Plogvägen 25

Heby, Heby kommun Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118,8 m²
Tomtarea
767 m²
Byggår
2022

Välkommen till Plogvägen 25, Heby.

En nyproducerad enplansvilla på återvändsgata i Heby, Nära skog och natur. Högt belägen på nya området.

Välkommen in i en nyproducerad genomtänkt villa med allt samlat i ett plan. Villan är byggd i klassisk svensk stil med moderna tillval och värmelösning. De genomtänkta detaljerna genomsyrar hela huset som är genuint byggt i lösvirke.

Redan inne i hallen infinner sig känslan av ett välbyggt hus för den lilla familjen eller för dig som inte tänkt jobba för mycket med bostaden på många år. Hallen har klinkerplattor som golvbeläggning vilket tar upp den ljumma golvvärmen mycket bra. Förutom i hallen och husets övriga våtrum är det vitlaserad ekparkett som golvbeklädnad.

Köket är välplacerat just invid hallen i huset. Modernt inbyggda vitvaror. Burspråket i köket ger extra plats för ett större matbord.

Tre sovrum.

Villan består av tre sovrum i fil, Sovrum om respektive 13 kvm samt de bägge mindre om 9.1 kvm. Ett rum kan förslagsvis även användas som kontor/bibliotek om du har ett rum över.

I övrigt erbjuder planlösningen ett badrum som är stilfullt inrett med dusch & plats för badkar. En större tvättstuga/teknikrum med grovingång, Här finns även den effektiva uppvärmningsanläggningen.
Vardagsrum mot husets baksida och känns ett med naturen tack vare de stora fönsterpartierna.

Planritning är bifogad

Tomten
Grusad uppfart med gräsbelagda ytor runt huset. Baksidan är delvis kommunal mark med skriftligt nyttjanderättsavtal.

Heby.

Välkommen till en växande ort med mängder av fördelar, här finns bl.a. Heby Sportcenter innehållandes en sporthall samt en nyrustad simhall och gym. Att leva och bo i Heby är tryggt och trevligt, från villan har du gångavstånd till idrott, skola F-9 samt goda pendlingsmöjligheter i form av Buss och Tågförbindelser med Uppsala-Sala. Tågstationen är bara fem minuter bort.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarcentrum

Kontakta mäklaren

Peter Larsson

Mäklarcentrum
Mäklare Peter Larsson, Mäklarcentrum
070-511 15 11