Svinggränd 4

Saxnäs, Mörbylånga kommun Se på karta

4 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
728 m²
Byggår
2023
Driftkostnad
25 057 kr/år

Nu erbjuds tillfället att få bli den första ägaren till denna enplansvilla och skapa ditt nya drömhem. Huset som ligger i ett av Ölands mest expansiva kvarter, Saxnäs, står nu precis färdigställd och väntar på dig!

Här lever man nära det bästa av Öland, natur, havet och golfbana. Behagligt avstånd till Ölandsbron är en fördel många uppskattar i Saxnäs. I kvarteret bor det många nyinflyttade familjer så det kommer bli enkelt att trivas.
Huset har allting i ett och samma plan, tre sovrum, varav ett större med skjutdörrsgarderober. De andra två är i samma storlek och även de med vanliga garderober. Två duschrum som är fullt utrustade och med stilsäkra val. Ljus och välkomnande hall direkt vid entrén samt även en groventré/tvättstuga på gaveln utav huset. Köket som för många är mittpunkten hemmet är ljus och modernt med rostfria vitvaror. Alla snickerier kommer ifrån Vedum och ger ett rejält intryck för att verkligen svänga runt bland kastruller och karotter här! Genom solceller på taket blir dessutom riktigt snålt att bo och leva i för framtiden. Huset är uppfört av Smålandsvillan och av modellen Fredriksdal.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Kontakta mäklaren

Philip Andersson

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mäklare Philip Andersson, Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
+46738193258

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.