Fårö Holmudden 1283

Fårö, Gotlands kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64 m²
Tomtarea
1 116 m²
Byggår
1940

Denna charmiga stuga med trägolv och träväggar ligger vid Holmudden på Fårö. Omgärdad av gotlandstun och en härligt grönskande trädgård gör den till en riktig liten pärla. Den mysiga verandan som vetter åt sydväst blir som ett extra rum under sommaren för långa sköna fikastunder. I den rika skogen ni har som granne finner ni både svamp, blåbär och lingon.

Här bor ni med promenad- och cykelavstånd till nästan allt på Fårö. Flera av de vackra stränderna som t ex Ekeviken, Norsta Aurar, Skalahauar och den kanske mest kända, Sudersand. Under sommaren finns det många restauranger och caféer. Kultur och matbutik finns också i närheten. Vintertid är utbudet till viss del begränsat. Alla årstider har sina fördelar på denna vackra karga ö. Den lugna vackra hösten är perfekt för avkoppling, likväl som vintern då stränderna täcks av snö.

I stugan finner ni ett kök som är utrustat med spis, fläkt och kombinerad kyl/frys. Barbordet är fast monterat och ingår därav i försäljningen. Vardagsrummet med sin kamin ligger i en öppen planlösning tillsammans med köket. Ett stort sovrum och ett badrum som inrymmer dusch, WC och tvättställ ligger också på entréplan. En trappa upp finns ett stort rymligt sovloft med synliga takbjälkar.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Gotland

Kontakta mäklaren

Peter Tumegård

Bjurfors Gotland
Mäklare Peter Tumegård, Bjurfors Gotland
070-521 32 10