Brunsberg Herrgård 3 "Rättarbostaden"

Brunsberg, Arvika kommun Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
680 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1960
Driftkostnad
39 462 kr/år

Med ett lugnt och fridfullt läge med underbar utsikt över öppna ängar och Brunsbergs älven ligger detta mysiga hus inom Brunsbergs Herrgårds område.

På entréplan inryms hall, två sovrum, mysigt vardagsrum med värmande kamin samt utgång till altan under tak, kök med charmigt schackrutigt golv samt helkaklad WC/dusch. Övre plan erbjuder hall med förvaring via klädkammare samt två sovrum med goda förvaringsmöjligheter. I källaren finns tvättstuga, teknikrum samt gott om utrymme till förvaring.

Omgivningarna utgörs av en fantastisk natur där den lummiga grönskan blandas med ljudet av den porlande Brunsbergsälven som så småningom mynnar ut i Värmeln där möjlighet finns till bad och fiske. Den underbara herrgårdsmiljön med grindarna och de vackra byggnaderna bildar sammantaget en mycket tilltalande gårdsbild och man får en känsla av lugn och trygghet.

Del i gemensamhetsanläggning som omfattar utemiljö, vägar, ger tillgång till gemensam skogsdunge samt parkering. Gemensamhetsanläggningen avser också gemensam vatten- och avloppsanläggning.
Som boende här finns bland annat möjlighet att nyttja träningslokal, hyra hästbox i den välskötta ekonomibyggnaden samt nyttja ridbanan.

Till Arvika är det ca 27 km, Karlstad ca 48 km, Oslo ca 180 km samt Stockholm ca 355 km.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Magnus, Husfoto
Fastighetsbyrån Arvika

Kontakta mäklaren

Katarina Nyberg Grabner

Fastighetsbyrån Arvika
Mäklare Katarina Nyberg Grabner, Fastighetsbyrån Arvika
070-234 24 98
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas