Bråten 50

Västra Ämtervik, Sunne kommun Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Biarea
69 m²
Tomtarea
6 180 m²
Byggår
1972

Välkommen till Bråten 50 - en vacker fastighet i Västra Ämtervik! Här erbjuds du en fridfull tillvaro i harmoni med naturen och en fantastisk utsikt över den vackra sjön Aplungen.

På Bråten 50 finner du ett charmigt bostadshus om 60 kvm, som kan bli ditt hem året runt eller en perfekt tillflyktsort för avkoppling och rekreation. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt vara omgiven av naturens skönhet. Det rymliga trädäcket ger dig möjlighet att njuta av utsikten och andas in den friska luften medan du kopplar av.

Som ett extra lyxigt inslag har du möjlighet att bada i en härlig badtunna under stjärnorna, med sjön som din naturliga kuliss. Kan du tänka dig något mer avkopplande än att sitta i badtunnan på kvällen, medan du njuter av den fantastiska utsikten och lyssnar till de lugnande ljuden från naturen och den porlande bäcken som går intill fastighetsgränsen? Detta är verkligen en plats att komma till ro och njuta av livets enkla glädjeämnen.

Förutom det bekväma bostadshuset finns det även en mysig gäststuga med plats för dubbelsäng, en garagebyggnad med gott om utrymme för en bil och en praktisk carport. I garagebyggnaden finns även ett kontorsrum som kan nyttjas som gästrum.

Västra Ämtervik är en bygd som erbjuder en aktiv livsstil med flera idrottsföreningar där du kan engagera dig och delta i spännande aktiviteter. Dessutom har du förmånen att ha den populära restaurangen Kulinarika i närheten, där du kan avnjuta läcker mat och umgås med vänner och familj.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla på Bråten 50. Här får du inte bara en fastighet med fantastiskt läge och imponerande utsikt, utan även möjligheten att skapa dina egna minnen och uppleva en verkligt harmonisk livsstil. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur Bråten 50 kan bli ditt nya drömhem eller fritidsparadis!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Charles Svensson, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

Kontakta mäklaren

Richard Östlund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
Mäklare Richard Östlund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
076-832 41 79