Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lenko  Matutinovic

Lenko Matutinovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ölme Lisslerud , Ölme, Kristinehamns kommun

Ölme Lisslerud

Villa
Ölme, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
195 000 kr
87 + 3 m²
4 rum
1 920 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i Ölme Lisslerud, Kristinehamn! Ett lantligt beläget friköpt hus med stor potential att bli en riktig sommarpärla. Huset är i behov av renovering då man haft en vattenskada i köket men som åtgärdas delvis (torkning) genom försäkringsbolag. Överlag äldre ytskikt men för dig som är kreativ och ser möjligheter så kan denna Bostad fungera både som sommarstuga alternativt ett framtid permanentboende. Djupborrad brunn finns men nytt reningsverk behövs om man vill ha godkänt dricksvatten, hit hör också en 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd. Som uppvärmning finns en mysig braskamin i vardagsrummet och en vedkamin i köket, ytterligare en ny luftvärmepump från 2023 som kompletteras med el element. Här har du möjligheten att skapa ditt drömhem med 87 kvadratmeter boyta och två biytor att utforska vara ett är en äldre garage byggnad. Unikt beläget nära E-18, vilket gör kommunikationen både enkel och smidig med närhet både till Kristinehamn och Karlstad. Du har möjlighet att njuta av naturen och lugnet samtidigt som du har goda förbindelser till närliggande områden. Denna fastighet erbjuder en spännande möjlighet för den som vill sätta sin prägel på en bostad med stor potential. Renoveringsbehovet ger dig chansen att skapa det perfekta boendet efter dina egna önskemål. Här kan drömmar förverkligas och ett nytt kapitel börja. Fastigheten säljs i befintligt skick med en friskrivningsklausul. Välkommen att skapa ditt drömhem tillsammans med oss!

  • Uteplats
Stampbrogatan 22 , Sunneberg, Kristinehamns kommun
  • Borttagen före visning

Stampbrogatan 22

Lägenhet
Sunneberg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
395 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 676 kr/mån
6 752 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Oxlyckegatan 26, Östermalm, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Oxlyckegatan 26

Radhus
Östermalm, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
895 000 kr
98 m²
5 rum
6 300 kr/mån
9 133 kr/m²

Kanonbra boende i ett trivsamt planerat radhus på populära Östermalm. Här kliver du in i ett smakfullt renoverat radhus där det mesta är uppdaterat med en röd tråd genom hela bostaden. Entré med klinkergolv och golvvärme, vilket fortsätter i gästtoalett som finns i anslutning. Mysigt och lantligt kök med tillhörande vardagsrum, i vilket det finns öppen spis för extra hög mysfaktor. På övre plan finns duschrummet med klinkergolv och kaklade väggar, och där det är förberett för tvättmaskin. Där finns också de fyra mysiga sovrummen varav två har platsbyggda garderober. Från vardagsrummet har du tillgång till en egen uteplats. Den gemensamma innergården har stora gräsytor samt stor sandlåda och gungor. Som hittat för mysiga kvällar för dig som bara vill njuta, samtidigt som du har bra överblick över barnen. Till bostadsrätten hör också en rymlig parkeringsplats där två bilar kan få plats, gemensam tvättstuga, en fräsch samlingslokal som kan bokas för privat bruk, eget förråd samt gemensamt cykelrum. I närområdet finner du ICA Maxi, pizzerior, förskola, Södermalmsskolan med F-9 samt den mysiga hembygdsgården med vattnet och de stora träden. Du som pendlar tar dig smidigt både till E18 och 26:an. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Karlskogavägen 15B , Liljebäck/irisdal, Kristinehamns kommun

Karlskogavägen 15B

Lägenhet
Liljebäck/irisdal, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
4 903 kr/mån
3 782 kr/m²

I hjärtat av Liljebäck/Irisdal i Kristinehamn finner du denna välplanerade bostadsrätt med 3 rum och kök med optimalt läge på bottenplan. Eftertraktad lägenhet som är i behov av en större uppdatering då det mesta är från original år samt att den är inrökt. Här finns stor potential för den händige att förvandla erat framtida boende precis som ni vill ha det samtidigt som ni bor tryggt och centralt i en stabil HSB förening. Den västvända balkongen ger dig möjligheten att njuta av solen varje kväll samtidigt som ni har en mysig och lugn innergård, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Helrenoverat badrum då föreningen gjorde stambyte 2011. Till lägenheten ingår även en reperationsfond på ca 11 000:- Föreningen är välskött och ger dig en trygghet i vardagen. Med närhet till centrum har du allt du behöver inom räckhåll. Här bor du bekvämt med bekväma kommunikationer och bra förbindelser. Denna bostadsrätt passar perfekt för dig som söker en första bostad med potential att skapa ditt eget drömhem, alternativt om du är på jakt efter en lägenhet i bottenplan utan trappor. Välkommen att skapa dina egna minnen i denna välplanerade lägenhet i ett attraktivt område i Kristinehamn. Varmt välkomna på visning!

Nordenfeltsgatan 1, Björneborg, Kristinehamns kommun

Nordenfeltsgatan 1

Lägenhet
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
100 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 754 kr/mån
1 005 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 4:a i Björneborg, nu har ni chansen att förvärva en lägenhet som ytterst sällan kommer ut till försäljning. Här finner du en välplanerad hörnlägenhet på 3:e våningen med stort vardagsrum och generös hall samt en rymlig matsal för hela familjen. Lägenheten erbjuder bra med förvaringsmöjligheter, ett badrum samt en praktisk gästtoalett. Bra planlösning för den stora familjen där sovrum skärmas av naturligt mot vardagsrum och kök. Stor balkong i västläge som erbjuder många soltimmar att avnjuta under härliga sommardagar. I vardagsrummet finns en öppen eldstad som ej är i bruk men som fungerar som en extra mysfaktor under årets kallare dagar. HSB:s BRF Svarven är föreningen som ger dig trygghet och gemenskap. Området erbjuder närhet till naturen, promenadstråk och mysiga grönområden att utforska. En kort bit bort ligger sjön Vismen med badplats. Ett perfekt läge för den som söker lugn och ro samtidigt som det är nära till Kristinehamn och Degerfors. Välkommen hem till en stor och välkomnande 4:a i Björneborg - en plats att trivas och kalla sitt hem!

  • Balkong
Andgatan 9A, Sörkastet, Kristinehamns kommun
  • Imorgon kl 11:00

Andgatan 9A

Lägenhet
Sörkastet, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
2 295 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/1
4 875 kr/mån
25 500 kr/m²

Välkomna till norra Sörkastet och Kristinehamns underbara skärgård. Nu har ni möjlighet att förvärva ett sällsynt och bekvämt boende i ett av parhusen från Götenehus som stod klart 2021. Här på Andgatan 9A finner ni ett drömboende på 90 kvm i markplan vilket innefattar 3 rum och kök med en härlig uteplats på baksidan. Det stora trädäcket med söderläge bjuder in till många soltimmar medans robotgräsklipparen håller gräsmattan i trim. På framsidan finner ni ytterligare en stenlagd uteplats och carport med förråd, här har nuvarande ägare ställt i ordning ytterligare 2-3 parkeringsplatser med 1st elstolpe för laddning av elbil. Lägenheten håller hög standard rakt igenom med öppen planlösning och exklusiva materialval vilket gör att boendet känns lyxigt och stilrent. Uppvärmning är frånluftvärmepump med vattenburen golvvärme genom hela lägenheten. Ett hem för er som ställer höga krav på boendet och närmiljön, här är det bara att flytta in och känna sig som hemma från dag ett. På Sörkastet bor du i en del av Kristinehamns fantastiska skärgård med hela dess utbud. I den attraktiva boende miljö har du närhet till Vänern, båtliv, restauranger, caféer, badplatser och storskogen, med fina motionsspår och cykelleder. På Sörkastet bor dina grannar året runt och flera förskolor finns i närområdet. Endast ca 3 km in till centrum med säker cykelbana ändå in. Ett lugnt och barnvänligt område. Här kommer ni att trivas! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Parbovägen 3, Björneborg, Kristinehamns kommun
  • Tor 2 maj kl 17:15

Parbovägen 3

Lägenhet
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
50 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 314 kr/mån
662 kr/m²

Gavellägenhet på andra våningen i HSB:s BRF Svarven i Björneborg. Här finner ni en rymlig 3a med balkong och bra planlösning som är i behov av en enklare uppdatering. Nuvarande ägare har påbörjat en grund renovering som nu söker en ny ägare att ta vid. För dig som ser möjligheten att med små medel kunna uppdatera denna lägenhet så kan detta vara ett projekt för dig. Ett stort plus är att badrummet är fräscht och inte i behov av en uppdatering. I närheten finns både närbutik, pizzeria, lekpark för barn samt flera grönområden i närheten. En kort promenad bort finne ni sjön Vismen med barnvänlig badstrand. Till Kristinehamn och Degerfors har vi ca 12 min med bil, kommunal busstrafik finns också. Varmt välkomna på visning.

  • Plus
  • Balkong
Vålösundsvägen 160, Skärgården, Kristinehamns kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00

Vålösundsvägen 160

Villa
Skärgården, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
3 200 000 kr
71 + 16 m²
4 rum
2 187 m² tomt

Välkomna ut till Picassoskulpturen och en av skärgårdens mest historie fyllda byggnader. Nu finns möjlighet att förvärva Vålösundsvägen 160, en härlig hörntomt med första parkett mot Vänern och underbar vy mot sjöinfarten till Kristinehamns skärgård. Här finner ni ett riktigt smultronställe med plats för egen brygga och båtplats. Huset har anor ända från tidigt 1700-tal men har renoverats flitigt invändigt och utvändigt de senaste åren. På tomten finner vi ytterligare flera byggnader varav en äldre lada samt flera förrådsbyggnader med var sin historia. Bostaden fungerar minst lika bra som en idyllisk sommar pärla att koppla av vid eller som ett året runt boende för den som önskar. Kommunalt vatten och avlopp finns samt indraget fiber. Välkomna till erat nya sommarparadis.

  • Plus
  • Uteplats
Maskinistgatan 9, Stenstaliden, Kristinehamns kommun
  • Tis 7 maj kl 18:00

Maskinistgatan 9

Villa
Stenstaliden, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
2 195 000 kr
160 + 80 m²
6 rum
900 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta praktiska tvåfamiljshus på Maskinistgatan 9. Väl omhändertaget hus med promenadavstånd både till Stenstalidskolan, matbutik och resecentrum. För dig som pendlar finns E:18 precis runt hörnet. Villan rymmer två välplanerade lägenheter med 3 rum och kök vardera på ca 80 kvm samt stor källare. Huset har genomgått flertalet stora uppdateringar som installation av bergvärme med nya element, omdränerat med matta och nya fönster. Båda köken är delvis uppdaterade och badrummen håller en fräsch standard med helkaklade ytskikt. Stor uppvärmd källarvåning med helkaklat golv, stort garage och tvättstuga samt flera förrådsutrymmen. På tomten finns ytterligare ett fristående garage med mindre förrådsutrymme. Bra boende för dig som vill hyra ut eller bo billigt med hyresgäst där stora renoveringskostnader redan har gjorts. Huset är besiktigat se separat besiktningsprotokoll från OBM-Gruppen. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Skolgatan 9, Björneborg, Kristinehamns kommun
  • Tis 30 apr kl 16:00

Skolgatan 9

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
825 000 kr
125 + 75 m²
5 rum
905 m² tomt

Här på Skolgatan erbjuds ett hemtrevligt boende om 125 väldisponerade kvadratmeter. Huset är såväl öppet som inbjudande och har dessutom ett stort och inglasat uterum med fräscha ytskikt, utgång till ytterligare stort trädäck och plats för både soffgrupp och matbord. Barnvänlig lättskött tomt med skogen som baksida, här finns plats för både bollspel, studsmatta och övrig lek till dom minsta. Praktiskt 1,5-plans hus med källare som passar den stora familjen, här finner vi fyra sovrum, stort vardagsrum med tillhörande matsal och bra med förvaringsutrymmen överlag. Ett smakfullt nyrenoverat badrum på första plan med ytterligare en toalett på övre plan. Inredd källare med sovrum, tvättstuga med extra dusch samt garderobsrum och övriga förrådsutrymmen. Huset värms idag upp med el-element samt två luftvärmepumpar. Ett riktigt prisvärt hus där flera stora renoveringar gjorts som nytt badrum 2023, tillbyggnad av uterum 2018, helt nytt tak 2017, nya 3-glas fönster 2017, dränering 2015. Även insidan har fått sig en uppdatering med nydragen el, renoverat vardagsrum samt ny VA ut till gatan plus en hel del övrig VA som bytts på huset. Fiber finns indraget. Björneborg är en bruksort till Kristinehamn med ca 12 min bilfärd både till Kristinehamn och Degerfors med järnverket som största arbetsgivaren. I närheten finner vi både närbutik samt lekpark och inom promenadavstånd har vi Björneborgs skolan med F-6 som övergår till Kristinehamn från högstadiet. Bra med lokal bussförbindelser och varje onsdag kan man ta gratisbussen till Ica nära i Bäckhammar för en trevlig och gemensam shopping tur. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Nolbygatan 28, Stenfallet, Kristinehamns kommun

Nolbygatan 28

Villa
Stenfallet, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 995 000 kr
132 + 61 m²
6 rum
1 348 m² tomt

Möjligheternas fastighet.... Här finner ni ett bra och ekonomiskt boende med goda uthyrningsmöjlighet eller som ett extra lyxigt boende för t.ex. tonårsbarnen, alternativt stora hemmakontoret. Varmt välkomna till Nolbygatan 28 och denna trivsamma 1,5-plans villa med stor gästlägenhet inkl garage som har mycket att erbjuda och passar så väl den mindre familjen som den stora. Fräscht och stilrent boende med modernt kök, mysigt vardagsrum och inglasad altan med stort trädäck, nyare 3-glasfönster och bergvärmepump. Huvudbyggnaden består av en luftig hall och stort badrum som byggdes till -00. Öppet och stort vardagsrum med golvvärme och mysig kamin, modernt och stilrent kök med utgång till inglasat uterum med intilliggande trädäck. På övervåningen finner vi två sovrum samt ett mindre förvaringsrum som går att bygga ut till ett sovrum, skulle passa som både ett kontor eller klädkammare som det ser ut idag. Separat toalett med handfat. Uppvärmning är bergvärme och braskamin till den nedre delan av huset och direkt el på övervåningen. Goda möjligheter att komplettera med en luftvärmepump på övervåningen. Till Fastigheten hör en komplementbyggnad med garage och ovanliggande 3 rums lägenhet. På nedre plan tvättstuga med egen ingång. Till lägenheten har man också egen ingång med hall och kontorsrum/sovrum på nedre plan. På övre plan finns två stora sovrum/vardagsrum, modernt kök och renoverat badrum från-22. Egen uteplats på baksidan och förrådsrum på sidan. Här finns alla möjligheter att antingen hyra ut eller ge tonårsbarnen lite extra utrymme. För dig som kanske önskar ett eget hemmakontor med konferensrum så är detta ett perfekt alternativ. Uppvärmning sker med bergvärmepump. Attraktivt område med närhet till det mesta som lokaltrafik, resecentrum och närbutik med pizzeria. Gångavstånd till både mataffärer som Kristinehamns centrumutbud. I närområdet finner vi också förskola samt trevliga promenadstråk längs Vänerns kant. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Skaraborgsvägen 10, null, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skaraborgsvägen 10

Lägenhet
Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
200 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 304 kr/mån
3 883 kr/m²

Välkomna till Skaraborgsvägen 10 och denna trivsamma 2a på tredje våningen med en stor härlig balkong vilket ger dig som boende lite extra livskvalitet sommartid. Lägenheten har uppdaterade ytskikt både på golv och vägg överlag vilket ger ett fräscht och trevligt intryck där man bara kan flytta in. Köket har light renoverats med nyare bänkskiva och extra väggskåp, även badrummet har fått sig en makover med nytt moderna badkar som ger lägenheten lite extra karaktär. Trevlig och effektiv planlösning med bra förvaringsutrymmen både i hallen och sovrummet med ytterligare förråd på vinden samt tvättstuga i källaren. Centralt och bra läge med närhet till Södermalmsskolan med F-9, grönområden och närbutik inom gångavstånd samt fri parkering. Välkomna på visning!

  • Balkong
Nordenfeltsgatan 5, Björneborg, Kristinehamns kommun

Nordenfeltsgatan 5

Lägenhet
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
45 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 029 kr/mån
796 kr/m²

Mycket trevlig gavellägenhet på tredje våningen med bra planlösning. Här disponerar du en yta om 56 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Effektiv planlösning som erbjuder egen matsal i anslutning till köket samt stort vardagsrummet med utgång till balkong. Ett extra plus för det renoverade badrummet från ca 2017 som ger ett extra fräscht intryck. Lägenheten känns luftig och ger ett bra intryck, med små medel kan man light renovera köket för att lyfta den till nästa nivå. Björneborg är ett mindre samhälle som ligger ca 1,5 mil från Kristinehamn, i närområdet finner vi en mindre livsmedelsbutik samt pizzeria och en mysig park med lekplats. Busshållsplats runt hörnet med bra lokaltrafik mot både Kristinehamn och Degerfors. Föreningen är HSB:s BRF Svarven som är en välskött och ordningsam förening. Varmt välkomna på visning!

Hanbovägen 22, Björneborg, Kristinehamns kommun

Hanbovägen 22

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 100 000 kr
117 m²
3 rum
996 m² tomt

Varmt välkomna till Björneborg och denna trevliga 1,5-plans villa som sticker ut med extra bra läge och ett inglasat uterum utöver det vanliga. Nu har du chansen att flytta in i ett hem som är i genomgående gott skick och som har något för de allra flesta. På Hanbovägen 22 finner du detta öppna hus som rymmer 117 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Ett hem med en genuint inbjudande känsla som man bara vill flytta in i när man besöker det. Den lättskötta tomten lämpar sig väl för lek och andra sociala aktiviteter. Husets absoluta höjdpunkt är det stora inglasade uterum på hela 50 kvm med braskamin och fräscha ytskikt. Renoverat kök från 2017 med delvis uppdaterade vitvaror och mysig braskamin. Öppen övervåning med högt i tak och ljusa ytor, här finns möjlighet att bygga till ett extra sovrum vid behov. Till huset hör även ett garage med stor garageuppfart, uppvärmning består idag av el radiatorer, luftvärmepump och braskamin både i köket och uterummet. Husgrunden har idag en ny avfuktare som man installerat via Anticimex. Björneborg är en bruksort till Kristinehamn och här ifrån har man ca 1,2 mil till både Kristinehamn och Degerfors. I samhället finns en närbutik med tillhörande pizzeria och lekplats, på somrarna anordnas olika aktiviteter i folkets park som konserter och andra hobby träffar. Här ligger även sjön Vismen med mysig badstrand och flertalet promenadstråk i närheten. Mycket trevligt hus som känns bra rakt igenom och som bjuder in till stora social ytor för vänner och släkt. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Drevstagatan 24A, Drevsta, Kristinehamns kommun

Drevstagatan 24A

Villa
Drevsta, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 095 000 kr
59 + 59 m²
3 rum
760 m² tomt

Varmt välkomna till Drevstagatan 24A och detta mysigt 1-planshus med rymlig källare. Här erbjuds ett mindre och hemtrevligt boende som lämpar sig för den lilla familjen eller dig/er som önskar något mer lättskött och prisvärt. Under 2019 uppdaterade man ytskikten överlag då man idag möts av ljusa ytskikt med modern tappning som ger en bra och fräsch känsla rakt igenom. Planlösning är rymligt kök med uppdaterade köksluckor, helkaklat badrum med duschörn, vardagsrum samt två sovrum varav det ena har utgång till altan med tak på baksidan. En trappa ner har vi en rymlig källare med gott om plats för både tvättstuga, pannrum samt övrig förvaring. Uppvärmning idag är pelletspanna. Lummig och lättskött tomt med garageuppfart, gott om gräsyta för barnen vilket tillåter plats för både studsmatta, bollspel och odlingsmöjligheter för dig som önskar en lite mindre trädgård. Här finner vi också ett mindre förrådsskjul för t.e.x. trädgårdsredskap. Drevsta är ett lugnt och omtyckt område, här har man nära till det mesta, centrum inom promenadavstånd samt närhet till Ica Maxi, vilket gör Drevsta till en mycket trivsam del av Kristinehamn. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Vassgårda 2, null, Kristinehamns kommun

Vassgårda 2

Villa
Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 800 000 kr
90 + 52 m²
3 rum
997 m² tomt

Varmt välkomna till mysiga Vassgårda och denna oslipade diamant som har mycket att erbjuda och som nu kan bli ditt nya framtida boende. Här bor man med ett naturnära och lantligt läge med en härlig utsikt över Vassgåradasjön, samtidigt som man har centrumutbudet strax bortanför trädtopparna. Vassgårda ligger ca 5 min utanför Kristinehamn och här finner vi ett charmigt hus med hörntomt som ingår i en samfällighet med 6 hus totalt. I närområdet finner vi trevliga promenadstråk som sträcker sig ända till hult samt flera sjöar som Vassgårdasjön, Stora Vilången samt Käxsundet där man når hela bergslagens sjösystem. Planlösning idag är entréplan med kök, matsal, vardagsrum, wc med dusch samt sovrum på nedre plan. På övre plan finner vi ett mindre sällskapsrum/hall och ett sovrum med rymlig garderob. Fräsch och generös källardel med klinkers golv och gott om plats för både tvättstuga, hobbyrum samt förrådsutrymmen. Till huset hör också en altan med utsikt mot sjön samt en pool med trädäck. På baksidan finner vi också ett rymligt gästhus med plats för dubbelsäng. Huset har uppdaterats och renoverats i omgångar som t.e.x. Nytt kök från 2016 med tillhörande vitvaror från samma år, bergvärmepump från ca 2008 med ny kompressor samt genomgått en större service överlag, nya 2-glasfönster (isolerglas) från ca 2010, ny altandörr från köket, taket bytt 2010, huset målat ca 2017 samt tillbyggnaden 2018. Ägaren har påbörjat en större utbyggnad ca 2018 på ca 76 kvm fördelat på två plan där det planerats att bygga ut med stort sovrum med egen toalett på övre plan samt stort badrum och sovrum på nedre plan, varav sovrummet på nedre plan är färdigt. Övriga utrymmen är i ordning ställda med både ström, avlopp samt vatten indraget, i princip är det bara ytskikt och utrustning som ska på plats. Utbyggnaden kommer inte slutföras av säljaren. I samfälligheten ingår gemensamt avlopp, vatten och sophämtning samt eget garage i garagelänga. Varmt välkomna på visning i Vassgårda!

  • Uteplats
Hanbovägen 13, Björneborg, Kristinehamns kommun

Hanbovägen 13

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
450 000 kr
116 + 80 m²
5 rum
1 071 m² tomt

Välkomna till Björneborg och denna 1,5-plansvilla med delvis inred källare, en praktisk och trivsam villa med bra planlösning för familjen. Här har ni möjlighet att skapa ert nya boende efter eget smak och tycke. Huset värms upp med 3st luftvärmepumpar en på varje plan. Vattenburet system finns i huset men används inte av nuvarande ägare, perfekt för dig som vill installera bergvärme. Mysig Altan med plasttak finns på baksidan. Björneborg har ett trivsamt läge med närhet till bland annat natursköna områden, sjön Vismen, motionsspår med el-ljus vintertid. Varmt välkomna på visning

  • Uteplats

Visar alla 17