Bröderna Nilssons väg 2

Onslunda, Tomelilla kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
336 m²
Biarea
225 m²
Tomtarea
1 821 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
80 078 kr/år

Fram till 1968 stannande tåget i Onslunda och detta var då byns stationshus. Efter detta har byggnaden både byggts om, byggts till samt renoverats. Den gamla vagnhallen har blivit ett exklusivt poolhus om 150 kvm där en del av smörjgropen nu är en uppvärmd pool. Intill ligger dusch och bastu. I bastun sitter du lugnt och skönt och här har du fin utsikt över fälten.

Huset erbjuder verkligen det lilla extra och ger känslan av att det aldrig tar slut. Förutom gigantiskt poolhus så finner du braskamin, stora härliga sällskapsutrymmen och lantligt kök med vackra tegelväggar. Under en liten del av bostaden finns källare där potential att till exempel göra en exklusiv vinkällare finns.

Ovanvåningen bjuder på ett härligt allrum med stora fönsterpartier ut över omgivningarna, här kan du stå och spana på djurlivet som rör sig ute på fälten.

På ovanvåningen finns även tre stora sovrum samt ett badrum med italienskt handslaget kakel och klinker med nedfällt badkar. Från ena sovrummet nås en takterrass i söderläge, en av flera platser att koppla av och njuta på!

I Onslunda bor du med närhet till många av Österlens pärlor så som nationalparken stenshuvud, populära Kåseberga med turistmålet Ales stenar och i närheten ligger även många mysiga gårdsbutiker.

Med en villa på över 300 kvm, fem sovrum där möjlighet att göra fler finns har du otroliga möjlighet och potential. För dig som endast vill ha detta som investering finns här goda uthyrningsmöjligheter.
Idag hyrs bostaden ut.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Louise Järvstedt

Bjurfors Ystad
Mäklare Louise Järvstedt, Bjurfors Ystad
0708-269250