Vassgårda 2

Kristinehamns kommun Se på karta

1 800 000 kr

2 095 000 kr -14 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
997 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1955
Driftkostnad
50 210 kr/år

Varmt välkomna till mysiga Vassgårda och denna oslipade diamant som har mycket att erbjuda och som nu kan bli ditt nya framtida boende. Här bor man med ett naturnära och lantligt läge med en härlig utsikt över Vassgåradasjön, samtidigt som man har centrumutbudet strax bortanför trädtopparna.

Vassgårda ligger ca 5 min utanför Kristinehamn och här finner vi ett charmigt hus med hörntomt som ingår i en samfällighet med 6 hus totalt. I närområdet finner vi trevliga promenadstråk som sträcker sig ända till hult samt flera sjöar som Vassgårdasjön, Stora Vilången samt Käxsundet där man når hela bergslagens sjösystem.

Planlösning idag är entréplan med kök, matsal, vardagsrum, wc med dusch samt sovrum på nedre plan. På övre plan finner vi ett mindre sällskapsrum/hall och ett sovrum med rymlig garderob. Fräsch och generös källardel med klinkers golv och gott om plats för både tvättstuga, hobbyrum samt förrådsutrymmen. Till huset hör också en altan med utsikt mot sjön samt en pool med trädäck. På baksidan finner vi också ett rymligt gästhus med plats för dubbelsäng.

Huset har uppdaterats och renoverats i omgångar som t.e.x. Nytt kök från 2016 med tillhörande vitvaror från samma år, bergvärmepump från ca 2008 med ny kompressor samt genomgått en större service överlag, nya 2-glasfönster (isolerglas) från ca 2010, ny altandörr från köket, taket bytt 2010, huset målat ca 2017 samt tillbyggnaden 2018.

Ägaren har påbörjat en större utbyggnad ca 2018 på ca 76 kvm fördelat på två plan där det planerats att bygga ut med stort sovrum med egen toalett på övre plan samt stort badrum och sovrum på nedre plan, varav sovrummet på nedre plan är färdigt. Övriga utrymmen är i ordning ställda med både ström, avlopp samt vatten indraget, i princip är det bara ytskikt och utrustning som ska på plats. Utbyggnaden kommer inte slutföras av säljaren.

I samfälligheten ingår gemensamt avlopp, vatten och sophämtning samt eget garage i garagelänga.

Varmt välkomna på visning i Vassgårda!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kristinehamn

Kontakta mäklaren

Lenko Matutinovic

Fastighetsbyrån Kristinehamn
Mäklare Lenko  Matutinovic, Fastighetsbyrån Kristinehamn
0702354088

Visningstider

  • 7
    dec
    Tor 7 dec kl. 17:30–18:15
    Föranmälan krävs, anmäl dig på hemsidan el ring 070-2354088. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas