Krokvägen 12

Dunteberget, Motala kommun Se på karta

2 500 000 kr

2 700 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
1 219 m²
Byggår
1960

Stor lummig och lugn trädgård med flera uteplatser, välkomna till Krokvägen 12!

Här finner ni ett rymligt och snyggt hem med ett nyligen ombyggt entréplan. Här har man skapat ett andra sovrum och gjort en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är vitt med svarta detaljer och har långa arbetsytor i vinkel med snygga vita bänkskivor. Matbordet får sin självklara plats mellan kök och vardagsrum med plats för många gäster eller det större familjen. En snygg pardörr öppnar upp vägen till uterummet, altanen under tak samt till altanen i solläge och den stora trädgården. Mellan kök och vardagsrum finns en braskamin för att både stämningselda och för att få lite extra värme under riktigt kalla vinterdagar. Vidare på entréplanet finns ett helkaklat duschrum med golvvärme, två sovrum och en rymlig hall. En tappa ner till källarvåningen finns bar utrymmen för de större barnen, gäster eller kontor. Här finns två stora sovrum, varav det ena med en klädkammardel, bra förvaring i hallen, ett badrum med separat wc, tvättstuga med pannrum och sidoingång från husets gavel. Källaren är i ett fint skick med ljusa ytskikt och trevliga golv.
Vidbyggt med huset finns ett stort dubbelgarage med dubbla portar samt finns det en utgång på baksidan från garaget till trädgården.
I garaget finns plats för bilar, cyklar och förvaring samt finns det parkeringsmöjligheter på den grusade infarten till huset med plats för flera bilar. Grindarna vid infarten ramar snyggt in huset entré mot gatan.

Trädgården är en oas för sig. Höga insynsskyddade häckar och stora grönytor. Intill uterummet väcker en praktmagnolia med rosa blomning på våren och i trädgården finns det frukt och bär samt rabarber så att ni kan njuta hela sommarsäsongen. I trädgården finns det även ett mycket trevligt placerat Thaihus där ni kan njuta av lugnet i skuggan de varma sommardagarna. Här finns även bänkar att fälla upp om man vill äta lunch och fika i skuggan. De stora grönytorna tar robotgräsklipparen hand om, så här kan ni verkligen njuta av den lediga tiden tillsammans.

All el i huset är utbytt och det är vattenburen värme.

Välkomna till ett område som passar för alla åldrar, en oas med cykelavstånd in till Motala city och med naturen ett stenkast ifrån.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Alexandra Öhman, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Kontakta mäklaren

Helen Lindström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
Mäklare Helen Lindström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
0702190356