Hallenvägen 26

Hallen, Åre kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
220 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
1 600 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1934
Driftkostnad
61 174 kr/år

Välkommen till denna rymliga och mångsidiga pärla belägen i charmiga Hallen. Med en total yta på 220 kvadratmeter erbjuder detta imponerande trevåningshus en fantastisk livsstilsupplevelse som är svår att motsvara. Med möjligheten till 3 till 5 sovrum beroende på din inredningsstil och behov, är detta hem perfekt för familjer som söker komfort och flexibilitet.

Stig ut i trädgården och upptäck en välskött oas där omsorgsfulla händer har skapat en verklig frukt- och grönsakshimmel. Här växer en mångfald av saftiga bär och krispiga grönsaker som väntar på att plockas. De välvårdade planteringarna ger dig möjligheten att ansluta till naturen på ett helt nytt sätt, där du kan skörda din egen färska mat direkt från trädgården. Som kronan på verket finns äppelträden som bär frukt av högsta kvalitet.

Sammanfattningsvis är detta hus i Hallen en unik möjlighet att skapa din drömbostad med utrymme att växa och utvecklas. De tre våningarna ger en imponerande flexibilitet och den potentiella uthyrningslägenheten öppnar upp för spännande möjligheter. Om du letar efter en plats där komfort och anpassningsbarhet möts, leta inte längre. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Åre

Kontakta mäklaren

Andreas Askebäck

Fastighetsbyrån Åre
Mäklare Andreas Askebäck, Fastighetsbyrån Åre
0706425122
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas