Ramundervägen 59

Centralt, Laxå kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 032 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
31 700 kr/år

Välkomna till ett unikt och rymligt boende mitt i hjärtat av Laxå. Denna ljusa fristående villa bjuder på det bästa av två världar - en lugn och naturnära atmosfär kombinerat med stadens alla bekvämligheter i närområdet.
Här finner ni en välplanerad villa, där varje utrymme är optimalt utnyttjat. På nedervåningen hittar ni ett öppet och inbjudande vardagsrum/matsal, ett fullt utrustat och renoverat kök (2019) samt ett fräscht badrum (också renoverat 2019). Den översta våningen rymmer en generös hall, två bekväma sovrum och en extra toalett. Dessutom erbjuder den rymliga källaren en gillestuga, ytterligare en toalett, praktiskt förråd och en tvättstuga med tvättmaskin.
Denna villa kommer med flera utomhusfördelar, inklusive en inbjudande altan, ett fristående garage med fjärrstyrd garageport och en uppfart med plats för upp till tre bilar. Den stora tomten om 1032 kvm pryds av en mängd fruktträd, vilket ger hemmet en härligt naturnära känsla.
Dessutom, den strategiska placeringen av detta boende garanterar enkel och snabb tillgång till E-20, vilket gör resor till Örebro eller Mariestad till en bris. Här är det bara en kort promenad till skola, förskola, bibliotek, bensinstation, bilverkstad, bowlinghall och mycket mer, inklusive Bergkyrkan, fotbollsarena, busshållplats, posten, diverse matbutiker och snabbmatställen samt hotell.
Upptäck lugnet i detta bostadsområde, omgivet av trevliga grannar i alla åldrar. Låga driftkostnaderna tack vare fjärrvärmen.
Huset har fått nya fönster under 2021.
Fastigheten har genomgått besiktning och kommer att försäkras mot dolda fel. Energideklaration finns.
Ett hem som måste upplevas på plats. Varmt välkommen till er nya oas i Laxå!

Läs mer hos mäklaren
Privatmäklaren

Kontakta mäklaren

Carl Troedsson

Privatmäklaren
Mäklare Carl Troedsson, Privatmäklaren
+4670-760 13 75