Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Richard Östlund

Richard Östlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Parkvägen 23, Rottneros, Sunne kommun

Parkvägen 23

Villa
Rottneros, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 200 000 kr
96 + 49 m²
4 rum
1 473 m² tomt

Välkommen till Parkvägen 23 i fina Villastaden i Rottneros. Med sina 96 kvm fördelat på 4 ROK samt en källare, har du ett hus att verkligen trivas i! De senaste åren är det fixat med bland annat takbyte, ny dränering, nya fönster, fiberanslutning, nytt kök, fräscha badrum och inglasad altan. Här kan du luta dig tillbaka och veta att det mesta är gjort. Huset är inrett med ljusa och fina färger samt enhetliga golv i vardera plan vilket skapar en vacker och genomtänkt stil i hemmet. Huset ligger beläget på en populär gata där du har grannar men ändå kan njuta av din egna oas på den stora gräsmattan. Att den inglasade altanen ligger i västerläge gör att det ger dig optimalt med sol. Öppna upp de stora glaspartierna under sommarens varmaste dagar och stäng igen på kvällen för att njuta av hela kvällens värme och lugn i detta mysiga rum. Rottneros ligger längs Europaväg 45 vilket innebär att det är enkelt att nå anslutningar till både Sunne och Karlstad. I närområdet finns ett härligt utbud för den aktive då man har dels Rottneros Park med Västanå Teater samt Sunnes golfklubb inom kortare bilavstånd. Sunne centrum med butiker, närservice och restauranger når man enkelt med bil inom 5-10 minuter.

Vitteby 82, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Vitteby 82

Villa
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
3 500 000 kr
141 + 49 m²
5 rum
4 798 m² tomt

Välkommen till detta vackra, nybyggda enplanshus i natursköna Vitteby. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär med högt i tak. Genomgående ljus ekparkett på golven med golvvärme i alla 5 rum och naturnära färger på väggarna, skapad för att ge dig den ultimata harmonin. Med sin väldisponerade planlösning och moderna utrustning är detta hemmet som du drömt om! Stig in i vardagsrummet där du omedelbart slås av den vackra kaminen och den varma atmosfären. Köket, som smidigt är flyter ihop med vardagsrummet, ger dig gott om utrymme för matlagning och underbara middagar med familj och vänner. Här finner du även det stora glaspartiet i söder, slå upp dörrarna till det stora tralldäcket och njut av vackra soldagar och frisk luft. Med sina 141 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om plats för alla dina behov. De fem rummen ger dig möjlighet att skapa ditt eget drömhem, vare sig det är ett hemmakontor, barnrum, walk in closet eller ett extra sovrum för gäster. Garaget med egen ingång in till huset ger dig extra förvaring, bekvämlighet och skydd för dina bilar och cyklar. Låt naturen bli din granne på den generösa tomten som sträcker sig över 4798 kvadratmeter. Här kan du njuta av lugnet och skapa dina egna gröna oaser om det så är friggebod, odlingsbädd eller ett vackert växthus. Möjligheterna är många på denna vackra skogsnära tomt. Vitteby som plats är ett perfekt ställe för dig som vill bo lite utanför Sunne centrum men ändå nära. Det tar endast 5-10 min med bil eller 20 min på cykel. Detta hem är verkligen den perfekta platsen för den moderna familjen som värdesätter kvalitet och komfort. Tveka inte att boka dig på en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkomna!

Peter Wermes väg 10, Torvnäs, Sunne kommun

Peter Wermes väg 10

Villa
Torvnäs, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
3 800 000 kr
163 + 15 m²
6 rum
1 243 m² tomt

Välkomna till Peter Wermes väg 10 och denna fina enplansvilla byggd 2019! Här erbjuds just nu ett modernt och centralt boende med trevlig planlösning och gott om sociala ytor. Bostadshuset har en genomgående ljus interiör och erbjuder gott om fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här är det lätt att bara flytta in och bo gott under flera år framöver! Bostaden erbjuder 4 sovrum, rymligt kök, 2 toaletter samt dubbla sällskapsrum vilket gör att detta passar perfekt för barnfamiljen eller för er som vill komma in centralt och ha plats för familj och vänner när de kommer på besök. Torvnäsområdet är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till närservice och butiker. Den nya Tunströmsbron har medfört att man på bekvämt gångavstånd tar sig in till centrum men även till Kolsnäsområdet med Sunne Sommarland och badplats längs Fryken.

  • Energieffektiv
Fänriksvägen 6B, Sunne, Sunne kommun

Fänriksvägen 6B

Radhus
Sunne, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 150 000 kr
91,2 m²
4 rum
vån 1/1
4 276 kr/mån
12 610 kr/m²

Välkommen till Fänriksvägen 6B. En fantastisk bostadsrätt på 91,2kvm och placerad på en hörntomt i västerläge! Med sina 4 rum och kök är den perfekt för lilla familjen eller för dig som önskar extra utrymme att anpassa efter dina behov. Bostadsrätten har genomgående fina ytskikt i smakfulla toner. Ljust kök, två toaletter där ett badrum nyligen är renoverat, tre sovrum, stort vardagsrum, tvättstuga, inglasad altan och ett uteförråd. Detta hem erbjuder även ett imponerande tralldäck, delvis under tak och dessutom i västerläge! Där får du plats för både loungegrupp, matplatsdel och grillen. En uteplats där du verkligen kan koppla av av och njuta av solen hela dagen och kvällen. Att bostaden även har ett inglasad altan gör att det skapar ytterligare utrymmen för avkoppling och perfekt att ha när familj och vänner kommer på besök. Området på Hea är ypperligt för den som vill ha närheten till både naturen och till centrum. Med en lekplats nära kan barnen njuta av utomhuslek och aktiviteter. Förskolor ligger också inom bekvämt avstånd. Samtidigt finns det bekvämligheter som butiker, restauranger och service inom cykelavstånd, vilket gör din vardag enklare och mer bekvämt. Denna bostadsrätt har verkligen allt, från den inglasade altanen, tralldäcket till det stora köket och det förnyade badrummet. Oavsett om du drömmer om att ha utrymme för familjen, närhet till skog och centrum eller letar efter en plats att koppla av på så är denna bostad perfekt för dig. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av detta charmiga hem.

  • Uteplats
Gamla landsvägen 11, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Gamla landsvägen 11

Villa
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
2 185 000 kr
103 + 100 m²
6 rum
1 196 m² tomt

Varmt välkomna till Gamla Landsvägen 11 och denna välskötta villa i ett plan med inredd källare! Här erbjuds just nu ett hemtrevligt och enkelt boende i en lugn och barnvänlig miljö. Fastigheten har vidare en slående utsikt ner över sjön Fryken samt en lättskött tomt som erbjuder plats för både lek och rörelse. Bostadshuset är om 6 ROK och har bland annat trevliga sällskapsytor i båda plan med ett rymligt vardagsrum och gillestuga. Bostadshuset har ett vidbyggt garage, perfekt för den motorintresserade! Från fastigheten finns det mesta inom kortare avstånd, en livsmedelsbutik, pizzeria, skola och förskola finns allt inom gångavstånd. Sätter man sig på cykeln är man snart ute vid matdestinationen Kulinarika och sjön Aplungen som erbjuder fin badplats sommartid men även möjligheter till skidåkning och pimpelfiske vintertid. Europaväg 45 går igenom Västra Ämtervik, det är därför enkelt att pendla till Karlstad eller ta sig in till Sunne för att ta del av ett trevligt utbud av både butiker, restauranger samt närservice. Intresserad av en visning? Tveka inte på att höra av dig!

Berga 11, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Berga 11

Villa
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 185 000 kr
100 + 50 m²
4 rum
5 828 m² tomt

Varmt välkommen till detta charmiga hus beläget i Västra Ämtervik! Huset är rymligt och bekvämt på 100 kvm och det finns även en 50 kvm källare med gott om plats för en bil. Perfekt för att skydda ditt fordon från väder och vind. Dessutom finns det en ekonomibyggnad på tomten som ger extra utrymme för förvaring eller kanske till och med en hobbyverkstad. Inne i huset finner du fyra rymliga rum samt kök, perfekta för familjelivet. Och husets eldstad skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär under kalla vinterkvällar. En av de stora fördelarna med detta hus är dess läge omgiven av skog. Här kan du njuta av lugnet och vacker natur precis utanför dörren. Efter en stressig dag kan du koppla av och återhämta dig med en promenad i skogen eller kanske en löptur längs med natursköna stigar. Sjön fryken ligger bara ett stenkast från fastigheten. När det gäller bekvämligheter kommer du inte att bli besviken. Västra Ämtervik erbjuder allt du behöver inom bekvämt avstånd. Det finns en skola för barnen, en mysig pizzeria, mat och vin gården Kulinarika och en 24-sju matvarubutik för att underlätta vardagen. Dessutom finns det även en praktisk bensinstation i närheten för dina resor och äventyr. Fastigheten är belägen nära en europaväg, vilket gör att huset ligger både lättillgängligt och praktiskt för pendlare. Med endast 40 minuters resa till Karlstad och 12 minuter till Sunne centrum har du alla stadens bekvämligheter inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av den lugna och rofyllda atmosfären i Västra Ämtervik. Och inte att förglömma, för att minska eventuellt buller från den stora vägen, finns det redan ett bullerplank installerat som bidrar till en behagligare och mer avskild boendemiljö. Låter det intressant? Kontakta oss om du vill veta mer!

  • Plus
Enevägen 5, Sunne, Sunne kommun

Enevägen 5

Villa
Sunne, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
2 700 000 kr
171 + 42 m²
6 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem som har allt du behöver! Med sina 6 rum och kök på 171 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen. Huset har totalrenoverats under de senaste åren, och moderna funktioner skapar en välkomnande och inbjudande miljö. Den öppna planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum ger en luftig och härlig atmosfär, med gott om utrymme för umgänge och kvalitetstid tillsammans. Huset erbjuder hela 5 sovrum! På utsidan finner du altanen där du har gott om plats för både matgrupp, grill och loungedel. Där är även ett härligt spabad installerat, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Trädgården bjuder in till lek där du har flera ytor att placera studsmattor, lekstuga, gungställning eller varför inte ett eget växthus med diverse odlingar. Den nybyggda carporten erbjuder plats för bilen och cyklar, perfekt skydd mot väder och vind. Huset är beläget i ett tryggt och familjevänligt område centralt i Sunne. Här finn butiker, närservice, förskola, skola och skogsområden inom gångavstånd. Sätter du dig på cykeln så når du inom några minuter Kolsnäsområdet med Sunne Sommarland, badmöjligheter i Fryken, Sundsbergs motionsområde eller varför inte arenaområdet med både ishall och sporthall. Låter detta som ett hus för dig? Tveka inte att höra av dig!

Smedjegatan 4, Sunne, Sunne kommun

Smedjegatan 4

Villa
Sunne, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 395 000 kr
120 m²
5 rum
963 m² tomt

Välkommen till Smedjegatan 4 på nedre leran. Här har du ett totalrenoverat hus med stor trädgård! Med sina 120 kvadratmeter fördelade på 1 1/2 plan och 5 rum och kök erbjuder detta hus gott om plats för hela familjen att trivas. Alla ytskikt i hela huset är helt nya och ger en modern och stilren känsla. Köket är verkligen något att falla för, med en vacker stenskiva och alla de bekvämligheter du kan önska dig. Badrummet är helt nykaklat och inrett med golvvärme för den där extra touchen av lyx. Huset har även genomgått en fasadrenovering och har nu ett helt nytt och fräscht utseende. De nyinstallerade 3-glas fönstren bidrar inte bara till en modern look, utan även till en ökad energieffektivitet och ett behagligt inomhusklimat året runt. För att hålla värmen under kyligare dagar har huset både en kamin och en luftvärmepump - så du kan njuta av ett varmt och behagligt hem. Men det är inte bara interiören som imponerar - baksidan av huset är en riktig pärla! Du kommer att älska det stora trädäcket, perfekt för att njuta av solen under hela dagen. Trädäcket har även ett trapp ner till trädgården så familjen enkelt kan leka, umgås och koppla av på gräsmattan. Här finns gott om plats för att arrangera grillkvällar och trädgårdsfester eller bara för att njuta av en lugn stund i din egen privata oas. Här finns alla möjligheter att skapa ditt egna odlingställe om så önskas. Kolsnäsområdet med Sunne Sommarland når man enkelt med cykel eller några få minuters promenad. Där finns även Sundsbergsområdet med fina promenadsträckor i skogen. Med närhet till charmiga Kolsnäs badstrand och vackra Sundsbergets friluftsområde finns det alltid något att göra för hela familjen. Området är fridfullt och lugnt, samtidigt som du har närheten till centrum för alla dina dagliga ärenden. Detta är verkligen chansen att skaffa dig det perfekta drömhemmet på nedre leran. Här kan du bara flytta in och njuta direkt, utan att behöva tänka på renovering eller upprustning. Missa inte chansen - kontakta oss redan idag för att boka en visning och se detta fantastiska hem med egna ögon!

Stegbergsvägen, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Stegbergsvägen

Tomt
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 495 000 kr
1 849 m² tomt

Fånga möjligheten att äga din drömtomt på Stegbergsvägen i vackra Stavik, Östra Ämtervik! Denna vackra strandtomt sträcker sig över 1 849 kvm och erbjuder solsken hela dagen, vilket ger dig möjlighet att njuta av vackra solnedgångar varje kväll. Tomten är mer än bara en bit mark - här finns redan fiberkabel framdragen till tomtgränsen, du har en väg som leder direkt in till tomten, träd har fällts för att få till en fin mark och dessutom har den ett förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus, vilket sparar värdefull tid och lägger grunden för ditt drömhus vid vattnet. Med endast 15 minuters bilfärd till Sunne centrum har du även bekvämligheter och aktiviteter inom räckhåll. När du vill njuta av shopping, restauranger eller kulturella evenemang är det bara att hoppa in i bilen och vara där på nolltid. Denna speciella strandtomt erbjuder allt du kan önska dig - naturlig skönhet, bekvämligheter och förutsättningar för att skapa ditt drömhem. Tveka inte att kontakta oss idag för att få mer information eller boka en visning för att inte missa chansen att äga denna unika tomt vid vattnet!

Björnbäcken 28, Rottneros, Sunne kommun

Björnbäcken 28

Tomt
Rottneros, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
359 000 kr
552 m² tomt

Denna tomt på Sunne Ski & Bike måste ses för att verkligen uppskattas! Med en yta på 552 kvm, finns det gott om plats att bygga ett fritidshus efter eget tycke och smak. Placeringen är optimal med gångavstånd till flera skidbackar både för de stora och små och otaliga vandringsleder i närområdet. Sommartid byts snön ut till cykelleder i skidbackarna, som passar både nybörjare och de som söker riktiga utmaningar. Perfekt familjeaktivitet för dem som söker något roligt tillsammans. För den som vill njuta av en sommardag finns det härliga badmöjligheter i sjön Rottnen och otroliga skogsområden att utforska. För de kulturella och sportintresserade finns Rottneros Park med Västanå teater och Sunnes golfklubb som är inom kortare avstånd med bil. När man är på jakt efter en tomt, letar man oftast efter attraktiva områden med bra närservice och restauranger. Sunne centrum når du enkelt med bil inom 5-10 minuter, där Sunne Sommarland, butiker och övrig närservice finns. En möjlighet att äga en egen tomt på Sunne Ski & Bike är något man inte får missa! Det här är platsen där du kan förverkliga dina drömmar och skapa ett boende där du kan njuta av både sommar- och vinteraktiviteter. Så varför inte ta tillfället i akt och boka en visning redan idag? Vi ser fram emot att visa dig hur fantastiskt livet på denna tomt kan vara!

Bråten 50, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Bråten 50

Villa
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
1 150 000 kr
60 + 69 m²
3 rum
6 180 m² tomt

Välkommen till Bråten 50 - en vacker fastighet i Västra Ämtervik! Här erbjuds du en fridfull tillvaro i harmoni med naturen och en fantastisk utsikt över den vackra sjön Aplungen. På Bråten 50 finner du ett charmigt bostadshus om 60 kvm, som kan bli ditt hem året runt eller en perfekt tillflyktsort för avkoppling och rekreation. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt vara omgiven av naturens skönhet. Det rymliga trädäcket ger dig möjlighet att njuta av utsikten och andas in den friska luften medan du kopplar av. Som ett extra lyxigt inslag har du möjlighet att bada i en härlig badtunna under stjärnorna, med sjön som din naturliga kuliss. Kan du tänka dig något mer avkopplande än att sitta i badtunnan på kvällen, medan du njuter av den fantastiska utsikten och lyssnar till de lugnande ljuden från naturen och den porlande bäcken som går intill fastighetsgränsen? Detta är verkligen en plats att komma till ro och njuta av livets enkla glädjeämnen. Förutom det bekväma bostadshuset finns det även en mysig gäststuga med plats för dubbelsäng, en garagebyggnad med gott om utrymme för en bil och en praktisk carport. I garagebyggnaden finns även ett kontorsrum som kan nyttjas som gästrum. Västra Ämtervik är en bygd som erbjuder en aktiv livsstil med flera idrottsföreningar där du kan engagera dig och delta i spännande aktiviteter. Dessutom har du förmånen att ha den populära restaurangen Kulinarika i närheten, där du kan avnjuta läcker mat och umgås med vänner och familj. Missa inte chansen att förvärva denna pärla på Bråten 50. Här får du inte bara en fastighet med fantastiskt läge och imponerande utsikt, utan även möjligheten att skapa dina egna minnen och uppleva en verkligt harmonisk livsstil. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur Bråten 50 kan bli ditt nya drömhem eller fritidsparadis!

Hole 1:150, Långberget, Torsby kommun

Bild saknas

Bild saknas

Hole 1:150

Tomt
Långberget, Torsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
395 000 kr
1 485 m² tomt

Välkommen till Långberget - en plats som inte bara är vacker, den är också full av möjligheter. Nu har du också chansen att bli ägare till din alldeles egna drömtomt här i norra Värmlands pulserande område. Tomten som är till salu har en plats som du kommer att älska. Bara en liten promenad bort kan du avnjuta en magnifik utsikt över skogen och bergen i Värmland, Dalarna och ända bort till Trysil. Att vakna upp med en vy över Värmlandsskogarna varje morgon är en dröm som nu kan bli verklighet. Tomtens läge är gör också att man enkelt kan ta del av gott om soltimmar under hela dagen. Långberget är känd för sina 63 km välpreparerade längdskidspår som passar både nybörjare, motionärer och elitåkare. Men det finns också en möjlighet att öva alpint i den 250m långa slalombacken som finns på området. Förutom skidåkning finns även skoter och vandringsleder, campingområde, hotell och resturang vilket gör detta till en komplett anläggning. Långberget har en speciell plats i folks hjärtan, det är inte bara en plats utan en upplevelse. Nu har du också möjligheten att bli en del av den här upplevelsen. Så skynda på och kontakta oss, så kan vi tillsammans se om detta är drömtomten för just dig!

  • Premium
Solsidan Bada, null, Torsby kommun

Solsidan Bada

Tomt
Torsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
fr. 495 000 kr
3 039 m² tomt

Varmt välkomna till Solsidan Bada! Här erbjuds just nu 20 rymliga tomter för dig som är intresserad av att bygga ditt eget boende med utsikt över magiska sjön Fryken. Tomterna som erbjuds har en generös yta för att maximera möjligheterna för dig som köpare att kunna skapa ett boende helt efter eget tycke och smak. Området i Bada ligger längs Frykens östra sida mellan Torsby och Lysvik vilket innebär att man får en fantastisk kvällssol, närhet till utbud av närservice, butiker, restauranger men även lugnet som infinner sig på landsbygden och även badmöjligheter direkt vid fastigheten. Vidare har man även bekvämt pendlingsavstånd till golfbanor, skidtunnel, kulturella besöksmål som Mårbacka, Rottneros Park & Sahlströmsgården. I området planeras vidare för gemensam brygganläggning!

  • Nybyggnadsprojekt
Tomter Stavik , null, Sunne kommun

Tomter Stavik

Tomt
Sunne kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
fr. 275 000 kr
1 541 m² tomt

Går du runt i tankarna kring att bygga ett drömhus med utsikt över sjö? Här finns möjlighet att förvärva en tomt för byggnation av villor i 1-1 1/2 plan. Stavik ligger vackert längs sjön Frykens östra sida och har ett bekvämt pendlingsavstånd in till Sunne centrum. Här planeras nu vackert belägna tomter att bebyggas där man förutom den härliga, naturnära känslan dessutom bjuds på härlig kvällssol samt möjligheten att gå ner till Fryken för ett härligt dopp på egen badstrand. Planer finns för att uppföra brygga för den som vill anlägga båt. På andra sidan Fryken kan man se Ski Sunne och Sunne Golfklubb som är två besöksaktiviteter av flera som man har inom pendlingsavtånd. Även Mårbacka, Alma Löv museum, Sunne Sommarland och Västanå teater ligger inom bekvämt avstånd. Pris för gemensamhetsanläggning för VA och väg tillkommer om cirka 265 000 kr / hushåll. Fastigheterna som projektet avser är Stavik 1:93-1:101

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 14