Kattviksvägen 115

Väster/Norrviken, Båstads kommun Se på karta

8 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
2 564 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
18 000 kr/år

Välkommen till detta sommarparadis med oslagbar utsikt över hav och natur, en riktig liten pärla i sommarparadiset Båstad. Fastigheten har fantastiskt fint läge med utsikt över äppelodlingar, havet och det fantastiska landskapet i västra Båstad och samtidigt närhet till all puls och service.

På den stora trädgårdstomten om drygt 2500 kvm ligger detta charmiga 30-talshus med fina detaljer från byggåret och stora härliga uteplatser med strålande utsikt. Här ses sällskapsrum och kök i öppen planlösning , ett sovrum, sovloft samt ett kaklat badrum. Genomgående furugolv, vackra innerdörrar och fönster samt tak öppet till nock. Den inglasade verandan med strålande havsutsikt över äppelodlingar används idag som matsal. Här finns även ett enklare gästhus med två sovrum, en nybyggd friggebod med stora glaspartier och terrass mot vattnet, idag inredd som sällskapsrum. På fastigheten finns även servicehus med extra dusch, toalett, tvättstuga, verkstad och vedbod. Med tillhörande gästhus har man idag 3 sovrum samt ett sovloft.

Stor potential finns även för den som vill skapa sitt eget sommarparadis i ett härligt läge med strålande utsikt. Med över 2500 m² tomt utanför detaljplanerat område men ändå med direkt närhet till Båstad, finns här stora möjligheter att förverkliga sitt livs husdrömmar.

Uppvuxen och lummig tomt med flertalet fruktträd, Rhododendron, magnolia samt många andra säsongsväxter på sluttningsläge med vacker utsikt över hela Laholmsbukten.

Läs mer hos mäklaren
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Kontakta mäklaren

Helena Karnsund

Skeppsholmen Sotheby's International Realty
Mäklare Helena Karnsund, Skeppsholmen Sotheby's International Realty
073-982 80 87