Sundängevägen 17

Sundänge, Köpings kommun Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
1 794 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
27 200 kr/år

Välkommen hem till Sundängevägen 17 i Sundänge, utanför Köping!

Här välkomnas man till ett boende som ombyggt och tillbyggt med en standard för år 2011 där allt är anpassat för ett året runt boende.
Huset är tillbyggt med 30 kvm och i samband med detta valde man att höja takstolarna för den äldre delen av bostadshuset samt låta bygga om den äldre del till att harmoniseras med den nya. Bostaden har ett fantastiskt sällskapsutrymme där kök och allrum samspelar på en stor yta med öppet till nock med närmare 5 meters takhöjd. Med utgång från detta rum når man en fin altan med bra solläge. Två sovrum finns i bostadshuset varav det ena med en walk in closet. I bostadshuset finns även ett modernt badrum.

Fastigheten är ansluten till fibernätet samt det kommunala vatten och avloppsnätet. Huset värms upp genom en luftvärmepump alt vedkamin.

Till fastigheten hör även en gäststuga med plats för övernattande gäster samt med pentry, bastu, dusch och tvättmöjligheter. Tre redskapsbodar finns även på tomten.

Bostadshuset står på en lummig trädgårdstomt med gott om buskar, träd och perenna växter. Från tomten har man nära till badmöjlighet i närliggande sjö samt så har man gångavstånd till samfällighetens iordningsställda badplats där även båtmöjlighet ges. Vid badplatsen och vidare runt om i området har samfällgheten irodningställt en trevlig strandpromenad som är populär bland de boende.

Som boende i Sundänge är du också medlem i Västlanda samfällighetsförening. Samfälligheten är välskött och aktiv med en härlig gemenskap, stort utbud av gemensamma aktiviteter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder för området som helhet!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping

Kontakta mäklaren

Jeanette Nyqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
Mäklare Jeanette Nyqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
070-249 11 92