Odensala Herresta 206

Märsta - Odensala, Sigtuna kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
1 708 m²
Byggår
1909

I Herresta By, inom synhåll till Odensala Kyrka, ligger denna fastighet som består av en tomt på 1 708 kvadratmeter med högt och ljust läge och vy över öppna landskap.
På tomten finns en enkel villa, ursprungligen byggd i början av 1900-talet och tillbyggd med ett övre plan med utgång till rymlig balkong.
Totalt finns 4 rum och kök med vardagsrum och kök på entréplanet samt allrum och rymligt sovrum på det övre planet.
Övriga byggnader är ett större förråd innehållande dusch, förbränningstoalett och vedbod samt ett mindre förråd och rejäl tredelad jordkällare.
Området erhöll en ny detaljplan 2012 som för den berörda villan innebär att möjlighet finns för att uppföra en ersättningsvilla på maximalt 150 kvadratmeter byggnadsyta och 50 kvadratmeter garage/kompletteringsbyggnad.
Tomten är på 1 708 kvadratmeter och möjlighet till uppdelning till 2 tomter är inte möjligt då varje tomt måste vara på minst 1 000 kvadratmeter.
Fastigheten försäljes med den befintliga villan och övriga byggnader. Då byggnaderna har enkel standard kräver säljaren att en friskrivning gällande skicket på byggnaderna skall anges i ett kommande köpekontrakt.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Kontakta mäklaren

Sven-Erik Gustavsson

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Mäklare Sven-Erik Gustavsson, Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
0705205441
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas