Bröderna Nilssons väg 2

Onslunda, Tomelilla Karta & restider

4 200 000 kr
VillaVilla

Fram till 1968 stannande tåget i Onslunda och detta var då byns stationshus. Efter detta har byggnaden både byggts om, byggts till samt renoverats. Bland annat så har den gamla vagnhallen blivit ett exklusivt poolhus om 150 kvm där en del av smörjgropen nu är en uppvärmd pool. Intill ligger dusch och bastu. I bastun sitter du lugnt och skönt och här har du fin utsikt över fälten.

Huset erbjuder verkligen det lilla extra och ger känslan av att det aldrig tar slut. Förutom gigantiskt poolhus så finner du braskamin, stora härliga sällskapsutrymme och lantligt kök med vackra tegelväggar. Under en liten del av bostaden finns källare där potential att till exempel göra en exklusiv vinkällare finns.

Ovanvåningen bjuder på ett härligt allrum med stora fönsterpartier ut över omgivningarna, här kan du stå och spana på djurlivet som rör sig ute på fälten.

På ovanvåningen finns även tre stora sovrum samt ett badrum med italienskt handslaget kakel och klinker med nedfällt badkar. Från ena sovrummet nås en takterrass i västerläge, en av flera platser att koppla av och njuta på!

I Onslunda bor du med närhet till många av Österlens pärlor så som nationalparken stenshuvud, populära Kåseberga med turistmålet Ales stenar och på en kortare cykeltur till grannbyn, Skåne Tranås, finner du en av Sveriges bästa restauranger. I närheten ligger även många mysiga gårdsbutiker.

Med en villa på över 300 kvm, fem sovrum där möjlighet att göra fler finns har du otroliga möjlighet och potential. För dig som endast vill ha detta som investering finns här goda uthyrningsmöjligheter.
Idag hyrs bostaden ut via Novasol och möjlighet att ta över hyresgästerna finns – kontakta mäklaren för mer information angående detta.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
336 m²
Biarea
225 m²
Tomtarea
1 821 m² tomt
Antal rum
10 rum
Driftkostnad
98 246 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet
Visningsinformation

Kontakta mäklaren

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bröderna Nilssons väg 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 200 000 kr
Driftkostnad
98 246 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

8 182
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 55 dagar sedan, den 22 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips