Kommande

Myrholen 68

Mockfjärd, Gagnefs kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
2 260 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
35 619 kr/år
Kommande

På Myrholen 68 hittar vi denna charmiga 50-talsvilla med verkstadsgarage och stort förråd, som snart blir till salu!

På Myrholen råder en hemtrevlig och familjär känsla, här bor man både barnvänligt och "på landet" men ändå med närhet till det mesta man behöver. Efter den slingrande byvägen radar små villor och gårdar upp sig. Ovanifrån ser de nästan ut som ett rutigt lapptäcke av gräsmattor, åkrar och stugor.
Fastighetens läge högst upp längs byvägen är lugnt och inte många bilar passerar här utan ärende.

Denna villa är en bostad om 4 rok, fördelat på 1,5 plan och källare och har under nuvarande ägares tid renoverats och rustats i omgångar och är snart redo för en ny ägare att ta vid.
På entréplanet finns kök, vardagsrum med öppen spis, sovrum och wc/dusch, på ovanvåningen ryms ytterligare två sovrum och förråd. I källarplanet finns tvättstuga, pannrum, matkällare och flera förrådsutrymmen.
På fastigheten finns också en byggnad uppförd ca 2010 som med sina ca 160 m2 huserar ett stort verkstadsgarage med hela 5.40 m i takhöjd, samt ett stort oisolerat förråd med många möjligheter.
Tomten är alldeles lagom stor och passar för alltifrån trädgårdsintressen till barnens lekar, endast fantasin sätter gränsen!

Här förbereds försäljningen medan nuvarande ägare slutför vissa renoveringar som beräknas vara klara senast till årsskiftet 22/23. Uppgifter som invändiga foton och visningsdatum saknas därför.
Huset kommer att besiktas för Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen.

Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag för att inte missa uppdateringar med fler bilder och första visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Anna Björklund Pettersson

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Anna Björklund Pettersson, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
0735327676

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.