Villagatan 10

Centralt, Kungsörs kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
972 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
39 680 kr/år

Centralt beläget på Villagatan i Kungsör, finner ni detta charmfulla hus uppfört 1929. Här erbjuds ett trivsamt och familjevänligt boende med närhet skolor, affärer, natur och idrottsanläggning. Villan präglas bland annat av fina snickerier, högt i tak och vackra trägolv.

På entréplanet välkomnas du in via en inglasad veranda med spröjsade fönster, följt av en rymlig möblerbar hall och en gästtoalett. Från hallen nås ett stort kök med matplats intill matrum och vardagsrum med kamin och utgång till altan samt trädgård. Övervåningen rymmer en hall med utgång till balkong, två till tre sovrum samt ett badrum. Villans uteplatser i olika väderstreck adderar många kvadratmeter under vår- och sommarmånaderna. Det finns även en källare med goda biutrymmen som pannrum, tvättstuga och förrådsrum.

Lummig trädgårdstomt i hörnläge med grönytor och vacker växtlighet. Här finns plats för såväl barnaspring, odling som avkoppling. Från Kungsör råder goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna, och Västerås. Välkommen med din anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör

Kontakta mäklaren

Sanna Soininen

Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
Mäklare Sanna Soininen, Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
+46705530459