Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skacksjöängen 12, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Skacksjöängen 12

Gård/Skog
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
2 275 000 kr
142 + 7 m²
6 rum
5 ha tomt

Varmt välkommen till Skacksjöängen 12 och denna hemtrevliga gård i Östra Ämtervik! Här erbjuds just nu en fastighet beläget med öppna vidder, gott om soltimmar, slående utsikt och ett härligt lugn, ca 15 minuter utanför Sunne centrum. På fastigheten finns ett hemtrevligt bostadshus som har genomgått flera renoveringar, med bland annat nytt kök, nytt badrum, nya ytskikt samt installation av en jordvärmepump 2016. Bostaden erbjuder flera sovrum vilket gör att den passar perfekt för barnfamiljen! På fastigheten finns vidare ett äldre boningshus som man genom lite kärlek skulle kunna rusta upp till en lämplig gäststuga för uthyrning eller att inhysa familj och vänner då de kommer på besök. Vidare finns en rymlig ekonomibyggnad där det finns utrymme för både garage, loge, förrådsutrymmen samt en verkstadsdel. Perfekt för dig som är ute efter att ha möjlighet att kanske bedriva egen verksamhet hemma på gården. Åkermarken om ca 4 ha skapar också goda möjligheter för dig som skulle vilja bedriva lite enklare djurhållning på hemmaplan eller skapa en hästgård. I området kring Skacksjöängen finns gott om skogsområden för promenader, löpning eller bärplockning. Det finns flera sjöar inom 1 mils radie att spendera de varmare dagarna omkring. Allt som allt är detta en fastighet med stora möjligheter för dig som värdesätter lugn och ro för rekreation när du är på hemmaplan! I Prästbol, ca 5 minuters bilfärd från fastigheten finns både lanthandel samt skola. Inom 10 minuters bilfärd finns också gott om kulturella besöksmål som Selma Lagerlöfs Mårbacka eller Alma Lövs museum of modern art. I Sunne centrum finns Sunne Sommarland, trevliga butiker, restauranger samt närservice. Skulle det här kunna vara en bostad för er, hör då av er för mer information och boka upp er på visningen!

  • Energieffektiv
Gjutaregatan 10, Munkfors, Munkfors kommun
  • Mån 29 jul

Gjutaregatan 10

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
395 000 kr
85 + 5 m²
4 rum
788 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla i Munkfors. Gjutaregatan 10 är en bostad på 85kvm fördelat på 4 ROK. Här finns också en altan, mysig gräsmatta med en gäststuga på tomten samt ett garage med plats för en bil. När du kliver in i bostaden finner du först en hall och det är härifrån som du når de flesta av bostadens rum. Direkt till vänster finner du köket med vackert trägolv och flera arbetsytor. Du har med fördel tvättstugan innanför köket och även en groventré ut till trädgården och mot garaget. Bostaden har också 3 sovrum och ett stort vardagsrum med vackert parkettgolv. Perfekt för den lilla familjen eller för dig som önskar extra rum till förvaring eller hemmakontor. Oavsett vad så är detta ett bekvämt boende i ett plan med bra solläge hela dagen på en trevlig gata i Munkfors. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul. Vill du veta mer om denna villa, tveka inte att boka dig på visningen eller kontakta mäklaren direkt. Vi ser fram emot ditt samtal!

  • Plus
Bjälverud 371, Bjälverud, Sunne kommun
Bjälverud 371, Bjälverud, Sunne kommun, bild 2
Bjälverud 371, Bjälverud, Sunne kommun, bild 3

Bjälverud 371

Gård/Skog
Bjälverud, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
3 750 000 kr
125 + 30 m²
5 rum
46 ha tomt

Välkommen till Bjälverud 371 och denna fantastiska gård. Med sina 43 hektar åker och skogsmark samt flera uthus med ett stort bostadshus finns gått om plats för dina visioner och drömmar. Bostadshuset består av 5 rum och kök med flera förvaringsutrymmen, perfekt för den större familjen eller för dig som önskar extra plats. Köket har renoverats på senare tid och fått sig gott om arbetsytor även . Från vardagsrummet når du bostadens uterum, ett perfekt ställe att koppla av på redan från tidig vår till sen höst. Tomten kring huset skapar en mysig känsla där du har flera träd och en vacker trädgård. På tomten finns även ett växthus med möjlighet till fler odlingsbäddar bredvid om så önskas. I uthusen finner du stora utrymmen för förvaring av redskap och fordon. Bostaden har även djupborrat vatten och 3-kammarbrunn. Fiber finns. En biltur på 15min tar dig både till Sunne och Torsby centrum, perfekt för dig som vill bo utanför centrum men ändå ha nära till butiker, idrottsanläggningar och skolor. Enligt skogsbruksplan upprättad 2020 och ajourförd efter avverkning så finns ett virkesförråd om 5695 m3sk. Virkesförrådet fördelas enligt 39% tallskog, 34% granskog och 26% lövskog. Boniteten är beräknad till 7,2 m3sk/ha. Jakträtt i Bjälveruds VVO! Förvärvstillstånd kan krävas från Länsstyrelsen för köpare enligt jordförvärvslagen. Jakträtt i Bjälveruds VVO och fiskerätt i Fryken. Så om du önskar detta och även en mer självförsörjande livsstil? Då kan denna bostad vara det perfekta alternativet för dig. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer eller boka dig på visning.

  • Premium
Allégatan 16B, Sunne, Sunne kommun
  • Budgivning pågår

Allégatan 16B

Lägenhet
Sunne, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
550 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1
3 604 kr/mån
9 483 kr/m²

Just nu finns det en fantastisk lägenhet till försäljning mitt i Sunne. Med sina 58 kvm fördelat på 2 rum och kök så är detta boende perfekt för dig som söker ett bekvämt hem nära centrum med allt vad det har att erbjuda. Här bor du i en bra förening med låg månadshyra och bra grannar. Denna lägenhet ligger på bottenplan, en halvtrappa upp vilket gör den extra praktisk. Du har tillgång till föreningens uteplats vilket gör att du kan njuta av det fina vädret på ett bekvämt sätt. Dessutom blir det enklare att bära in och ut saker från lägenheten samtidigt som du undviker insyn från gatorna. Inomhus har lägenheten stilrena interiörer med ljusa och fräscha ytskikt. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Och i köket har du ytterligare plats för matbord och köket är utrustad med spis, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Sovrummet är rymligt och har plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Hela lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och denna bostadsrätt har verkligen tagits omhand om. Sunne centrum med butiker, närservice och mysiga restauranger ligger ett stenkast från lägenheten. Kolsnäsområdet med Sunne Sommarland når man enkelt med cykel eller några minuters promenad. Där finns även Sundsbergsområdet med fina promenadsträckor i skogen. Med platsen på bottenplan, den låga månadshyran och en genomgående fräscha inredning så är denna lägenhet ett måste att se. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Enevägen 26, Sunne, Sunne kommun

Enevägen 26

Villa
Sunne, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 450 000 kr
119 + 79 m²
6 rum
974 m² tomt

Välkommen till Enevägen 26. En stor bostad med bra planlösning, boyta på 119kvm med delvis inredd källare på 79kvm, bostaden är perfekt för dig som vill sätta din egen touch på inredning och stil för ett bekvämt boende. Huset ligger på en populär gata i Sunne där fastighetens tomt har utsikt mot sjön Fryken! När du kliver in i bostaden har du först ett kaklat badrum i direkt anslutning till hallen och hallen har en öppen planlösning mot ett rum till höger, vilket gör att du enkelt kan göra den där stora hallen med massa förvaring om du önskar eller enkelt göra om till ett extra sovrum. Vidare in i huset har du köket på vänster sida med matsalsdel direkt efter. Från köket kan man kliva ut till en rymlig altan i söderläge, här får man sol under hela dagen! Vidare från köksdelen har du vardagsrummet, ett stort rum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Här finns dörren ut till altanen på framsidan. Du når även vardagsrummet från hallen och man kan alltså gå runt denna del. I och med den öppna och smarta planlösningen skapar det en härlig harmoni och underlättar dagens bestyr i hemmet. Entréplanet har även ett sovrum med balkongdörr ut mot husets altan på baksidan. Härifrån har du utsikt över skogsdungen och sjön Fryken. Från vardagsrummet kan du gå ner i källaren där du finner en stor gillestuga med en värmande kamin. Perfekt för kallare dagar och för den där extra mysfaktorn. I källaren finns också fler förråd, pannrum och en bastu! Bostadens övervåning består av 2 större sovrum och en hall med förvaring samt en toalett. Låter detta som en bostad för dig? Tveka inte att boka dig på visningen!

  • Plus
Västra Vadje 9, null, Torsby kommun
  • Budgivning pågår
Västra Vadje 9, null, Torsby kommun, bild 2
Västra Vadje 9, null, Torsby kommun, bild 3

Västra Vadje 9

Villa
Torsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
490 000 kr
68 + 68 m²
4 rum
3 120 m² tomt

Varmt välkomna till Västra Vadje 9! Här erbjuds just nu en fastighet i ett lugnt och naturnära läge, med trevlig utsikt från bostadshuset. På fastigheten finns idag ett bostadshus om 4 ROK, en carport, dubbla garage, matkällare samt ett traktorgarage. Perfekt för dig som gillar att hålla igång och skruva på fordon! Bostadshuset erbjuder 3 sovrum och funkar perfekt som både fritidshus samt som permanentboende, vedspisen i köket är ett extra plus som en billig värmekälla men också som ett mysigt inslag under årets kallare månader. I garaget finns förutom garagedelen även två rum som nyttjats som kontorsrum samt lager. Garaget har en gjuten platta samt värms enkelt av en vedpanna. Även det andra garaget har gjuten platta och det har plats för två bilar. Torsby centrum med närservice, butiker, sjukhus och badhus ligger enbart ca 10 minuters bilfärd från fastigheten. Är du också intresserad av ett boende i närheten med naturen, kontakta då oss för vidare information!

  • Premium
Storgatan 25, Sunne, Sunne kommun

Storgatan 25

Övrigt
Sunne, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
4 000 000 kr
1 149 m² tomt

Vacker byggnad med rik historia och atmosfär med anor från 1849. Fastigheten på 1149 kvm ligger i centrala Sunne och är en byggnad i 3 plan med 220kvm vardera exklusive en källare på 95kvm. Byggnaden består av flera kontorsutrymmen, en fest/samlingslokal, en lanternin - en form av skybar på taket och på ett storköks utrymme med lokaler på bottenplan. På utsidan av byggnaden finns ett stort trädäck på 300kvm som nås från Resturangdelen. Uppvärmning sker med fjärrvärme och fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Intäkter vid full uthyrning 935 928kr/år, inkl moms. Fastigheten är belägen med centralt läge i Sunne. vilket gör det enkelt att pendla till både Torsby och Karlstad. Kommunen har cirka 13 500 invånare samt ett gott utbud av både industrier, utbildning från förskola ändå till högskola. Sunne Sommarland, Mårbacka minnesgård, Alma Lööfs museum är bara några av de många aktiviteter och besöksmål som finns i kommunen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information eller visning.

Skäggebergsvägen 8, Sunne, Sunne kommun

Skäggebergsvägen 8

Villa
Sunne, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
3 000 000 kr
235 + 176 m²
8 rum
1 350 m² tomt

Välkommen till Skäggebergvägen 8! Stig in i detta vackra hus från 1923 och låt dig omfamnas av dess eleganta 1900-talsdetaljer. Denna pampiga bostad om hela 235 kvadratmeter rymmer allt du kan önska dig - antingen som ett rejält familjehem där hela familjen får plats eller så kan man nyttja det som det görs idag, som två stora lägenheter med varsina ingångar där du har möjligheten att hyra ut en del eller två. Träd in genom entrén och beundra de vackra välskötta trägolven som sträcker sig genom de rymliga rummen. Köket på nedre plan har renoverats på senare tid med dagens alla moderniteter och har smakfulla färger. Samtliga 6 sovrum i bostaden är rymliga. Man får plats med det mesta man kan önska sig, oavsett om det är dubbelsäng, tonåringens soffa eller barnens leksaker. Både övre och nedre plan har genomgått ett flertal renoveringar som nytt kök, badrum, flertal ytskikt och interiörer. Trots alla renoveringar har man ändå lyckats bibehålla den tidstypiska charmen. Tomten är en hörntomt med en stor och inbjudande uteplats, uterum och ett garage som även rymmer ett mysigt gästrum. Bekvämt avstånd har du till både skola, idrottsanläggningar, sportanläggningar, centrum, Kolsnäsudden med dess populära sommarland och restauranger. Bättre läge än detta kan du knappast önska dig om du söker just dessa egenskaper. Med andra ord finns alltså chansen att förvärva en sällsynt pärla från en svunnen tid, i ett eftertraktat och vackert område. Missa inte tillfället att upptäcka detta hus på plats genom att boka dig på visningen. Välkomna!

  • Plus
Ingmår 291, null, Sunne kommun

Ingmår 291

Gård/Skog
Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
4 250 000 kr
170 m²
4 rum
10 ha tomt

Välkommen till Ingmår 291! Här finner du en välskött hästgård strax utanför Sunne centrum. Gården består av ett bostadshus med flera intilliggande byggnader som stall, maskinhall, garage/verkstad, jordkällare, carport samt ett pumphus. Huset är 170kvm fördelat på 4 rum och kök, i de stora rummen finns ytterligare möjligheter för sovrum om så önskas. Till bostadshuset finns en vacker trädgård med flera fruktträd, buskar och med stora odlingsmöjligheter, på denna tomt är möjligheterna oändliga oavsett om det är ett växthus som önskas eller plats för barnens aktiviter. Gården består även av 9.7 hektar betes/åkermark i samlat skifte runt om bostaden. Du når dessa enkelt via intilliggande vägar. Själva bostadshuset är vackert bevarat med bland annat vackra trägolv, mysig vedspis, synliga takbjälkar och fina detaljer. Samtidigt som det renoverats har den lantliga känslan bevarats i form av färger och material. Entréplanet består av ett rejält kök med gott om arbetsyta och plats, ett rymligt vardagsrum, ett gästrum, ett stort badrum med både bubbelbad och dusch samt en grovingång med tvättstuga. På övervåningen finns ytterligare ett vardagsrum/allrum med en klädkammare som tidigare varit barnkammare. Där finns också ett större sovrum som även har en klädkammare samt en egen ingång från sovrummet till badrum. Bostaden har vidare två altaner, en i öst och en i väst, vilket ger dig både morgon och kvällssol! Du når dessa direkt från gräsmattan och från vardera entrén i huset. Dessa altaner ligger perfekt för att antingen ta den där morgonkoppen till morgonens första strålar eller för att varva ner till kvällssolens ljumna sommarkvällar. På gården finns ett stall med två boxar samt en ponnybox. Vidare finns en sadelkammare, två stycken ligghallar/lösdrifter som ger utrymme för upp till 6-7 hästar. I anslutning till stallet och hagarna finns även en paddock på 25x60 meter, för den hästintresserade kan den stora maskinhallen byggas om till ett ridhus med läktare. Maskinhall och verkstad har idag en gjuten platta som är förberedd för vattenburen golvvärme i verkstadsdelen. Byggnaden har 4 stora portar samt högt sadeltak, perfekt för större fordon eller för att bygga det där ridhuset som du kanske drömt om. Maskinhallen har även ett stort förvaringsloft och man kan i dagsläget värma upp verkstaden med en dieselpanna. Ingmår är ett område med flera promenadstråk och i och med den nya cykel och gångvägen når du Sunne centrum enkelt både med cykel och bil. Detta område och denna bostad gör det därför perfekt för dig som vill varva livet på landet tillsammans med närheten till centrum. Låter det som ett hus för dig? Tveka inte att höra av dig och boka dig på visningen.

  • Plus
  • Energieffektiv
Hagalund 8, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Hagalund 8

Villa
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 250 000 kr
54 m²
2 rum
2,6 ha tomt

Välkommen till Hagalund 8 och detta omsorgsfullt renoverade enplanshus i Östra Ämtervik. Hagalund erbjuder en avkopplande och lantlig boendemiljö. Huset slår genast an med sitt fina, nyrenoverade ytter och det stora, inbjudande trädäcket som ramar in huset på ett stilfullt sätt. Här njuter du av sol från morgon till kväll, samtidigt som du får skydd från vinden tack vare den bakomliggande skogen. Innvändigt bjuder huset på 2 rum och kök i öppen planlösning med genomgående golv i alla rum för ett extra fint helhetsintryck. Det nyrenoverade köket är utrustat med moderna, integrerade vitvaror och smakfull stil. För extra mysfaktor och mer energisnålt alternativ finns även en öppen kamin installerat. Utöver bostadshuset finns det två praktiska förrådsbyggnader på den stora tomten, varav ett garage med gjuten platta. De senaste åren har huset genomgått flera renoveringar, såsom nytt avlopp med trekammarbrunn, ny infart till huset, nya elinstallationer i delar av huset samt ett helt nytt kök. Allt för en mer bekväm livstil. Sammantaget erbjuder detta hus ett vackert bekvämt boende i en lugn och lantlig miljö. Hör av dig om du vill veta mer om detta fantastiska hus!

Nottjärnsvägen 21, null, Torsby kommun

Nottjärnsvägen 21

Villa
Torsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 200 000 kr
90 + 18 m²
4 rum
1 302 m² tomt

Välkommen till Nottjärnsvägen 21 med ett läge som bjuder på fantastisk miljö! Här bor man mitt i naturen med riktig bo-på-landet-känsla samtidigt som centrums alla fördelar finns belägna en 10 min bilfärd bort. Bostadshuset har ett förflutet från 1970-talet men som har moderniserat till ett vackert boende med influenser av idag. Huset har en bra planlösning på 90 kvm fördelat på fyra rum med hemtrevlig interiör i en tilltalande standard. Dessutom med stora sociala ytor! Här kliver du innanför tröskeln och möts av en öppen och tilltalande hall som sedan leder dig vidare in i huset. Köket har gott om förvaringsmöjligheter i över- och underskåp i en behaglig mörkgrå kulör. Här finns ett fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck samt gott om yta för matplats för fyra till sex personer. Vardagsrummet är rymligt och här får du plats med stor soffgrupp om så önskas. I anslutning till vardagsrummet finns dessutom ett matrum eller ytterligare vardagsrum utrustat med öppen spis att mysa framför. Huset erbjuder också två sovrum som har gott om yta för sängar och förvaring. På utsidan finner du en altan i västerläge! När kvällssolen sänker sig över altanen erbjuds en magisk miljö för mysiga middagar och avkopplande stunder. Trädgården bjuder även på fin gräsmatta med fruktträd, bärbuskar och odlingsmöjligheter. Denna villa erbjuder med andra ord en harmonisk och ombonad tillvaro i en lugn och naturnära omgivning. Där du kan koppla av från vardagens stress men ändå ha en kortare bil eller cykeltur till Torsbys centrum. Listan med fördelar på denna fastighet kan göras lång så tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!

Lövåsen 424, Lysvik, Sunne kommun

Lövåsen 424

Fritidshus
Lysvik, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 500 000 kr
56 m²
3 rum
1 872 m² tomt

Välkommen till Lövåsen 424 och njut av den fridfulla naturen och den orörda idyllen på din alldeles egna ö i Stor-Jangen. Här får du ett fritidshus utöver det vanliga - en ombonad och mysig stuga på 56 kvm med all den charm du kan önska dig. Kryp upp framför den varma gasol kaminen, laga mat i köket eller ute i det fria, ta ett dopp i den blanka sjön och njut därefter i bastun. Från ditt hus på ön har du en alldeles särskild utsikt över det blanka vattnet och de vackra Värmlandsskogarna runt omkring. Trots din avskilda ö-vistelse behöver du inte känna dig ensam. Dina närmaste grannar finns bara ett stenkast bort på fastlandet, så du får den perfekta balansen mellan privatliv och social samvaro om så önskas. Längtar du efter äventyr, naturupplevelser och en fridfull tillvaro borta från stadens brus? Då är detta fritidshus på den egna ön i Stor-Jangen det perfekta stället för dig. Upplev en alldeles egen liten bit av Värmlands skönhet. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer.

Gamla landsvägen 11, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Gamla landsvägen 11

Villa
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 950 000 kr
103 + 100 m²
6 rum
1 196 m² tomt

Varmt välkomna till Gamla Landsvägen 11 och denna välskötta villa i ett plan med inredd källare! Här erbjuds just nu ett hemtrevligt och enkelt boende i en lugn och barnvänlig miljö. Fastigheten har vidare en slående utsikt ner över sjön Fryken samt en lättskött tomt som erbjuder plats för både lek och rörelse. Bostadshuset är om 6 ROK och har bland annat trevliga sällskapsytor i båda plan med ett rymligt vardagsrum och gillestuga. Bostadshuset har ett vidbyggt garage, perfekt för den motorintresserade! Från fastigheten finns det mesta inom kortare avstånd, en livsmedelsbutik, pizzeria, skola och förskola finns allt inom gångavstånd. Sätter man sig på cykeln är man snart ute vid matdestinationen Kulinarika och sjön Aplungen som erbjuder fin badplats sommartid men även möjligheter till skidåkning och pimpelfiske vintertid. Europaväg 45 går igenom Västra Ämtervik, det är därför enkelt att pendla till Karlstad eller ta sig in till Sunne för att ta del av ett trevligt utbud av både butiker, restauranger samt närservice. Intresserad av en visning? Tveka inte på att höra av dig!

Enevägen 5, Sunne, Sunne kommun

Enevägen 5

Villa
Sunne, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
2 650 000 kr
171 + 42 m²
6 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem som har allt du behöver! Med sina 6 rum och kök på 171 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen. Huset har totalrenoverats under de senaste åren, och moderna funktioner skapar en välkomnande och inbjudande miljö. Den öppna planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum ger en luftig och härlig atmosfär, med gott om utrymme för umgänge och kvalitetstid tillsammans. Huset erbjuder hela 5 sovrum! På utsidan finner du altanen där du har gott om plats för både matgrupp, grill och loungedel. Där är även ett härligt spabad installerat, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Trädgården bjuder in till lek där du har flera ytor att placera studsmattor, lekstuga, gungställning eller varför inte ett eget växthus med diverse odlingar. Den nybyggda carporten erbjuder plats för bilen och cyklar, perfekt skydd mot väder och vind. Huset är beläget i ett tryggt och familjevänligt område centralt i Sunne. Här finn butiker, närservice, förskola, skola och skogsområden inom gångavstånd. Sätter du dig på cykeln så når du inom några minuter Kolsnäsområdet med Sunne Sommarland, badmöjligheter i Fryken, Sundsbergs motionsområde eller varför inte arenaområdet med både ishall och sporthall. Låter detta som ett hus för dig? Tveka inte att höra av dig!

Stegbergsvägen, Östra Ämtervik, Sunne kommun
  • Budgivning pågår

Stegbergsvägen

Tomt
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 495 000 kr
1 849 m² tomt

Fånga möjligheten att äga din drömtomt på Stegbergsvägen i vackra Stavik, Östra Ämtervik! Denna vackra strandtomt sträcker sig över 1 849 kvm och erbjuder solsken hela dagen, vilket ger dig möjlighet att njuta av vackra solnedgångar varje kväll. Tomten är mer än bara en bit mark - här finns redan fiberkabel framdragen till tomtgränsen, du har en väg som leder direkt in till tomten, träd har fällts för att få till en fin mark och dessutom har den ett förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus, vilket sparar värdefull tid och lägger grunden för ditt drömhus vid vattnet. Med endast 15 minuters bilfärd till Sunne centrum har du även bekvämligheter och aktiviteter inom räckhåll. När du vill njuta av shopping, restauranger eller kulturella evenemang är det bara att hoppa in i bilen och vara där på nolltid. Denna speciella strandtomt erbjuder allt du kan önska dig - naturlig skönhet, bekvämligheter och förutsättningar för att skapa ditt drömhem. Tveka inte att kontakta oss idag för att få mer information eller boka en visning för att inte missa chansen att äga denna unika tomt vid vattnet!

Björnbäcken 28, Rottneros, Sunne kommun

Björnbäcken 28

Tomt
Rottneros, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
359 000 kr
552 m² tomt

Denna tomt på Sunne Ski & Bike måste ses för att verkligen uppskattas! Med en yta på 552 kvm, finns det gott om plats att bygga ett fritidshus efter eget tycke och smak. Placeringen är optimal med gångavstånd till flera skidbackar både för de stora och små och otaliga vandringsleder i närområdet. Sommartid byts snön ut till cykelleder i skidbackarna, som passar både nybörjare och de som söker riktiga utmaningar. Perfekt familjeaktivitet för dem som söker något roligt tillsammans. För den som vill njuta av en sommardag finns det härliga badmöjligheter i sjön Rottnen och otroliga skogsområden att utforska. För de kulturella och sportintresserade finns Rottneros Park med Västanå teater och Sunnes golfklubb som är inom kortare avstånd med bil. När man är på jakt efter en tomt, letar man oftast efter attraktiva områden med bra närservice och restauranger. Sunne centrum når du enkelt med bil inom 5-10 minuter, där Sunne Sommarland, butiker och övrig närservice finns. En möjlighet att äga en egen tomt på Sunne Ski & Bike är något man inte får missa! Det här är platsen där du kan förverkliga dina drömmar och skapa ett boende där du kan njuta av både sommar- och vinteraktiviteter. Så varför inte ta tillfället i akt och boka en visning redan idag? Vi ser fram emot att visa dig hur fantastiskt livet på denna tomt kan vara!

Hole 1:150, Långberget, Torsby kommun

Bild saknas

Bild saknas

Hole 1:150

Tomt
Långberget, Torsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
395 000 kr
1 485 m² tomt

Välkommen till Långberget - en plats som inte bara är vacker, den är också full av möjligheter. Nu har du också chansen att bli ägare till din alldeles egna drömtomt här i norra Värmlands pulserande område. Tomten som är till salu har en plats som du kommer att älska. Bara en liten promenad bort kan du avnjuta en magnifik utsikt över skogen och bergen i Värmland, Dalarna och ända bort till Trysil. Att vakna upp med en vy över Värmlandsskogarna varje morgon är en dröm som nu kan bli verklighet. Tomtens läge är gör också att man enkelt kan ta del av gott om soltimmar under hela dagen. Långberget är känd för sina 63 km välpreparerade längdskidspår som passar både nybörjare, motionärer och elitåkare. Men det finns också en möjlighet att öva alpint i den 250m långa slalombacken som finns på området. Förutom skidåkning finns även skoter och vandringsleder, campingområde, hotell och resturang vilket gör detta till en komplett anläggning. Långberget har en speciell plats i folks hjärtan, det är inte bara en plats utan en upplevelse. Nu har du också möjligheten att bli en del av den här upplevelsen. Så skynda på och kontakta oss, så kan vi tillsammans se om detta är drömtomten för just dig!

  • Premium
Solsidan Bada, null, Torsby kommun

Solsidan Bada

Tomt
Torsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
fr. 495 000 kr
3 039 m² tomt

Varmt välkomna till Solsidan Bada! Här erbjuds just nu 20 rymliga tomter för dig som är intresserad av att bygga ditt eget boende med utsikt över magiska sjön Fryken. Tomterna som erbjuds har en generös yta för att maximera möjligheterna för dig som köpare att kunna skapa ett boende helt efter eget tycke och smak. Området i Bada ligger längs Frykens östra sida mellan Torsby och Lysvik vilket innebär att man får en fantastisk kvällssol, närhet till utbud av närservice, butiker, restauranger men även lugnet som infinner sig på landsbygden och även badmöjligheter direkt vid fastigheten. Vidare har man även bekvämt pendlingsavstånd till golfbanor, skidtunnel, kulturella besöksmål som Mårbacka, Rottneros Park & Sahlströmsgården. I området planeras vidare för gemensam brygganläggning!

  • Nybyggnadsprojekt
Tomter Stavik , null, Sunne kommun

Tomter Stavik

Tomt
Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
fr. 275 000 kr
1 541 m² tomt

Går du runt i tankarna kring att bygga ett drömhus med utsikt över sjö? Här finns möjlighet att förvärva en tomt för byggnation av villor i 1-1 1/2 plan. Stavik ligger vackert längs sjön Frykens östra sida och har ett bekvämt pendlingsavstånd in till Sunne centrum. Här planeras nu vackert belägna tomter att bebyggas där man förutom den härliga, naturnära känslan dessutom bjuds på härlig kvällssol samt möjligheten att gå ner till Fryken för ett härligt dopp på egen badstrand. Planer finns för att uppföra brygga för den som vill anlägga båt. På andra sidan Fryken kan man se Ski Sunne och Sunne Golfklubb som är två besöksaktiviteter av flera som man har inom pendlingsavtånd. Även Mårbacka, Alma Löv museum, Sunne Sommarland och Västanå teater ligger inom bekvämt avstånd. Pris för gemensamhetsanläggning för VA och väg tillkommer om cirka 265 000 kr / hushåll. Fastigheterna som projektet avser är Stavik 1:93-1:101

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 19