Kommande

Gumuddsvägen 50

Sorunda, Nynäshamns kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
4 930 m²
Byggår
1999
Driftkostnad
46 996 kr/år
Kommande

Se denna välkomnande och förtjusande fastighet, placerad på en vacker naturtomt omringad av hav, klippor, berg och skog. Här erbjuds ett rofyllt, ogenerat boende med högt och fritt läge samt utsikt över Södertörns underbara skärgård.

Fastigheten består av en huvudbyggnad med tilltalande planlösning och goda sociala ytor. Därtill har huset panoramafönster mot havet som bidrar till generöst ljusinsläpp och en betagande vy – oavsett tid på året. Njut av en kopp kaffe på den kringbyggda altanen som på ett tilltalande och praktiskt sätt sammanbygger bostadshuset med gäststugan vars yta uppgår till 40 kvadratmeter och rymmer både kök, sovrum, toalett och allrum. I huvudhuset är fiber indraget

På gårdsplanen finns en carport med förrådsbod och plats för två bilar.

Tomten är på 4 930 kvadratmeter varav en del är vattenområde i Grimstaviken. Via en trappa ner nås strandlinjen, 60 meter lång, där det tidigare funnits en brygga. Stranden har djuphamn. Båtplats finns även att tillgå via samfälligheten. Som framgår erbjuds här många möjligheter att skapa sitt eget drömhem!

Stockholm nås på cirka 45 minuter med bil och till Nynäshamn tar det ungefär 20 minuter. Därtill finns det bland annat att upptäcka stall, skola, matbutik och golfbana med hotell och restaurang inom räckhåll. Närmaste pendeltågsstation är Ösmo, 15 minuters resväg med bil.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Nynäshamn

Kontakta mäklaren

Patric Dalebo

HusmanHagberg Nynäshamn
Mäklare Patric Dalebo, HusmanHagberg Nynäshamn
073-301 00 60

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.