Storgatan 12

Centrum, Malå kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
218 m²
Biarea
110 m²
Tomtarea
1 955 m²
Byggår
1947
Energiklass
D
Driftkostnad
65 730 kr/år

Välkommen till detta välskötta stora hus med utsikt över Malån.

Detta välplanerade hus ligger vid Storgatan med en rymlig tomt baktill. Här finns både en byggnad med plats för båten, skotern eller annat. Stort förråd med flertalet utrymmen för era projekt. På nedervåningen finns bastu med en duschdel samt en väl tilltagen tvättstuga. Hallen på entre-plan har vattenburen golvvärme. Gott om sovrum/kontor eller vad ni vill nyttja dessa rum till. Vån 1 och entreplan är identiska så även vån 1 har ett fungerande kök om ni önskar. Här finns möjligheter för uthyrning. Huset värms med hjälp av Pellets i det vattenburna systemet. Gott om plats runt fastigheten och en härlig utsikt över Malån finns året om.
Runt om samhället finns nära på oändlig natur som erbjuder skoterkörning, fiske och vandring. Runt Malåträsket finns Hälsans stig som är ett populärt promenadstråk och en kort bilresa bort hittar ni Tjamsta-backarna som erbjuder skidåkning både utför och på längden.

I Malå finns allt så nära! Här hittar du alla bekvämligheter du kan behöva, du bor några minuter från Ica, Coop, bensinstation, skola, vårdcentral, restauranger, butiker.
Huset är energideklarerad och förhandsbesiktad av Anticimex.

Varmt välkommen att visa ert intresse till ansvarig koordinator [email protected].

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Willy Hallin

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
Mäklare Willy Hallin, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
0761388777