Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kaptensvägen 7, Sunne, Sunne kommun

Kaptensvägen 7

Villa
Sunne, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

2 500 000 kr

151 m²

6 rum

1 251 m² tomt

Låt oss presentera denna fantastiska 1 1/2 plans villa belägen mitt i centrum på hela 150 kvm boyta! Med 6 rum och kök, varav 4 sovrum och 2 badrum, är detta det perfekta hemmet för större familjer eller par som vill ha extra yta. Här finns det gott om utrymme för alla och erbjuder dessutom ett garage och en stor trädgård med potential att göra vad du vill med. Direkt du öppnar dörren möts du av hallen där du har möjlighet att hänga av dig dina ytterkläder. Köket ligger i direkt anslutning till vänster om hallen, köket har gråa köksluckor, ljust kakel ovanför köksbänken och här får du plats med ett större matsalsbord, köket erbjuder också ett skafferi som gör att det finns gott om utrymme för all köksutrustning och matvaror. I vardagsrummet som ligger till höger om hallen finns det plats för både soffgrupp, tv-möbel och en mysgrupp framför kaminen, som säkerligen kommer att skapa en härlig och inbjudande stämning under kallare tider. Härifrån når du även husets inglasade altan. Altanen har både plats för matsalsdel samt soffgrupp. Med de skjutbara dörrpartierna kan du enkelt öppna upp till den stora gräsmattan, perfekt för grillfester eller bara sitta och njuta av lugnet. Med en trädgård med fina planteringar är detta ett hus att njuta i. Trots sina planteringar i trädgården så har du ändå plats för lekstuga, studsmatta, växthus med egna odlingar eller vad man så kan önska. Utrymmet finns. På nedre plan finns även ett sovrum med plats för dubbelsäng, byrå, skrivbord. På övre plan möts du av ett allrum, perfekt om man vill dela upp sig i bostaden. Via allrummet når du de 3 sovrummen samt en större garderob och ett badrum med toalett och dusch. Innanför badrummet finner du även husets bastu där man kan koppla av och unna sig lite egentid. Huset är även utrustat med fiberanslutning, vilket gör det enklare att jobba hemifrån om man så vill eller för att koppla upp sig för underhållning. Så om du letar efter ett hus med allt detta, som ligger mitt i centrum men ändå på en lugn och fridfull gata, då är det här definitivt huset för dig! Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av en visning.

Frödingsvägen 14, Sunne, Sunne kommun

Frödingsvägen 14

Villa
Sunne, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

1 485 000 kr

160 m²

7 rum

1 210 m² tomt

Välkommen till detta fina och charmiga hus på Frödingsvägen 14. Huset är hela 160 kvm och består av två separata lägenheter med möjlighet att kunna förändra till en rymlig familjebostad om så önskas. Idag finns två dörrar in till bostaden, en till övervåningen där du möts av en hall med förvaringsmöjligheter, 2 sovrum, stort vardagsrum/allrum med fint parkettgolv, ett mindre badrum, enklare kök och stor inglasad balkong! Andra dörren leder in till den andra lägenheten på bottenplan. Där finner du en hall, ytterligare ett kök och badrum , 2 sovrum och ett vardagsrum i med ljusa väggar och vackert trägolv. Detta vackra trähus har flera förråd utomhus med ett gästrum med renoveringsbehov samt en mysig trädgård, perfekt för att njuta en heldag i solen och för trevliga grillkvällar med vänner och familj. Ett stenkast från huset finner du Åmbergs motionsområde med möjligheter till skogspromenader. Sunne centrum med butiker, närservice och restauranger ligger inom gångavstånd. Kolsnäsområdet med badmöjligheter i Fryken, Sunne Sommarland och Sundsbergsområdet med fina skogsleder når man inom några minuter med cykel. Boka din visning nu om detta låter som en bostad för dig!

Prästbol 147, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Prästbol 147

Villa
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

975 000 kr

135 m²

5 rum

2 110 m² tomt

Välkommen till charmiga Prästbol 147 i Östra Ämtervik. Bostaden har tidigare varit 2 lägenheter, enkelt för den som vill hyra ut en del av bostaden och bo i en del själv eller varför inte göra om den till ett stort och härligt enfamiljshus! Huset erbjuder 2 kök, 2 sovrum, 2 vardagsrum, samt allrum på övre plan. I källaren finns tvättstuga, toalett, varmgarage och Jötul gjutjärnskamin. På husets baksida finns stora förråd och carport med plats för två bilar. Från husets balkong kan du njuta av underbar kvällssol och glitterblänket från sjön. Läget är optimalt om man vill ut på landet men ändå ha närhet till både skola, förskola, närservice, aktiviteter med både sporthall, fotbollsplan samt badhuset vid Gunnerud och sjön Fryken. Skogen och naturen ligger bara några steg bort och den stora trädgården ger dig möjligheten till att odla egna grönsaker eller bjuda in vänner och familj för trevliga utomhusaktiviteter. Här möts du av solen hela dagen. Kommunalt vatten och avlopp, fjärrvärme samt fiber! Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig.

Videvägen 23, Sunne, Sunne kommun

Videvägen 23

Villa
Sunne, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

1 275 000 kr

94 m²

4 rum

989 m² tomt

Varmt välkomna till Videvägen 23 och denna centrala och hemtrevliga villa! Här erbjuds just nu ett hus om 4 rum med en bra planlösning och bra ytor i källaren för att skapa ytterligare sällskapsrum eller sovrum. Bostaden har ljusa ytskikt och passar perfekt för dig som vill sätta din egna ton på ditt boende med tapeter och färg. Här finns även ett vidbyggt garage med plats för en bil och en lättskött tomt med äppelträd, hallonhäck, björnbärsbuskar och vinbärsbuskar. Här bor man med Åmbergs motionsspår alldeles i anslutning till huset, vilket ger bra möjligheter för dig som gillar att vara ute och gå i skogsmiljö. Sunne centrum med butiker, närservice och restaurang når man enkelt inom några minuters promenad. Tar man istället cykeln är man snart nere på Kolsnäsområdet och kan spela Padel, bada i sjön Fryken eller besöka populära Sunne Sommarland. Förskola, skola och gymnasium finns allt inom en radie på 1 km. Intresserad av en visning? Kontakta oss för att boka dig.

Granådalen, Gräsmark, Sunne kommun
  • Budgivning pågår

Granådalen

Gård/Skog
Gräsmark, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

2 500 000 kr

33 ha tomt

Här erbjuds en skogsfastiget om ca 31 ha i ett skifte. Enligt den nyupprättade skogsbruksplanen finns här ett virkesförråd om 4599 m3sk vilket ger ett medeltal på 151 m3sk per hektar. Medelboniteten är bedömd till 7,1 m3sk/ha. För ytterligare skogsuppgifter se sammanställning över ålders- och huggningsklasser samt avdelningsbeskrivning och skogskarta. Jakträtt i Långnäs VVO. På fastigheten finns en äldre stuga i sämre skick. Virkesförrådet om 4599 m3sk fördelas enligt följande: Tall 811 m3sk (18%) Gran 3034 m3sk (66%) Löv 754 m3sk (16%) Länsstyrelsens förvärvstillstånd krävs. För köpare som inte bor i glesbygdsklassad socken i Sunne kommun innebär detta en kostnad på 4600 SEK.

Dalavägen 29, Hagfors, Hagfors kommun

Dalavägen 29

Villa
Hagfors, Hagfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

3 000 000 kr

275 m²

10 rum

4 325 m² tomt

Varmt välkomna till Dalavägen 29 och denna centralt belägna fastighet. Här erbjuds ett rymligt boende med stora möjligheter! Är man på jakt efter ett bostadshus med gott om sovrum och sociala ytor alternativt vill ha möjligheten att bedriva en verksamhet, vilket fastigheten nyttjas som under senaste åren, kan detta vara något för dig. Bostaden som är om ca 275 kvm erbjuder 10 rum samt en inredd vind med yta för extra allrum eller dylikt. Man kan med fördel välja att ta ner några väggar för att få till större sovrum. Tack vare att det tidigare bedrivits verksamhet här så har man anpassat fastigheten med brandskydd, ventilationer, skyltar samt dubbelgips mellan flera rum vilket innebär att det idag fungerar att fortsatt nyttja som verksamhet. Till fastigheten hör vidare en rymlig och väl insynsskyddad tomt som verkligen bjuder in till lek och rörelse. Här finns hallonbuskar, rabarber och syrenberså. Här bor du med gångavstånd till det mesta du behöver, skola och förskola finns i direkt anslutning till fastigheten. Genom en kortare promenad tar dig till både butiker närservice, ishall samt simhall.

Solsidan Bada, null, Torsby kommun

Solsidan Bada

Tomt
Torsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

fr. 450 000 kr

3 039 m² tomt

Varmt välkomna till Solsidan Bada! Här erbjuds just nu 20 rymliga tomter för dig som är intresserad av att bygga ditt eget boende med utsikt över magiska sjön Fryken. Tomterna som erbjuds har en generös yta för att maximera möjligheterna för dig som köpare att kunna skapa ett boende helt efter eget tycke och smak. Området i Bada ligger längs Frykens östra sida mellan Torsby och Lysvik vilket innebär att man får en fantastisk kvällssol, närhet till utbud av närservice, butiker, restauranger men även lugnet som infinner sig på landsbygden och även badmöjligheter direkt vid fastigheten. Vidare har man även bekvämt pendlingsavstånd till golfbanor, skidtunnel, kulturella besöksmål som Mårbacka, Rottneros Park & Sahlströmsgården. I området planeras vidare för gemensam brygganläggning!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7