar du dig enkelt in till Åkersberga på ca 20 minuter samt Stockholm på ca 45 min.

I dagsläget finns bygglov beviljat för tvåbostadshus om 250 kvm med en byggnadsyta på 430 kvm. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område vilket vidgar chanserna att verkligen få sätta sin egen prägel på det nya boendet.

Sammantaget är Rialavägen något för dig som länge längtat efter att få bo i en fridfull miljö med Östersjöns närvaro runt hörnet. Kanske har du länge velat köpa hus men inte hittat något som faller dig i smaken eller så har det varit krångligt med bygglov och att få ihop pusselbitarna för att förverkliga drömmen.

Välkommen till en fastighet där alla pusselbitar redan är färdiglagda - åk förbi och kika när det passar er eller kontakta ansvarig mäklare för visning. Varmt välkomna hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Täby Danderyd

Kontakta mäklaren

Alice Brandt

Bjurfors Täby Danderyd
Mäklare Alice Brandt, Bjurfors Täby Danderyd
0707820089