Mäklare Lenko Matutinovic

Lenko Matutinovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blomstervägen 3C, Centralt, Kristinehamns kommun

Blomstervägen 3C

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
230 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
3 772 kr/mån
4 600 kr/m²

Här erbjuds en ljus och fräsch lägenhet om 50 kvm fördelat på två rum och kök med mysig balkong i sydväst läge. På Blomstervägen bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. Kristinehamns centrum ligger ett stenkast från lägenheten och en cykeltur bort hittar du även Gym/badhus. I området finns dessutom vårdcentral och busshållplats. Välkommen på visning!

 • Balkong
Stampbrogatan 28 , Sunneberg, Kristinehamns kommun

Stampbrogatan 28

Lägenhet
Sunneberg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
750 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/6
4 490 kr/mån
10 490 kr/m²

På första våningen på Stampbrogatan 28 ligger denna hörnlägenhet där ni inte behöver ta ett ända trappsteg för att ta er över tröskeln. Optimal bostad med ramp utanför trapphuset för dig som önskar lättillgänglighet. Lägenheten har uppdaterats med nya ytskikt samt fått nyslipat och vaxat golv i vardagsrummet. Köket är från original år och har en äldre retro stil med plats för bord och stolar. Badrummet har haft stambyte och renoverats med en modern och stilren design som håller i många år framöver. Från sovrummet finner vi en härlig och rymlig inglasad balkongen i söderläge, här kan du koppla av med en bra bok och bara glömma allt vad vardagsstress och måsten heter. Samtliga hus har hiss vilket gör det smidigt när man vill hälsa på grannar och bekanta på andra plan. Något som verkligen präglar den här lägenheten är det rika ljusinsläppet, vilket ger en mycket behaglig och välkomnande känsla. Här på natursköna Sunneberg är det lätt att trivas och läget på Stampbrogatan lämnar inget övrigt att önska – här bor man familjevänligt, lugnt och attraktivt med Pekås och Ica Maxi inom gångavstånd. I närområdet finns dessutom skola, förskola, lekparker och trevliga promenadstråk. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hallåsen 1, Ölme, Kristinehamns kommun

Hallåsen 1

Fritidshus
Ölme, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
349 000 kr
52,5 m²
2 rum
2 000 m² tomt

Varmt välkomna till Ölme och denna mysiga arrendetomt på Hallåsen 1 med låg arrendeavgift. Här finner vi en super trevlig stuga i bra skick med enklare standard som bjuder på en hel del överraskningar. Harmoniskt och naturskönt läge med naturen inpå husknuten där ni bara kan va och känna lugnet infinna sig. Huset är beläget bara en kort tur från E-18 och Ölme kyrka utan grannar med bara skogen som tomtgräns. Här finns alla möjligheter att uppleva sommaren på bästa sätt då man har nära till båtplats och flera badplatser i närområdet som bl.a. Strandviks badplats och en mysig altan att umgås på härliga sommarkvällar. Huset har renoverats av nuvarande ägare med bl.a. ny altan på framsidan samt fått en uppdatering på insidan med nytt golv och målade väggar. Här finns varken el eller vatten indraget men möjligheter finns att få en annan standard för den som önskar. Till huset är det kopplat gasol som driver både kyl/frys samt en mindre spis idag, som wc har man idag en fritidstoalett där man fått till det överraskande bra och hemtrevligt. Till tomten hör också en grävd brunn som man skulle kunna koppla på en bensindriven vattenpump för att få tillgång till vatten för t.e.x. hushållet alt en utedusch. Övriga lösningar för dusch är campingduschar av olika slag. För att få ström kan man t.e.x installera solceller eller använda ett mindre portabelt elverk på t.e.x bensin/diesel. Planlösning är hall med toalett, stort vardagsrum med öppen spis, stort sovrum samt köksdel. Vill man kan man få till ett extra sovrum eller använda vardagsrummet som extra sovplatsdel. Till fastigheten hör också ett bra förråd med äldre bastu och vedkamin samt en tidigare duschdel. Båtplats ingår också, belägen på Lundsholm mossvägen. Välkomna på visning!

Vassgårda 2, null, Kristinehamns kommun

Vassgårda 2

Villa
Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 800 000 kr
90 + 52 m²
3 rum
997 m² tomt

Varmt välkomna till mysiga Vassgårda och denna oslipade diamant som har mycket att erbjuda och som nu kan bli ditt nya framtida boende. Här bor man med ett naturnära och lantligt läge med en härlig utsikt över Vassgåradasjön, samtidigt som man har centrumutbudet strax bortanför trädtopparna. Vassgårda ligger ca 5 min utanför Kristinehamn och här finner vi ett charmigt hus med hörntomt som ingår i en samfällighet med 6 hus totalt. I närområdet finner vi trevliga promenadstråk som sträcker sig ända till hult samt flera sjöar som Vassgårdasjön, Stora Vilången samt Käxsundet där man når hela bergslagens sjösystem. Planlösning idag är entréplan med kök, matsal, vardagsrum, wc med dusch samt sovrum på nedre plan. På övre plan finner vi ett mindre sällskapsrum/hall och ett sovrum med rymlig garderob. Fräsch och generös källardel med klinkers golv och gott om plats för både tvättstuga, hobbyrum samt förrådsutrymmen. Till huset hör också en altan med utsikt mot sjön samt en pool med trädäck. På baksidan finner vi också ett rymligt gästhus med plats för dubbelsäng. Huset har uppdaterats och renoverats i omgångar som t.e.x. Nytt kök från 2016 med tillhörande vitvaror från samma år, bergvärmepump från ca 2008 med ny kompressor samt genomgått en större service överlag, nya 2-glasfönster (isolerglas) från ca 2010, ny altandörr från köket, taket bytt 2010, huset målat ca 2017 samt tillbyggnaden 2018. Ägaren har påbörjat en större utbyggnad ca 2018 på ca 76 kvm fördelat på två plan där det planerats att bygga ut med stort sovrum med egen toalett på övre plan samt stort badrum och sovrum på nedre plan, varav sovrummet på nedre plan är färdigt. Övriga utrymmen är i ordning ställda med både ström, avlopp samt vatten indraget, i princip är det bara ytskikt och utrustning som ska på plats. Utbyggnaden kommer inte slutföras av säljaren. I samfälligheten ingår gemensamt avlopp, vatten och sophämtning samt eget garage i garagelänga. Varmt välkomna på visning i Vassgårda!

 • Uteplats
Parkvägen 39, Kurlanda, Kristinehamns kommun

Parkvägen 39

Villa
Kurlanda, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 995 000 kr
136 + 76 m²
5 rum
991 m² tomt

Familjevänlig suterräng villa med gillestuga och stora social ytor på två plan som erbjuder gott om plats för socialt umgänge med tillgång till en underbar lättskött trädgård med skogen som granne mot baksidan. På parkvägen 39 finner ni denna generösa villa som är på jakt efter en ny ägare och har allt att erbjuda som ett hus ska. På entréplan finner vi en stor hall, tre sovrum, kök med stor matsal samt braskamin. Badrum med dusch och wc. Luftigt vardagsrum med utgång till altan samt trappa till nedervåningen. På nedre plan har vi stort vardagsrum (gillestuga) med utgång till trädgården på baksidan med ytterligare trädäck. Vidare finner vi badrum med duschkabin och wc, väl tilltaget tvättrum samt stort hobbyrum alt sovrum för t.e.x. tonårsbarn. Pannrum precis utanför källarentré som fungerar som en groventré med plats för ytterkläder samt övrig förvaring. Bergvärmepump med separat varmvattenberedare. Perfekt hus för dig som är på jakt efter en bostad med låg driftkostnad, och gott om plats för hela familjen. Köket har renoverats 2009 och samtidigts uppdaterats med nya vitvaror, samma år renoverades även stora badrummet på entréplan med klinkers och kakel samt golvvärme. Taket är bytt ca 2019 med nya hängrännor, stuprör samt vindskivor. Ny murrad skorsten året innan. Överlag har all el uppdaterats samt diverse avloppsrör bytts ut. Till huset följer också ett garage och en fristående carport som byggdes till ca 1997. I närområdet finner man bl.a. förskola, skola F-9 och Björkvallen med ishall, padelbanor (utomhus) samt trevliga promenadstråk för både träning som vardagliga promenader. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Södra Ringvägen 57B, Södermalm, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 57B

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
250 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 731 kr/mån
4 167 kr/m²

Hjärtligt välkommen på visning av denna inflyttningsklara och hemtrevliga 2:a med balkong i BRF Södermalm. På andra våningen i huset på Södra Ringvägen 57B ligger denna lägenhet som är fin och välplanerad. Här disponerar du en yta om 60 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på 2 rum och kök i genomgående bra skick. Lägenheten är belägen i ett lugnt område, ett stenkast från Kristinehamns centrum. Bussförbindelser finns precis utanför. BRF Södermalm är en stabil förening som ständigt har fokus på förbättringsåtgärder. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
Ölme Svartbäcken , Ölme, Kristinehamns kommun

Ölme Svartbäcken

Villa
Ölme, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
900 000 kr
72 + 8 m²
3 rum
4 497 m² tomt

Varmt välkomna till en super mysig timmerstuga i Ölme Svartbäcken där nuvarande ägare nytjat stugan som året om boende. Uppe på höjden omgiven av skog och den pärlande bäcken finner ni detta sommarparadis som fungerar minst lika bra som ett året om boende som sommarstugan. För dig som vill ha lugn och ro med naturen och djuren in på husknuten så har ni helt hittat hem. Känslan av fridfullhet och lugn infinner sig omgående vid ankomst, och för dig med gröna fingrar finns odlingsmöjligheter och lättare trädgårdsjobb att ta sig an för att skapa ljust ditt paradis. Huset har renoverats flitigt under åren och bjuder in till ett modernt boende med trevliga detaljer från timmerstugan. Stora härliga glaspartier med härligt ljusinsläpp som går att öppna upp från både vardagsrum, kök och sovrum för dig som vill bjuda in sommaren. Öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och stora sovrummet som väver samman stugan smakfullt. Köket är ljust, modernt och erbjuder en trevlig matplats intill dom stora glasdörrarna. Mysig braskamin i vardagsrummet och vedeldad kökskamin för både värme och mysfaktor när kylan knackar på. Stort sovrum med bra förvaring och plats för ett mindre kontor med bra ljusinsläpp, i anslutning finns en liten hall där vi finner duschrum och ingång till ett extra sovrum/gästrum. I hallen utanför duschen finns en bra lösning för plats av tvättmaskin, torktumlare och handdukstork samt diverse förvaring. På framsidan finns ett trädäck som är delvis inglasat och som är anslutet både till köket och stora sovrummet. Här finns det stor potential att eventuellt få till ett extra uterum eller bara finputsa på den härlig uteplatsen som den är idag. I närområdet finns både sjö och badplats. Toaletten (utedass) är placerad runt husknuten med egen ingång utifrån och är smakfullt inredd med härlig utsikt över naturen och bäcken. Djupborrad brunn och stenkista för gråvatten. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Ölme Benneberg 4, Ölme, Kristinehamns kommun

Ölme Benneberg 4

Villa
Ölme, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
2 200 000 kr
285 + 65 m²
9 rum
2 528 m² tomt

Varmt välkomna till Ölme Benneberg och denna majestätiska herrgårds byggnad som utstrålar både karaktär och charm med sina pampiga undervisningssalar. Nu har ni chansen att förvärva en fantastisk byggnad till storlek och rymd som andas skolhistoria långt ut i ytterväggarna. Byggnaden är i grunden en gammal grundskola som tillhörde Benneberg socken med sina tydliga spår från skolundervisningsåren. Bostaden är på 285 kvm fördelat på två plan, här finner ni gott om plats för hela familjen och lite till. Nedre plan har kök med intilliggande badrum samt två stora lärosalar med ett tillhörande förråd samt en kontorsdel. Från stora lärosalen tar man sig ut till det stora träddäck som delvis är under tak på husets baksida. På övre plan finns 4 sovrum, lekrum, badrum samt stora sociala ytor. Byggnaden har dom senaste åren nyttjats som familjebostad och genomgått en del renoveringar som t.e.x nytt tak 2019 samt nydragen el i hela huset 2014. Huset värms upp av bergvärme och har ytterligare två fungerande kaminer som stödvärme på nedre plan samt en tredje kamin på övervåningen. Djupborrad brunn som delas med grannen samt egen 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd som hör i hop med komplementbyggnaden. Sjävklart finns det en hel del att göra och uppdatera vad gäller ytskikt, för dig med en känsla för inredning så är det här den perfekta målarduken där du kan sätta din prägel på en ny framtida era. Till fastigheten hör också en fristående komplementbyggnad som idag är en renoverad lägenhet på ca 80 kvm med sovrum, kök, badrum och stort vardagsrum. Perfekt för dig som vill ha familjen nära eller få en extra inkomst i form av uthyrningsmöjligheter. Ölme Benneberg är en liten sockel som ligger 2-3 minuters bilfärd från Ölme stolpen vid E18, och endast 10 minuter från Kristinehamn. I närheten finns Ölme samhälle med förskola upp till årskurs 6, dessutom perfekta förhållanden för dig som pendlar eller är på jakt efter ett lantligt boende. Varmt välkomna på visning. OBS!! Objektet kommer uppdateras med planritningar.

 • Uteplats
Drevstagatan 49B, Drevsta, Kristinehamns kommun

Drevstagatan 49B

Lägenhet
Drevsta, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
495 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/3
5 855 kr/mån
6 266 kr/m²

Varmt välkomna till Drevstagatan 49B och Riksbyggen Kristinehamn. Här finner ni en trevlig och luftig fyra på andra våningen med hörnläge och mysig balkong. Lägenheten känns rymlig och fräsch då den har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt genomgående nyare ekparkettgolv i hela lägenheten. Det är två större sovrum och ett lite mindre som skulle fungera bra för den allra minsta familjemedlemmen. Det mindre rummet skulle även fungera bra som hobbyrum eller kontor för dig som inte är i behov av tre sovrum. Köket som renoverats av tidigare ägare är ljust och känns exklusivt samt ger ett bra och fräscht intryck med gott om förvaringsplats. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats samt utgång till den mysiga inglasade balkongen. I badrummet finner vi både kakel och klinkers som materialval och dusch med skjutdörr, det finns även plats för tvättpelare för den som önskar. På Drevstagatan bor man tryggt och familjevänligt med närhet både till centrum, förskola och Södermalmskolan med F-9 samt goda parkeringsmöjligheter i närheten. Runt hörnet finner vi både grönområden och trevliga promenadstråk när man vill ut och roa både barn och husdjur. Välkomna på visning!

Södra staketgatan 36F, Centralt, Kristinehamns kommun

Södra staketgatan 36F

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
160 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
3 076 kr/mån
3 902 kr/m²

Jättefin planerad 1:a med matrum/sovrum som gör att den känns som en liten 2:a. Belägen på 1:e vån med en trappa upp från gatan vilket minimerar insynen utifrån. Lägenheten har uppdaterats med nyare ytskikt överlag och fått en ansiktslyftning i bl.a. köket med både nyare vitvaror, bänkskiva, diskho m.m. Prisvärt centralt boende i hus med hiss. Trivsam innergård med gemensamt uterum. Bra läge vid Söder Tull i Kristinehamns centrum med både älven, grönområden och teatern runt knuten. Gångavstånd till Buss och Järnvägsstationen. I direkt närhet finns parkeringshus som man kan hyra bilplats i. Välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Finnboström 10, Nordmark, Filipstads kommun
Finnboström 10, Nordmark, Filipstads kommun, bild 2
Finnboström 10, Nordmark, Filipstads kommun, bild 3

Finnboström 10

Fritidshus
Nordmark, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
495 000 kr
60 + 57 m²
3 rum
1 234 m² tomt

Ca 1,5 mil norr om Filipstad finner vi detta charmiga och välbevarade hus om 60 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en lättskött, rogivande trädgårdstomt med gräsmatta. Huset har uppdaterats genom åren med bl.a nya 2-glasfönster samt ny träpanel med tilläggsisolering.

 • Premium
Hanbovägen 13, Björneborg, Kristinehamns kommun

Hanbovägen 13

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
495 000 kr
116 + 80 m²
5 rum
1 071 m² tomt

Välkomna till Björneborg och denna 1,5-plansvilla med delvis inred källare, en praktisk och trivsam villa med bra planlösning för familjen. Här har ni möjlighet att skapa ert nya boende efter eget smak och tycke. Huset värms upp med 3st luftvärmepumpar en på varje plan. Vattenburet system finns i huset men används inte av nuvarande ägare, perfekt för dig som vill installera bergvärme. Mysig Altan med plasttak finns på baksidan. Björneborg har ett trivsamt läge med närhet till bland annat natursköna områden, sjön Vismen, motionsspår med el-ljus vintertid. Varmt välkomna på visning

 • Uteplats

Visar alla 12