Starvägen 81

Hemmestorps Eke, Sjöbo kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
998 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
21 398 kr/år

Längst ner på återvändsgata i natursköna Hemmestorps Eke finner vi detta unika boende. En påkostad och väl omhändertagen bostad för er som söker något speciellt. Bostaden lämpar sig såväl som fritids som för permanentboende.
Här matchas moderna bekvämligheter med charm och noggrant utvalda material i en underbar harmoni. Området är känt för sin fantastiska natur och rika djurliv. Att få skogens invånare in på tomten är inte ovanligt. Här bor ni i ett med skogen med underbara strövområden precis runt husknuten. Fem minuter bort har vi Sövdesjön med mysig badplats och småbåtshamn. Närmaste mataffärer finner vi i Blentarp och Veberöd, till Veberöd finns det dessutom en nyanlagd cykelbana. Lund, Malmö och Ystad finns inom pendlingsavstånd och bra bussförbindelser finns ute vid stora vägen.
Bostaden har de senaste åren genomgått en omfattande renovering där stor vikt lagts vid materialval och stilrena och smarta lösningar, ingenting har lämnats åt slumpen. Trots sina 50 kvadratmeter så rymmer bostaden allt man behöver. Stort nyrenoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum/sällskapsdel, härligt fönsterparti ut mot den stora terrassen under tak, värmande kamin, bra förvaring och dessutom sovrum i väl tilltagen storlek med fönsterparti mot skogen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Kontakta mäklaren

Emma Ekberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
Mäklare Emma Ekberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
0706107941

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.