Skräddaregatan 109

Tvååker, Varbergs kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
121 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
470 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
26 072 kr/år

Nu har vi nöjet att erbjuda detta välplanerade parhus i en av Varbergs kommuns mest expansiva orter, Tvååker. Den ljusa och trivsamma bostaden är i ett plan och erbjuder bl.a kök med bra skåpsförvaring, rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Vidare så finns tre sovrum i bra storlek, badrum, groventré/tvättstuga och gästtoalett. Här ges utmärkta möjligheter för familjen som vill ha en lättskött och bra boende för lång tid framöver.

Värt att notera är också att det inte är någon fastighetsavgift under ca nio år till samt den fina energideklaration (B-klass).

Området är barnvänligt med grönyta och lekplats intill och närheten till både natur och service som förskola, skola, vårdcentral, apotek, affärer och restauranger är perfekt. Tvååker är ett välmående och spänstigt samhälle med många driftiga invånare. Var man än bor så har man nära till naturen med ett rikt friluftsliv, fina och välskötta idrottsföreningar, en välsorterad mataffär och omtyckta Bosgårdsskolan som är en F-9 skola. Tvååker är dessutom beläget en kortare biltur från både havet och Varberg.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Kontakta mäklaren

Mathias Larsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
Mäklare Mathias Larsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
0701-42 96 91