Kommande

Sikgången 3

Norrköpings kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
61 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
1 165 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
32 000 kr/år
Kommande

Välkommen till Sikgången 3 – en drömfastighet vid sjön Glan utanför Norrköping! Denna fantastiska fastighet erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm och naturskön livsstil.

En av de mest imponerande egenskaperna hos denna fastighet är den stora tomten. Här har du gott om utrymme att skapa din egen oas och förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Med möjligheter till trädgårdsarbete, lek och avkoppling blir din utomhusmiljö en perfekt plats att njuta av lugnet och skönheten i omgivningen.

Den öppna planlösningen på entréplan ger en ljus och luftig känsla i hela fastigheten. Det generösa vardagsrummet och det moderna köket smälter samman och skapar en perfekt plats för familj och vänner att samlas och umgås. Med stora fönster får du även en fantastisk utsikt över den vackra naturen utanför.

Ett dubbelgarage är en otrolig förmån för dig som äger flera fordon eller helt enkelt uppskattar extra förvaringsutrymme. Här har du gott om plats för bilarna och möjlighet att organisera och förvara dina ägodelar på ett bekvämt sätt.

Detta område är perfekt för familjer med barn. Här kan dina små äventyrare leka och utforska i en trygg och säker miljö. Med närheten till sjön Glan får du också möjligheten att njuta av sköna bad, fiske och andra vattennära aktiviteter. Naturen blir din lekplats och ger dig en unik möjlighet att skapa minnen och uppleva det bästa av vad den natursköna platsen har att erbjuda.

Sammanfattningsvis är Sikgången 3 den perfekta fastigheten för dig som drömmer om att bo utanför Norrköping fast med knappa 15 minuter till centrum. Med en stor tomt, en öppen planlösning på entréplan, ett dubbelgarage och ett barnvänligt område har denna fastighet allt du behöver för att leva det liv du önskar.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Magnus Johansson, Husfoto
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Erik Sundell

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Erik Sundell, Mäklarhuset Norrköping
0707737670

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas