Kommande

Bottenlidsvägen 27

Lökholmen, Strömstads kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
58 m²
Tomtarea
731 m²
Byggår
1993
Driftkostnad
18 298 kr/år
Kommande

Välkomna till Bottenlidsvägen 27, och detta trevliga fritidshus längst in på gatan med härlig havsutsikt!

Fastigheten är belägen på natursköna Lökholmen med direkt närhet till havet. Här finns möjligheten för dig som söker ett havsnära och välskött fritidshus med vy!

Fritidshuset innehåller 3 sovrum, kök, badrum samt ett uterum, bekvämt utrustad med luft/luft värmepump och kommunalt vatten och avlopp via förening. Detta borgar för ett rogivande, tryggt och bekymmersfritt boende.

Fritidshusområdet på Bottenlidsvägen är lugnt och barnvänligt med vacker Bohuslänsk natur. Det är en rofylld plats där man kan hämta energi och finna ett lugn. På kort promenadavstånd når ni småbåtshamnen, där det även finns möjlighet till salta bad. För de små barnen kanske krabbfiske inbjuder till lek och för de större finns Daftöland med åkattraktioner och äventyrspark på kort bilavstånd.

Strax utanför Lökholmen finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna strax utanför i skärgården kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling.

Från fastigheten är det kort gångavstånd till flera olika badstränder i bland annat Kungsvik och Stensvik. Närhet till Dynekilens golfklubb, Nordby shoppingcentrum, Svinesund och till den norska gränsen är det knappt 10 minuter.

Under dokument och länkar finner ni besiktningsprotokoll samt bilddokument "Åtgärder efter besiktning krypgrund" där säljaren vidtagit åtgärder efter besiktningstillfället.

För mer information eller visning kontakta ansvarig mäklare för objektet.
Jesper Ohlsson- tfn. +4672 733 90 31 - mail [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Tomas Gillberg, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

Kontakta mäklaren

Jesper Ohlsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
Mäklare Jesper  Ohlsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.