Össlövsgatan 20

Lagan, Ljungby kommun Se på karta

1 275 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Biarea
96 m²
Tomtarea
915 m²
Driftkostnad
30 100 kr/år

Välkommen till denna charmiga 60-talsvilla belägen i utkanten av Lagan, med naturen som granne och en idyllisk omgivning som bjuder på lugn och ro. Villan är perfekt för den som söker harmoni och avskildhet samtidigt som man har omedelbar närhet till elljusspår, bad och idrottsplats.

Med sin tidstypiska tegelfasad, omlagda yttertak och treglasfönster borgar för minimalt yttre underhåll.

Här erbjuds 96 kvm boyta och 96 kvm biyta. Övervåning med 2-3 sovrum, toalett, badrum, kök och vardagsrum med både öppen spis och utgång till den trevliga trädgården. Huvudsovrummet har dessutom utgång till inbyggd altan.
Källarplan med gillestuga/gästrum, förrådsutrymmen, tvättstuga, verkstad och garage i anslutning till carport.

När vi pratar om låga driftskostnader blir uppvärmningen med bergvärme ett självklart plus. Inte bara ger bergvärme en miljövänlig och hållbar uppvärmningslösning, det resulterar också i betydligt lägre energiförbrukning och lägre elkostnader. Här kan du njuta av komforten i ett varmt hem.

Invändigt är huset i stort i original och det finns goda möjligheter att själv sätta sin prägel hur din framtida bostad ska se ut.

Sammanfattningsvis erbjuder denna 60-talsvilla allt som behövs för att skapa ett harmoniskt och bekvämt hemliv i utkanten av Lagan. Med sin lättskötta tegelfasad, treglasfönster och bergvärme får du inte bara ett hållbart och energieffektivt hus, utan även en tidlös och attraktiv bostad. Välkommen till Össlövsgatan 20!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby

Kontakta mäklaren

Jonas Hellström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
Mäklare Jonas Hellström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
0705144633