Häggdalstorpet 409

Brunflo, Östersunds kommun Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
2 547 m²
Byggår
1923
Driftkostnad
30 760 kr/år

Välkomna till detta mycket välrenoverade bostadshus där varje detalj är omsorgsfullt planerad och hantverksmässigt utfört. Här har ni moderna lösningar med vackra detaljer och en komfort som ger en trivsam miljö att vistas i och dessutom ger fastighetsägaren mycket låga driftskostnader.

Nytt fantastiskt kök med köksö i öppen planlösning mot matrum och vardagsrum där ni har stor utrymmen för både släkt och vänner. Grå köksluckor och gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Matrummet har plats för ett rejält matbord där ni samlas för trevliga middagar och kan ha ett socialt umgänge med kocken i köket. Centrerat mellan vardagsrum och matrum finns en kakelugn som sprider en härlig värme. Utgång till en soldränkt altan med spabad för trevlig avkoppling. På entréplanet finns också en rymlig hall med golvvärme och ett nyrenoverat badrum med mycket hög standard. Hela golvkonstruktionen är omgjord och har nya golvåsar och isolering. Övre plan har två rymliga sovrum och en toalett med vackra detaljer. Huset är tilläggsisolerat och ny ytterpanel. Nya 3-glasfönster i hela bostadshuset ger en mycket behaglig känsla samt plåttak i bra skick. Förberett för nytt garage med gjuten betongplatta med kulvert till bostadshuset. Klart för färdigställande.

Här bor ni med närhet till Brunflo centrala delar som har mycket bra allmän service. Här finns flera matbutiker, hälsocentral, idrottsplats med badhus och hockeyarena.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55