Furugatan 10

Vilhelmina kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
114 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 171 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
47 031 kr/år

Detta trevliga hem från 1945 är en äkta pärla i Vilhelmina. Med sin klassiska arkitektur och tidstypiska detaljer kommer du att bli förtrollad av dess karaktär. Huset är beläget centralt och har allt du behöver för en bekväm och trivsam livsstil.

Huset sträcker sig över 1,5 plan och har en rymlig källare som ger extra utrymme för förvaring. När du kliver in i huset möts du av en välkomnande hall som leder vidare in i de olika rummen.

På entréplanet hittar du ett ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är ljust, rymligt med gott om förvaringsutrymme. Här finns också plats för en matplats där du kan njuta av dina måltider med utsikt över trädgården.

På övre våningen finns de bekväma sovrummen där du kan koppla av efter en lång dag. Här finns även ett badrum med dusch.

Trädgården är en riktig oas med välskötta planteringar och grönskande växter som skapar en fridfull miljö. Här kan du njuta av sommardagar med familj och vänner. Det fina dubbel garaget ger gott om plats för dina fordon och har även extra utrymme för verktyg och förråd. Dessutom finns en praktisk carport/cykel förråd för ytterligare skydd mot väder och vind.

Det här huset är perfekt för den som söker ett hem med karaktär och historia. Med sitt centrala läge har du närhet till affärer, skolor och allt Vilhelmina har att erbjuda. Missa inte chansen att bli ägare till detta unika hus!

Huset kommer att säljas obesiktat, utan energideklaration och med friskrivning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Anderas Johansson, Husfoto
Fastighetsbyrån Skellefteå

Kontakta mäklaren

Björn Byrén

Fastighetsbyrån Skellefteå
Mäklare Björn Byrén, Fastighetsbyrån Skellefteå
076-813 69 44
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas